Zobacz pełną wersję : nie mozna wejsc na przygode. Tez tak macie?
Mam to samo + nie doszło zaproszenie do znajomego na przygodę :(
Gawlorek
08.07.2012, 09:26
Też nie mogę wejść w przygodę...
wczoraj bez problemu wszystko śmigało a dziś nie mogę wejść do przygody ;//
wyglada ze tylko nowa ziemia tak ma
Tradycyjnie znów przygody leżą i kwiczą :)
KorLenkone
08.07.2012, 10:27
U mnie to samo - uruchomiłam nową przygodę, wysłałam wojsko i dalej to moge sobie co najwyżej podziwiać ikonkę przygody albo wiszący ekranik wczytywania mapy :P
Underlight
08.07.2012, 10:37
No niestety... Dziś sobie przygód chyba nie porobimy... Jak zwykle na Nowej Ziemi jakiś problem...
Potwierdzam, przygody to ja sobie dziś nie zrobię...
od rana próby wejścia na przygodę i żadna nie udana.
Czy doczekamy się stabilnego serwera? Tak mniej więcej za miesiąc rok? To będziemy wiedzieć kiedy wrócić bo obecny stan jest żałosny od ponad miesiąca.
wredniejszy
08.07.2012, 10:43
Wczoraj wszystko śmigało,dziś czytając posty postanowiłem nie odpalać przygody.
Więcej ludzi ma ten problem z przygodami na czacie gildi piszą ale wejść na forum gry i coś na ten temat napisać to im się nie chce.;/
No to widzę, że Nowa Ziemia Wraca do normy, mnie wywala przy wejściu na przygodę i zaczynają się cuda przy logowaniu. Ale przecież nie ma żadnego problemu wszystko zostało już naprawione.... a w zamian dostaniemy koszyk......TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tez tak mam nie mozna wejsc do przygody:( Rece opadaja!!!!
U mnie też nie można wejść do przygody
mam 20 godzin do konca przygody, wywala mi polaczenie z serwerem przy kazdej probie wejscia, czy w takim wypadku jakis mod moze przedluzyc jej czas trwania ?
mam 20 godzin do konca przygody, wywala mi polaczenie z serwerem przy kazdej probie wejscia, czy w takim wypadku jakis mod moze przedluzyc jej czas trwania ?
Mody są tylko od dawania banów.
i oczywiście nikt w tej firmie w niedziele nie pracuje
wredniejszy
08.07.2012, 11:04
Dają graczom czas na odpoczynek od gry buhaha
Co samo w sobie nie jest śmieszne ;/
Underlight
08.07.2012, 11:13
Przygody ruszyły... zobaczymy na jak długo ^^
Ja zaakceptowałem zaproszenie do Wiktora i od godziny echo. 5 relogów i brak w wykrzykniku.