Zobacz pełną wersję : Problemy z logowaniem/ Nowa Ziemia
LordSnown
30.06.2012, 00:15
Witam, kochanych twórców gry Settlers online praz adminów serwera.
Na początku chciałbym bardzo podziękować za ten czas spędzony na monnecie logowania i możliwość patrzenia się na ten przepiękny ekran, którym postanowiłem się z Wami podzielić (mam nadzieję iż dacie go sobie na tapetę w swoich cudnych komputerach oraz na tym superanckim serwerze)
http://www.fryzjerzy.com/adam/set.jpg
Bardzo bym prosił o przyłożenie się do swojej pracy i zrobienie w końcu porządku z serwerem gdyż taka gra jak ma miejsce w obecnej chwili (miesiącu) to napawa tylko refleksją w stylu po co ja w to gram i po co spędzam czas tutaj nie mówiąc już o tych pieniądzach które wydajemy na Was.
Tym sposobem tracicie tylko graczy i bardzo ale to bardzo dużo pieniędzy (tylko proszę się nie zasłaniać wersją beta, bo jeżeli coś jest beta to proszę nie brać pieniędzy za grę) ja sam kilka razy odkładałem opcje kupna klejnotów bo co chwila był jakiś problem na serwerze i się zastanawiałem czy dalej grać, jednak ludzie mi życzliwi mówią że warto tutaj spędzać czas tylko ja się pytam po co ? aby oglądać moment logowania :) no super pomysł na granie (zastanawiać się czy gra wejdzie czy nie, to nie są czasy ATARI)
ja się pytam po co są te testy obciążeniowe jak co chwila powraca ten sam problem, dacie coś na pocieszenie i co gracze mają się zamknąć ? ja mówię stanowcze NIE takiej postawie bo albo coś robimy porządnie albo odpuszczamy sobie taką grę.
Za fatygę TEAM dostarczy tobie nowiutki koszyk egzotyczny, żebyś ukoił szargane nerwy niemoznością naprawienia serwera:D
LordSnown
30.06.2012, 08:45
Za fatygę TEAM zafunduje nam znowu problemy z logowaniem za co im szczerze dziękuję bo nie ma nic lepszego niż odpalić z rana grę i zobaczyć kolejkę logowania :) która nie posuwa się do przodu tylko ładnie się kręci.
test był, nawet wypadł dobrze, a tu znowu ZONK, nie można się zalogować, to wszystko jest g...o warte i co znowu dostaniemy koszyczek za problemy z logowaniem?
reumatiks
30.06.2012, 10:44
mam podobnie od wczoraj,gra super ale wysiadam powoli to nie ma sensu
test był, nawet wypadł dobrze, a tu znowu ZONK, nie można się zalogować, to wszystko jest g...o warte i co znowu dostaniemy koszyczek za problemy z logowaniem?
Koszyczek ? bylem pewien ze dostaniemy koszyk w ramach "rekompesaty"
BB_xaar, ocknij sie. Tutaj nie graja tylko dziecioki i takim koszyczkiem Ty sie niestety w naszych oczach KOMPROMITUJESZ.
No chyba ze to Ty masz nas za idiotów ?
Nie pozdrawiam
Zgadzam się z przedmówcą, koszyczek to pełna kompromitacja, nawet po 5000 klejnotów nie zrekompensuje straconych nerwów.
tommy8778
30.06.2012, 11:09
czy ten problem wystepuje tylko na nowej ziemi, czy na innych serwerach jest to samo?
ehh a zapowiadalo sie dosc ciekawie.
heehee ale propaganda:) :
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/18989-Problemy-z-logowaniem-ładowaniem-się-strony
Patalanek
30.06.2012, 11:11
To samo...
Super, minęła godzina, a problem nadal nierozwiązany... Jest tu jakiś admin???
Klapaucjusz
30.06.2012, 11:24
koszyczek to niech oni sobie wsadzą w buty, od rana nie mogę się zalogować i cały cykl produkcji monet chodzi bez buffów. ale pies trącał te stracone monety, cała ta gra zaczyna przypominać kiepski żart zamiast coraz lepiej jest coraz gorzej. wyłożyłem sporo kasy i powoli zaczynam uważać ze padłem ofiarą zaplanowanego wyłudzenia.
Teraz jak czytam te posty na temat "koszyczka" jako zadośćuczynienia za problemy na Nowej Ziemi, widzę czat na tso podczas testów i 90% pytań do Xaar-a to:
"kiedy będą nagrody". No to macie nagrody + koszyczek, a jako bonus syf na serwerze. Ale jak była możliwość aby dowiedzieć się czegokolwiek to najważniejsze było
"kiedy i jakie" będą nagrody !!!
LordSnown
30.06.2012, 11:54
Kochany adminie zadam Ci jedno pytanie
Adminie ja grać ja się pytam jak GRAĆ
bo to nie są jaja tylko jedna wielka ŻENADA, róbcie tak dalej a ludzie wam tak szybko podziękują tak jak szybko zaczęli grać
Klapaucjusz
30.06.2012, 12:07
to nie żenada tylko OSZUSTWO wstawiają jakieś budynki i inne duperele żeby wyłudzić kase zamiast skupić się na ustabilizowaniu serwera, mają gdzieś graczy liczy się tylko to z czego można wyciągnąć szmal.
Teraz jak czytam te posty na temat "koszyczka" jako zadośćuczynienia za problemy na Nowej Ziemi, widzę czat na tso podczas testów i 90% pytań do Xaar-a to:
"kiedy będą nagrody". No to macie nagrody + koszyczek, a jako bonus syf na serwerze. Ale jak była możliwość aby dowiedzieć się czegokolwiek to najważniejsze było
"kiedy i jakie" będą nagrody !!!
bo to jest umiejętnośc zadawania pytań, po co pytać o coś na co odpowiedzi nie dostaniemy, albo będą to odpowiedzi kłamliwe?
kto znowu popsuł Nowa Ziemię i dlaczego od 10,30 nie mogę się zalogować, serwer wywala od razu
Już się prawie udało.....już pokazała wyspa i nagle sru ! znowu serwer zerwał połączenie. O dziwo byłem chyba jednym z niewielu graczy gdzie większe błędy i lagi mnie omijały.Jakieś tam drobne niedogodności - krótkie wyrzucenie z gry,drobne błędy..itp Ale od czasu ostatnich testów katastrofa.Akurat wtedy gdy człowiek przygodę zaczął i armie wysłał.Wtedy gdy buffy się kończyły na budynki z produkcji złota.Akurat wtedy wszystko musi szlag trafić ! Czasem myślę,że uczciwiej by było napisac graczom iż moga spodziewac się jakiś problemów.Gracz przyszykowany byłby na te niedogodności.Nie wysyłał by wtedy armii, zastopował budynki,które sa opłacalne tylko na bufach.Większość by zrozumiała-przecież to beta. Mam wrażenie,że "fachowcą" jest wstyd się przyznać że będzie coś grzebane przy silniku gry. Nie sądzicie pewnie że błędy i niedogodności występują niespodziewanie.....z zaskoczenia. Przecież było już tyle przerw konserwacyjnych,tyle akcji "naprawczych" ,iż większe błędy i problemy powinny być już dawno zdiagnozowane i naprawione !
LordSzymon
30.06.2012, 13:45
kto znowu popsuł Nowa Ziemię i dlaczego od 10,30 nie mogę się zalogować, serwer wywala od razu
to nie jest tak źle..... ja od 9.30 próbuje się dostać do gry i nic!!!!!
Klapaucjusz
01.07.2012, 09:29
9.25 i powtórka z rozrywki, znowu nie mogę się zalogować, a srał ich pies z tą grą !!!!
pasiakpawel
01.07.2012, 12:31
mi tylko 30 minut wchodziło do gry.