Zobacz pełną wersję : Problem z wszystkimi chatami
Kaendril
24.07.2012, 23:43
Problem polega na tym ze jezeli gra jest za dlugo odpalona, oraz inne jeszcze nie odkryte przezemnie dolegliwosci, zakladki z chatami znikaja i zostaje mi tylko zakladka wiadomosci ktora nawet sie nie aktualizuje. Co zrobic zeby tak sie nie dzialo? czyscilem pamiec przegladarki itp ale to nic nie daje.
http://i45.tinypic.com/iqzpy8.jpg
spyderek
25.07.2012, 00:14
problem leży najprawdopodobniej w stabilności twojego połączenia internetowego, też tak czasami mam
Kaendril
25.07.2012, 00:22
łacze mam stabilne, 16mb, zadnych przerw nic z tym zwiazanego
teraz w ciagu 10 minut wywalilo mi czat 4 razy, zawsze jak gadalem z kims na szepcie, nie da sie wogole handlowac z takim czyms :/
daveandnokia
25.07.2012, 11:04
najprawdopodobniej nie jest to wina z twojej strony, lecz serwera. U mnie jak za długo jest włączona gra to po prostu wywala z serwera i znów muszę się zalogować i wszystko śmiga:)
Kaendril
25.07.2012, 12:53
tez tak mysle, wiec moze by cos zrobili w zwiazku z tym skoro nie jestem jedyny
sirJurek
26.07.2012, 21:25
Popieram strasznie to wkur.... i do tego nic sie nie da robić np. zmienić ilości wojska w armi
Kaendril
26.07.2012, 22:34
dzis zauwazylem ze to gra nie wyrabia, odpalam gre, fakt ze zanim sie prawidlowo wogole odpali to trzeba z 2-3 podejsc, a pozniej musze dac jej odpoczac bo nic nie moge robic, nie widac budynkow itp, a nawet jak zaczne rozdawac bonusy na pamiec to zanim sie zaczna mija sporo czasu i to wlasnie wtedy najczesciej siada czat, jak gra jest przeciazona. Moze jakis niebieski badz ktokolwiek kto ma na to jakis wplyw sie odezwac?
wredniejszy
27.07.2012, 06:41
Potwierdzam mam to samo od wczoraj ;/
Piotru70
27.07.2012, 12:39
To ze serwer czasami kicknie kogoś, albo ma problemy z twoim łączem, to jest normalne w wielu grach sieciowych. Zaczynając od Ogame kończąc na Battlefield-3.
Endriux2
27.07.2012, 13:30
Dołączam się do niezadowolonych , gra znowu zaczyna fiksować , czyżby ostatnia konserwacja wpłynęła na taki stan rzeczy ???
Niccodemus
27.07.2012, 18:34
Ja też mam od czasu wprowadzenia tego niby FIXA problemy z czatem.
Na jednym komputerze loguję się z włączonym global-1, na drugim z włączonym global-7, często zdarza się że jak dłużej nie piszę np na 7 i jestem na innej zakładce to wywala mnie na 1 i odwrotnie. Pojawiają się podwójne zakładki czatu, czasem zdarza się że wrzuca 2 razy to co napiszę. Takich jaj z czatem nie widziałem w żadnej grze.
Przez te problemy dostałem już dzisiaj 2giego bana za pisanie ofek na jedynce... I wiem że nie jestem sam bo rozmawiałem z kilkoma osobami u których pokrywa się część objawów.