PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z atakiem droga generała..

DragomireK
05.07.2012, 20:47
Witam,
właśnie podbijam wyspę na serwerze Kolonia, mam 21lvl.. po ostatniej aktualizacji jak generał idzie tą drogą co ma zaznaczoną, występuje problem chyba będzie on dla wszystkich poważny.
Mianowicie chodzi tu o obszar bandytów na południowo zachodniej części (prawy dolny róg) Atak przeprowadzam ze środkowej części mapki (dolna część), na ostatnie dwa budynki co mi zostały na tej części mapki.. Generał idzie i nie ważne czy atakuje budynek jeden czy dwa, czy z pozycji B C czy D zawsze zahacza mi o budynek gdzie jest wojsko bandytów w średniej strażnicy nie do pokonania na mym lvl za pierwszy razem.. a podbicie tej części da mi 10 miejsc do budowania i kopalnie marmuru oraz poziom..
Mam nadzieję że jasno napisałem o co chodzi :> a jak nie to dołączam obrazek i atakuje mi zawsze strażnice powyżej..

bktiger
08.07.2012, 09:49
Witam,
Dokładnie mam ten sam problem, wybili mi cale wojsko wpień.

Draxopix
08.07.2012, 11:21
Generał idzie i nie ważne czy atakuje budynek jeden czy dwa, czy z pozycji B C czy D zawsze zahacza mi o budynek gdzie jest wojsko bandytów w średniej strażnicy nie do pokonania na mym lvl za pierwszy razem..

To atakuj na 2 razy albo atakuj inny oboz niz ten zaznaczony kto powiedzial ze akurat teraz musisz bic ten?
Mozna również zrobic blok

EX_Deirdre
09.07.2012, 20:30
To nie jest żaden problem techniczny, po prostu została poprawiona ścieżka generała i teraz idzie dokładnie tak, jak to wyznaczono :) można albo rozbić ten obóz, albo go blokować.
Zamykam.