PDA

Zobacz pełną wersję : [Czarni Rycerze] Genialny generał poszukujący egzotycznych tras w dotarciu do celu.

Ruffi
19.07.2012, 15:31
Witajcie Rodacy !

Na początek przytoczę pewien fragment:

POPRAWKI - ŚCIEŻKI
• Od teraz ścieżka jaką podąża generał jest zawsze taka sama, jak ta wytyczona za pomocą podglądu.
• Od teraz generał podąża bezpośrednio do celu.
• Biegający osadnicy na wyspie podstawowej nie będą się już pojawiać.
• Błąd, który powodował, że generał przeskakiwał do swojej pozycji startowej został usunięty.
• Błędne wyświetlanie czasu produkcji (ścieżka) został usunięty.

Jak to wygląda w praktyce:

http://img267.imageshack.us/img267/3935/asfq.png

Co o tym sądzicie?
Pozdrawiam ; )

set2g
19.07.2012, 15:44
nic dziwnego, po prostu wejście do tego obozu jest po stronie mrocznej fortecy, a prześliznąć sie obok tego płotu i obozu nie może sie generał wiec idzie dookoła :)

Ruffi
19.07.2012, 15:49
Tylko ze ja atakowałem obóz przed tym murem więc miał prostą drogę ... Chyba że ma jakaś fobie na punkcie otwartej przestrzeni ?

daveandnokia
19.07.2012, 23:43
Jak ja robiłem niedawno przygodę z wiedźmą, to jak zacząłem już atakować obóz koło wieży wiedźmy, trasę gra mi wyznaczyła, i myślałem, iż pójdzie, tak jak było wskazane. A tu dupa, zamiast pójść do tego obozu poszedł na górę do obozu, który nie był wyznaczony w trasie. I tak właśnie sprawdza się ta "poprawka"... Jutro dopiero będę miał czas, to zrobię sobie jakąś inną przygodę i przetestuję znów to, jak dalej będzie chodził sobie generał jak mu się podoba, to zgłoszę do supportu...

Jurek12345
20.07.2012, 06:27
Jak ja robiłem niedawno przygodę z wiedźmą, to jak zacząłem już atakować obóz koło wieży wiedźmy, trasę gra mi wyznaczyła, i myślałem, iż pójdzie, tak jak było wskazane. A tu dupa, zamiast pójść do tego obozu poszedł na górę do obozu, który nie był wyznaczony w trasie. I tak właśnie sprawdza się ta "poprawka"... Jutro dopiero będę miał czas, to zrobię sobie jakąś inną przygodę i przetestuję znów to, jak dalej będzie chodził sobie generał jak mu się podoba, to zgłoszę do supportu...

Pewnie wszedł w sferę oddziaływania tego obozu co go przejął. Nie wchodził przypadkiem w czerwony kwadrat tego obozu?

spyderek
20.07.2012, 08:47
wchodził wchodził, po to się właśnie robi na ten obóz blok