PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Anty ban za Diamenty

Zziomek
02.07.2012, 01:06
Przydał by się możliwość kupienia w sklepiku za diamenty antybana, bądź drożej odbanowania czatu-handlu np, albo gry/konata za bufowanie bądź doładowywanie jednym, czterem.
Na pewno wielu graczy było by tym zainteresowanych, jak można obierać cala zabawę z tej gry.
XoXo

Avila
02.07.2012, 01:17
Niestety, istnieje coś takiego jak równość wobec prawa. "Bogaty" czy "biedny", dostaje bana za to samo. A ty chciałbyś, żeby bogaci, tj. ludzie, którzy za realną kasę są "bogaci" w grze dzięki klejnotom, byli zwalniani z odpowiedzialności za swoją infantylność bądź świadome łamanie zasad gry.

Nic z tego. Cwaniaczki niech się zachowują, a nie próbują przekupywać.

Zziomek
02.07.2012, 01:20
A po co jest ta gra dla firmy? żeby było na świecie równo i sprawiedliwie czy żeby żeby zarabiać pieniądze?

Happyparowka
02.07.2012, 01:31
Niektórzy by sięnie wypłacili w tej grze :P

wredniejszy
02.07.2012, 05:29
Buhaha już to widzę jak bany lecą za byle co tylko by ktoś za odbanowanie zapłacił,zastanów się człowieku zanim coś napiszesz.

Van-de-Lord
02.07.2012, 16:06
Jak dostajesz bana to trudno, może Cie to czegoś nauczy, ale kupowanie anty-bana to jakiś żart. Żeby dostać bana na globalu to trzeba się postarać, sam byłem upominany przez modów bo po to są, ale jak uważasz siebie za niewiadomo kogo i ignorujesz ich pracę to życzę Ci samych banów.

smerdajajeczny
03.07.2012, 16:25
fajny pomysł :)

kupuję trochę kryształków - i mogę np. parę "wiązanek" na czacie puścić, lub multikonto zrobić - i jak dostane bana - to włączam anty - bana i gram dalej :):)

grałem w wiele gier przeglądarkowych , lubię czytać dział pomysłów na forach - ale o czymś takim nie słyszałem. :)
Jeśli autor by wyraził zgodę - chciałbym ten pomysł dać też na forum innej gry.

Zziomek
03.07.2012, 16:31
ok

Herr_Uther
03.07.2012, 16:45
@smerdjajeczny - jak kiedyś w Grepolis widziałem podobny pomysł, żeby ban perm (obojętnie za co - bluzgi, multikonto, handel etc) można było odblokować za pomocą sms za 11 zł, takiego samego jak w premce

Innym fajnym pomysłem tej samej osoby była możliwośc "wykupienia" smsem konta zbanowanych kolegów i przejęcia w ten sposób ich miast, wojsk i surki :-)

Leouch
03.07.2012, 16:51
o widze, ze moj komentarz skasowali ;D

smerdajajeczny
03.07.2012, 17:02
Innym fajnym pomysłem tej samej osoby była możliwośc "wykupienia" smsem konta zbanowanych kolegów i przejęcia w ten sposób ich miast, wojsk i surki :-)

to też jest niezłe :)

Happyparowka
03.07.2012, 18:46
No ja wyrwałem bana za friko, a nikt mi nie chce uwierzyć, więc zZiomka propozycja ma swój sens w tym przypadku. Poza tym pitolić się w jakieś pitu pitu i przepychanki słowno-mailowe to ja mam nie powiem gdzie - a tak płacę i mam. w czym rzecz. Poza tym, można przemyśleć kwestię rozdziału w ten sposób zarobionych kryształów- pokrzywdzony mógłby otrzymywać np połowę a połowę BB.

Herr_Uther
03.07.2012, 19:15
Po analizie tego co piszą zbanowani wychodzi na to, że 99,99% z nich dostało bana niesłusznie i za friko - podobnie jest w więzieniach, tam tez wszyscy siedzą "za niewinność" więc może zróbmy opcję "wypuszczanie więźniów za sms premium" ;-)

smerdajajeczny
03.07.2012, 20:56
podobnie jest w więzieniach, tam tez wszyscy siedzą "za niewinność" więc może zróbmy opcję "wypuszczanie więźniów za sms premium" ;-)

kiedyś czytałem jakiś pomysł satyryka o "banku odsiadek" - nie masz co robić w weekend, w urlop - idziesz i odsiadujesz - wszystko zapisuje się na konto . Nazbierasz kilka lat - możesz się zabawić - kiosk okraść, jakiś napad zrobić. Złapią cię - z konta odpiszą a ty WOLNY JESTEŚ :) :)

może coś podobnego z banem czasowym zrobić - jedziesz na urlop grać nie masz zamiaru - to zgłaszasz tydzień bana i zapisują na konto :))

Happyparowka
03.07.2012, 22:19
no wyobraź sobie że ja tak miałem, przed urlopem dałem czadu, i dostałem bana na 10 dni :D