PDA

Zobacz pełną wersję : znikajaca premia

GB5265
30.06.2012, 08:27
nie wiem czy juz ktos o tym pisal ale na nowej ziemi mam taki maly problem rozdaje premie budynka premia mi znika z zasobnika ale budynki jej nie dostaja to jest raz
a dwa to to ze pasek np. z zakladki handel czasami potrafi wydluzyc sie poza ekran czyli jak klikam zamknij to powieksza sie i powieksza az wyskoczy poza ekran wtedy musze wylaczyc i ponownie wlaczyc gre zeby miec w polu widzenia calosc bez zakladek
pozatym logowanie jest tragioczne gram juz hwile w ta gre ale ostatnio cos przekombinowaliscie wiem ze to wersja beta ale zamiast sie poprawiac sie pogarsza ilez mozna czakac na polaczenie z serwerem a ten problem jest najczesciej powtarzany na nastepnej zakladce mam gre i czekam juz dobre dwie min ooo wlasnie sie zalogowala bo slysze

GB5265
30.06.2012, 08:30
oo po ponownym zalogowaniu okazalo sie ze premia jednak zostala dodana do budynkow
tylko ze no nie mam nic przeciwko jak dostaje cos gratis ale jednak to jest blad mialem 25 koszykow ciaci irmy dodalem premie do 9 budynkow czyli powinno mi zostac 16 koszykow a tu nagle jest ich 30 wow cudowne rozmnozenie moze powinienem zmienic nick na jezus
nie no koniec zartow zglosilem fajnie by bylo jak by ktos to poprawil z gory dzieki :P