PDA

Zobacz pełną wersję : Zablokowane konto

DOROTI
20.06.2012, 21:59
próbuje sie logować ok.Przycisk Graj a tu info tej treści:
Twój dostęp do gry został zablokowany z następującego powodu:

Konto zablokowane. Proszę o kontakt z supportem na adres account.support@thesettlersonline.pl
przepraszam bardzo co to za powód.gram kilka miesięcy,inwestuje kasę nawet zostałam okradziona przez oszustów podszywających sie za support z monet i zasobów ,zgłaszam problem a tu w zamian takie coś.
poza tym jak się pisze z następującego powodu to się ten powód podaje!
i co teraz.kto mi zwróci zainwestowane pieniądze,czas, nie mówiąc o tym że niewiem dlaczego jest zablokowane moje konto
co to ma być?

DOROTI
20.06.2012, 22:40
no tak jest 22 nic isę nie dowiem ponieważ dostaję standarowy e-mail i dalej konto zablokowane,nie znam przyczyny i gra się rozwala a kasa poszła .co to ma być?

krotos666
20.06.2012, 22:44
Ja jestem ciekaw czy w ogóle do tego supportu napisałaś i sprawę wyjaśniłaś,
czy po prostu szukasz odpowiedzi, sorry, żądasz odpowiedzi na forum.

DOROTI
20.06.2012, 23:02
napisałam i to nie jedną a kilka wiadomości i nie żądam niczego tylko zastanawiam się czy takie sytuacje to normalka dla ubisoft czy tylko ja mam pecha

Fourola
21.06.2012, 01:09
możę ktoś gra z tego samego IP? chociaż on iraczej nie kasują kont za multikonta.. cóż.

Idho
21.06.2012, 01:37
za głupotę się płaci ;)

http://forum.thesettlersonline.pl/threads/22048-Kilka-uwag-co-do-gry?p=36812&viewfull=1#post36812

zapewne podałaś swoje dane na tej stronie, ktoś wszedł przelał sobie monety/surowce nie zmieniając IP , i zostały zablokowane wszystkie konta co miały ślady omawianego IP.

Formoza
22.06.2012, 15:31
Dlaczego zostało mi zablokowane konto ???
Wczoraj dostałem wiadomość na grze o tym żeby się zalogować z innego adresu i to zrobiłem. Rano odpalając grę zostałem wyzwany (nie będę przytaczał jak)od innych graczy. W wiadomości pisało o większych złożach i diamentach nawet do 2K. Można to wszystko sprawdzić. Jeśli ktoś dostanie taką wiadomość to się niech przez nią nie loguje bo będzie też zablokowany. A support niech znajdzie kto to wypuszcza. Podejrzewam że jutro będą następni. Formoza.
Chciałem jeszcze powiedzieć że żadnej wiadomości nikomu nie wysyłałem, prawdopodobnie one rozsyłają się do następnych graczy automatycznie.

EX_Deirdre
22.06.2012, 18:00
Proszę takie sprawy wyjaśniać na supporcie. Zamykam.