Zobacz pełną wersję : Gra grafiki budynków
zbyszko74
12.06.2012, 17:06
Czy Panowie graficy mogli by się bardziej wysilić w grafikach budynków pomiędzy poziomami ? Chodzi mi o większość budynków o różnych poziomach wyglądają praktycznie tak samo. Np. budynek rolnika z 3 poziomu praktycznie nie różni się niczym od rolnika z 5 poziomu, a żeby dostrzec owe niewielkie różnice, to naprawdę trzeba się przyjrzeć z bliska i tak jest z większością budynków. Fajnie by było żeby budynki o różnych poziomach można było odróżnić na pierwszy rzut oka, zbytnio nie doszukując się różnic przez lupę...
Betka666
13.06.2012, 22:32
przy budynkach są cyferki, wiec latwo mozna je odroznic.
Bardziej nie podoba mi sie, to, ze piece np do miedzi i zelaza czy stali wygladaja identycznie, dopiero po najechaniu mysza mozna je rozroznic po nazwie. Czasami sie stawia je obok siebie i latwo sie pomylic np. je bufując koszami...
Może jakoś kolorostycznie je mozna by odróżnić jak nie graficznie...bardzo by to ułatwiło
Słusznie, graficy mogli by się odrobinę bardziej postarać...
Człowiek ponosi ogromne nakłady rzadkich surowców i co dostaje w zamian? Jakiś kibelek koło budynku. :/
Baranicomber
14.06.2012, 07:20
Sam budynek pieca może i jest identyczny, ale ma tabliczkę (ledwo widoczną), po której można go rozróżnić bez najeżdżania.
zbyszko74
14.06.2012, 10:15
Co z tego że są tabliczki z cyferkami, chodzi mi o wygląd wizualny budynku, a nie cyferki. Tak jak mówi Zbig72, człowiek się natrudzi żeby uzbierać surowców, kupę kasy, poświęci nie mało czasu czekając aż stanie nowy ładniejszy, różniący się budynek....... a tu stoi znowu praktycznie taka sama budowla. Żal