Zobacz pełną wersję : Nic mi nie dziala ! ! !
MardockM
12.06.2012, 23:27
Nie mam dostepu do zadnych opcji gry, pojawiaja mi sie wiadomosci systemowe, a kategorie takie jak gildia, pomoc, czat globalny i handel! sa niedostepne prosze o jak najszybsza pomoc i odpowiedz na moj problem ! ! !
NIE JESTEM SAM WIELU ZOSTALO TAK POKRZYWDZONYCH !
NtGuilty
13.06.2012, 00:14
Oj biedne skrzywdzone dziecko...
wyczyść catche, zmień przeglądarkę.. pokombinuj coś ;)
mocnyklocek
13.06.2012, 00:47
Witam, ulepszam magazyn prowiantu na 5 poziom, jak do tej pory czyli do 4 poziomu w momencie ulepszania magazynu prowiantu wszystko działało czyli przerabiał koszyki itd. ale niestety teraz przy poziomie 5 aż 7 dni muszę czekać na koszyki i woń dziczyzny więc produkcja stoi, może to błąd w grze ?
Nie powinno tak być że podczas ulepszania jakiegokolwiek budynku produkcja jest wstrzymywana, powinna działać cały czas na tym poziomie którym jest i tak gra jest ograniczana przez ilość pozwoleń a tu jeszcze wstrzymują nam produkcje :(
http://images38.fotosik.pl/1631/d2b27b8ed4c58c57.jpg
spyderek
13.06.2012, 08:43
to właśnie wcześniej był błąd, ale już go naprawili :) i teraz,tak jak w każdym innym budynku, w trakcie podnoszenia poziomu produkcja stoi.
Oj biedne skrzywdzone dziecko...
wyczyść catche, zmień przeglądarkę.. pokombinuj coś ;)
Nie ciesz sie tak bo nie grasz na Nowej Ziemii. Tam gdzie grasz nie ma takich problemów ze stabilnością. Jakbyś sie zainteresował to byś może wiedział, lub wiesz ale masz to w d..