Zobacz pełną wersję : Dziwne zachowania i znikające zasoby i premie
BloodyRacer
14.06.2012, 12:03
Dziś gra zachowywała się dość dziwnie. Pierwszym objawem było wyprodukowanie w jednej sekundzie całej kolejki produkcji wojska i materiałów/zasobów.
Później kiedy próbowałem ich użyć zostały wyszarzone w oknie z premiami/zasobami. Użyte ryby nie dodały się do łowisk a premie nie zostały nałożone na budynki.
Przeładowałem grę i mam znowu wszystko w kolejkach na produkcji tak jak miałem przed ;-)
Być może jeszcze dziś pojawią się nowe informacje w sprawie serwera Nowa Ziemia, na razie mogę odesłać jedynie tutaj:
Nowa Ziemia - obecna sytuacja (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/21868).
Aj te informacje od BB :) Od kiedy pamiętam pracujecie nad takimi problemami i nic do przodu sie nie ruszyło :)
Ta gra to jakieś oszustwo. Cztery razy atakowałam obóz Żelazno-zębnego z siłą wojsk trzech obozów na jeden jego obóz. Zrobiłam najsilniejsze wojska jakie można i za każdym razem zostały moje obozy pokonane. Ponosiłam całkowite straty a w obozie Żelazno-zębnego nie zginął ani jeden żołnierz. Poza tym Żelazno-zębny ma atakować jako ostatni a za każdym razem atakuje jako pierwszy. Wkurzyła mnie już ta nieuczciwa gra. Szkoda czasu na takie oszustwa. To ma być zabawa a nie jakieś kanty.Wszystkim znajomym będę odradzać zabawę w the Settlers.
djabelek
17.06.2012, 20:54
udowodnij że to oszustwo..a nie bazgraj..
prawdopodobnie, poprostu nie umiesz w to grać..
daveandnokia
18.06.2012, 11:39
Ta gra to jakieś oszustwo. Cztery razy atakowałam obóz Żelazno-zębnego z siłą wojsk trzech obozów na jeden jego obóz. Zrobiłam najsilniejsze wojska jakie można i za każdym razem zostały moje obozy pokonane. Ponosiłam całkowite straty a w obozie Żelazno-zębnego nie zginął ani jeden żołnierz. Poza tym Żelazno-zębny ma atakować jako ostatni a za każdym razem atakuje jako pierwszy. Wkurzyła mnie już ta nieuczciwa gra. Szkoda czasu na takie oszustwa. To ma być zabawa a nie jakieś kanty.Wszystkim znajomym będę odradzać zabawę w the Settlers.
A dlaczego musi atakować na końcu?? Może zaatakować pierwszy i to nie jest oszustwo. A jak zaczniesz przygody, to myślisz, iż będzie łatwizna?? To odradzam ci grać w to i tyle, jak nie potrafisz sobie poradzić...
Bo taka jest informacja przy żelazno-zębnym, że atakuje ostatni. Po każdej bitwie można sprawdzić jej przebieg i tam widać kto kiedy atakuje. Jeżeli podane są nieprawdziwe informacje, to jest oszustwo.