Zobacz pełną wersję : Jak Cię widzą tak Cię piszą
Happyparowka
02.07.2012, 00:52
Tak sobie przeglądam forum i pomyślałem, że nie ma podstawowego tematu w stylu wieczorek zapoznawczy. Czas więc imprezę zacząć. Zapraszam do opisywania graczy tak jak ich widzicie :).
BunnyUsagi - miła dziewczyna. Zawsze uśmiechnięta i nikomu nie odmawia pomocy.
LeKocoor - stary wyga, niejednego wyszkolił. Mój przewodnik i coach graczowy w Osadnikach.
czarnaa - kto się czubi ten się lubi. Nie da się nie lubić :)
czarnaira - fajna, sympatyczna dziewczyna z którą gadamy na wszystkie tematy :), również te życiowe
zZiomek - religijny przywódca, nie potrafił pewnego razu przestać :), skąd on to ma? nie wiem. Swój człek.
Androm3da - jesteśy na Ty, bardzo rozsądny chłopak, zdystansowany, miły, zdyscyplinowany
Cysiopek - aktywny na czacie, nie da się nie lubić jego specyficzności :)
Kamcius - stonowany, zawsze pomocny, serce człowiek
Idho - komunikatywny, często spięty na czacie, służy pomocą :)
LadyMilagros - duchowa książkowa siostra
Magnes5 - kumpelka
KeKaWo - mało go znam, a pożyczył monety. Fajny gość
Izet - jakaś nerwowa jest :p
Fajne przydał by się jeszcze taki z Modami który po ile dowala kary
W gruncie rzeczy, bardzo miły zestaw ocen, tylko pytanie jest, dlaczego ktokolwiek chciałby słuchac ocen parówki :) Parówa w gruncie rzeczy robi za chama na czacie, więc jego ocena jest zniekształcona tymże paskudnym nałogiem :) zalecana ostrożność przy stosowaniu ocen :P
Ale co by było bez Parówki, kto by tam zaglądał, wiało by nudą.
SurrealSaDiablo
02.07.2012, 02:26
Zawsze uśmiechnięta xDDDDD oszczerstwo :P Ja sie nigdy nie usmiecham :P
Bluznierca
02.07.2012, 08:31
a jesli napisze ze uzytkownik X ma charakter zlodziejski i oszukanczy, ale pomimo tego np dobrze sie go "czyta" i kiedy sie przebierze to ludzie daja sie nabrac na jego fajnosc to czy to bedzie ocena ok? :P
EDYCJA
Jak czytam poczatek tego watku to odnosze wrazenie ze @Happyparowka spotkala tutaj samych "swych czlekow" i wogole wszyscy sa tacy za...no fajni sa. Porownanie z wchodzeniem komus w (...) nasuwa sie jakos tak automatem :D
co do Cysiopka to napisze inaczej : inteligentny i mONdry ujemnie
Z tego co wiem autor posta powinien najpierw sam sie przedstawic :)
widac ze pomysl niezly ,ale ograniczenie zdolnosci myslenia w/w nie dalo mu tej szansy
pozdrawiam.
p.s. jako że temat raczej związany z jednym serwerem to chyba w "Słonecznym ..." w Dyskusjach powinien się pojawić. ;D
Ograniczenie zdolnosci myslenia w/w nie dalo mu tej szansy :)
Wolf43211
02.07.2012, 14:31
Zawsze uśmiechnięta xDDDDD oszczerstwo :P Ja sie nigdy nie usmiecham :P
Potwierdzam nigdy nie widziałem uśmiechu na jej twarzy :)
Ograniczenie zdolnosci myslenia w/w nie dalo mu tej szansy :)
Złośliwości, złośliwości ; >
Bluznierca
03.07.2012, 11:48
Parowa, czekamy na dalsze opisy "swojskich czlekow" :D
Happyparowka
03.07.2012, 19:02
@Bluznierca - dzielisz włos na czworo i wtykasz noc tam gdzie nie trzeba (czytaj: zaśmiecasz temat).Ja zamieściłem subiektywną (w odbiorze dla innych) ocenę kilku osób które znam - ja świat widzę przez różowe okulary (a szklanki pełne do pełna :) ), ty przez szarowato-pomarańczowe, któż komu zabroni :) tak robić?. Nie napisałem nieprawdy. Poza tym nie jestem Sędzią Sprawiedliwym.Takich co by mi za skórę zaszli nie ma tutaj i nie będzie :) , przecież to tylko gra w pikselki :), więc nie ma o co się bulwersować. Ma być wesoło i dla mnie jest.
@Qnopsik - temat na razie jest związany z jednym serwerem, nikt nie zabroni wpisywać tu innych graczy :), więc temat niech tutaj będzie
@Izet - nagłówek głosi "jak CIę widzą, tak Cię piszą" co już sugeruje opisywanie innych :), i nie określa przedstawienie siebie :). Poza tym jeśli wymagasz ode mnie przedstawienia własnej osoby, to czemu ty tego nie robisz?
Bluznierca
04.07.2012, 11:24
Dla mnie jest wesolo. Caly czas. A kiedy czytam takie "subiektywne oceny" jest jeszcze weselej :)
Z bulwersem nie ma to nic wspolnego. Zauwaz ze od poczatku bylem pelen ironii. I raczej w pozytywnym tego slowa znaczeniu :D
chyba o tym na g1 pisaliscie :D
No i dobra a wiec lekko spozniony podtrzymam ta zabawe przy zyciu ;)
a wiec zaczynamy od:
BunnyUsagi - szkoda ze mieszkamy tak daleko od Siebie ( to chyba wystarczy)
LeKocoor - nie znam Cie ale czuje ze Cie lubie ;D ma dobre wstawki na G1 ;D
Czarnaa - malo gadam z Toba ale zawsze lubie sie z Toba przywitac ;P jestem na tak ;P
Catalina_Lbn i tu sie rodzi kolejne pytanie czy oby ja napewno mieszkam w dobrym miesjcu ;P tak daleko :*
Magnes5 - nie wiem dlaczego po prostu Cie lubie ciekawa osoba mila w rozmowie
Olin - to wszystko przez ta dziwna gierke ktora zmeczylem sie po kilku dniach ;) Lubie Cie :)
Happyparowka (tworca watku) - ponadprzecietny czlowiek troll jakich malo ale tez szalenie inteligentny czlek podkreca czesto cale g1 i robi to tak ze wszyscy leca oprocz Niego ;] w pozytywnym nastawieniui do niego pomogla mi MOD_LISZKA dzieki ktorej spojzalem na Niego z innej strony ;P bardzo kontrowersyjna postac
MissOla - Niby miss a jednak tylko tajemnicza Ola lubie Ja mozna z Nia pogadac na poziomie ;)
Pymy - Pypy, Pablo, Pymy jak zwal tak zwal swoj czlowiek najlepszy koles na serwie ii pozdrowienia ;P
Uobuzzz - kiedys wiecej czasu spedzal na G1 teraz cos go nie widze (w sumie sam wiecej siedze na g7) ale kiedys byla z Nim niezla beka
Zboku - haha kolejny pozytywnie zakrecony czlowiek jak mu odpali to lepiej sie chowaj jesli zycie Ci mile ;P
Eneida - kolejan osoba do ktorej mam sentyment choc tak do konca to nie pamietam za co ;P to chyba byly poczatki mojego grania tutaj ;D w kazdy razie do dzisiaj jak Ja widze to morda sie cieszy ;)
Smiejacy - Gdzie sie podzialy tamte prywatki ;P mniej wiecej tak kojarze smiejacego ;P jakis pozytywnie zakrecony gosciu z konska mania kocha zwierzeta lubi lono natury ;) (ch** wie co On robi na setkach ;P) bardzo lubie
Izet - haha na poczatku strasznie mnie draznilas mialem O Tobie zdanie jak o takiej nadmuchanej osobie pelnej dumy niewiadomego pochodzenia ale teraz wiem ze taki jest Twoj styl po prostu i nawet przestal mi on przeszkadzac ;)
Seba1505 - Gdzie jest Nasz zespol mialo byc smiesznie a wyszlo jak zwykle ;P Lubie Cie ale nie moge sie doczekac kiedy juz ten spiryt na koncertach chlac bedziemy ;)
swiergielek
05.08.2012, 13:51
;-p
wustenfuchs
05.08.2012, 13:56
moze zaczniemy od HP to prowokator kreaturator jego mysli rozlewaja sie po internecie od Olesnicy na 4 strony swiata, fakt ze moze czasami lubi sie powtarzac ale kład to na karb checi zaznajomienia szerokiej rzeczy internautów nie skraetrurowanych ze soimi przemysleniami.
Białoskorski
05.08.2012, 17:25
Happy, ty bez kitu jestes po*******ony.
Po takim temacie jak ten i zachowaniu autora na czatach na słonecznym grodzie nigdy juz nie bedzie fajnie na tym serwie.
Nadpobudliwosc,chore urojenia,psychiczne znecanie sie swoim spamem na czacie i nadmierne wlazenie w tylek MOD-om
to tylko czesc z zachowan Hp.Dzieki swoim smutom,zachowaniu itd. sprowadziles chaos,syf,bałagan,podziały etc...
Jak czlowiek ktory nie jest do konca normalny moze byc akceptowany przez innych wlacznie z administracja,tego nie wiem,przestalo mnie to juz bawic,interesowac i tak dalej.
Kazde Twoje wejscie Hp na czat to jakis nowy/chory spam typu sraka/rzygi nie nie tak tak itd.
Osobiscie odechcialo mi sie juz to czytac,brac w tym czynny udzial.
Baw sie dalej,rob nadal z siebie idiote,masz do tego prawo.
Pozdrawiam.
Talentu do pajacowania też mozna pozazdrościć... :)
Śmiejący
30.08.2012, 17:47
Rozluźnijcie nadgarstki, w tą grę grałem przez ludzi których tu spotkałem - więc siłą rzeczy wszyscy przedmówcy na plus ;>
Możecie mieć różne poglądy, ale macie wspólną pasję ;)
A osobiście chciałbym spotkać każde z Was. :)
Agresja87
09.11.2012, 11:12
heh tak nadajcie na niektóre osoby a prawda jest taka jakby np Hp nie było..no cóż nudy :)
Happyparowka spoko gość lubię go . Pozdro przyjacielu :-)
MariaMagdalena
28.11.2012, 04:21
http://www.youtube.com/watch?v=KRAMNWzfjcg