Zobacz pełną wersję : Równi i równiejsi?
Jordaens8
12.06.2012, 15:17
Może łaskawie ktoś z wtajemniczonych wyjaśni, na jakiej to zasadzie kolega otrzymał dziś prezent w postaci 60 piłek?
Aż nie chce mi się wierzyć, że powodem tego był dość nieprzyjemny w tonie list do supportu...(kolega, nie dość, że dostał piłki to i odpowiedź otrzymał).
A ja, idiota, pisałem do supportu chyba z trzy razy, zwracając grzecznie uwagę, że może i Settlersi są fajną grą, takie przynajmniej krążą po sieci plotki, bo realnie grać w nią bezstresowo jest raczej niemożliwe.
I nic nie dostałem - rozumiem więc, że bylem za delikatny...
PS. Od drobnych 30 minut nie mam szansy wejść do gry - wyjdę na oszusta, bo właśnie zacząłem z innym graczem wymianę koszy
Pewnie nie skończyłeś jeszcze meczy i nie 60 tylko 80:)
Jordaens8
12.06.2012, 15:46
Skończyłem, ale widocznie po złej stronie grałem
może nie masz aktywnego e-maila
Ja też nie otrzymałem żadnego maila z prezentem.
Jordaens8
12.06.2012, 16:03
Mail mam aktywny.
A to nie był prezent, tylko rekompensata za problemy z grą
whiter13
12.06.2012, 16:13
http://img6.imagebanana.com/img/7gyy6h6z/nagroda.png
Tu nie ma nic ani słowa o rekompensacie. Więc może masz nie włączoną opcję newsletter.
Znowu te piłki rozdają? Eh, bez sensu, tym gorzej dla handlu.
Moim zdaniem jest to reklama lub przypomnienie o grze. Wiele firm tak robi, żeby utrzymać gracza. Czy to jest parę dni premium czy jakieś inne opcje. Wysłano na maila zapewne wszystkim, którzy mają tę opcję włączoną.
Edit: +Dostałem.
spyderek
12.06.2012, 16:52
no ja też dostałem, to tak jak z walentynkami, ci co mają newsletter dostali dodatkowy prezent na maila. Dodam że nie jest to uciążliwa opcja, raz na jakiś czas dostawałem maila z jakimś nowym trailerem z assasinscreeda 3 i tyle
no ja też dostałem, to tak jak z walentynkami, ci co mają newsletter dostali dodatkowy prezent na maila. Dodam że nie jest to uciążliwa opcja, raz na jakiś czas dostawałem maila z jakimś nowym trailerem z assasinscreeda 3 i tyle
Z ciekawości, co było na walentynki, pamiętasz? Nie grałem wtedy.
spyderek
12.06.2012, 17:44
każdy w grze dostał rezydencję i chyba ze dwa kosze egzotyczne i cośtam jeszcze (zdaje się że lubczyk) i chyba doładowania dowolnego złoża
na maila był jeszcze jeden kosz i kolejne doładowanie złoża i możliwe że jeszcze coś. Już niestety dokładnie nie pamiętam, wiadomo że najważniejsza była rezydencja.
HaHa, a ja rzuciłem okiem na tego dzisiejszego maila, stwierdziłem, że reklama i usunąłem. Właśnie odnalazł się w koszu :) Dzięki za informację :)
cornflakes
12.06.2012, 20:39
sprawdź się folder SPAM jeśli jeszcze tego nie zrobiliście ;)
W spamie nic niema. Nie wiem dlaczego BB nie traktuje wszystkich tak samo...
spyderek
13.06.2012, 14:08
trzeba mieć zaznaczoną opcję newsletter, jeśli nie zaznaczyłeś tego przy rejestracji to pluj sobie w brodę teraz
80 Futbolówek było dołączonych do newslettera - w związku z tym, otrzymały je tylko te osoby, ktore miały aktywną opcję "Newsletter" w zakładce "Mój profil".
jest jeszcze szansa otrzymac te pilki po zaznaczeniu tej opcji? czy on tylko 1 raz byl wysylany?
Bluznierca
13.06.2012, 15:44
raz na jakiś czas dostawałem maila z jakimś nowym trailerem z assasinscreeda 3 i tyle
Ahhhh, nie moge sie doczekac. Teraz gram w Revelations, i czasami wlaczam jedynke :)
Ahhhh, nie moge sie doczekac. Teraz gram w Revelations, i czasami wlaczam jedynke :)
Super gra :)