Zobacz pełną wersję : Problemy po przerwie konserwacyjnej.
Otóż od kiedy skończyła się kolejna znakomita przerwa konserwacyjna nie mam możliwości zalogowania się do gry z ŻADNEGO komputera w domu (w liczbie 3 jednostek). Otóż w przypadku powodzenia od razu wyskakuje utracone połączenie lub po prostu nie wczytuje się wcale.
Sica, jeśli problem nadal występuje, proszę spróbować wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki. Jeśli to nie pomoże, proszę skontaktować się bezpośrednio z Supportem.
Czy gracze z Nowej Ziemi też mają się kontaktować z supportem? U nas problemy z logowaniem i wyrzucaniem z gry to norma, więc nie wiem czy mamy to dalej zgłaszać?
Na razie nie otrzymałem odpowiedzi na poprzednie zgłoszenie.
Gandalf83
14.06.2012, 20:04
U mnie było to samo po ostatniej przerwie. Czyszczenie pamięci nic nie dawało a grałem poprzez Firefoxa dopiero gdy sie przesiadłem na IE wszystko chodziło. Więc moim skromnym zdaniem ta ostatnia przerwa cos nie tak wyszła bo w settlersów grałem do ostatniej przerwy na Firefoxie ok roku i nic się nie działo po żadnej z dotychczasowych przerw konserwacyjnych