Zobacz pełną wersję : event piłkarski - brak meczów
Witam,
W ogóle nie otrzymałam żadnego zaproszenia na mecz, ani żadnej przygody związanej z eventem odbywającej się na oddzielnej mapie. Mam tylko zadania dzienne z futbolówkami.
Czekałam i czekałam, ale wlazłam na forum i widzę, że większość już robi przygody, z mniejszymi lub większymi bugami...
I teraz - nie mam już starych wiadomości, ale dam sobie uciąć rękę, że w żadnej nie było mapy do mistrzostw.
Czy ktoś jeszcze tak miał? Jakieś rozwiązanie?
Pzdr
seeerio? gdzie to jest wyszczególnione w opisach eventu, że istnieje takie wymaganie? :/ mam poziom 22...
seeerio? gdzie to jest wyszczególnione w opisach eventu, że istnieje takie wymaganie? :/ mam poziom 22...
Wszystko jest napisane, wystarczy umieć czytać
o, dziękuję za miłe słowa, tak się składa, że umiem czytać
w poszukiwaniu informacji odwiedziłam:
tablicę aktualności na stronie głównej - nie ma
post o evencie http://forum.thesettlersonline.pl/threads/20470#post30480 - nie ma
FAQ - nie ma
informacje znalazłam dopiero wyszukując na forum frazę 'poziom 26' - odpowiedzi znalazły się w poradnikach, w których z resztą na początku brakowało informacji o levelach i zostały one uzupełnione na prośbę uczestników forum. A może ja nie chcę korzystać z poradników, tylko sama się uporać z misjami? ...
i teraz, zanim powiesz lekko, że ktoś nie umie czytać - wstrzymaj na chwilę rękę i pomyśl. nie ma oficjalnych informacji w opisach eventu, że jest jakiś minimalny poziom, od którego można w nim uczestniczyć... a moje pytanie brzmiało, jak z resztą zacytowałeś/łaś, 'gdzie to jest wyszczególnione w opisach eventu, że istnieje takie wymaganie?', a propos umiejętności czytania...
@Fourola: dziękuję za odpowiedź.
o, dziękuję za miłe słowa, tak się składa, że umiem czytać
w poszukiwaniu informacji odwiedziłam:
tablicę aktualności na stronie głównej - nie ma
post o evencie http://forum.thesettlersonline.pl/threads/20470#post30480 - nie ma
FAQ - nie ma
informacje znalazłam dopiero wyszukując na forum frazę 'poziom 26' - odpowiedzi znalazły się w poradnikach, w których z resztą na początku brakowało informacji o levelach i zostały one uzupełnione na prośbę uczestników forum. A może ja nie chcę korzystać z poradników, tylko sama się uporać z misjami? ...
i teraz, zanim powiesz lekko, że ktoś nie umie czytać - wstrzymaj na chwilę rękę i pomyśl. nie ma oficjalnych informacji w opisach eventu, że jest jakiś minimalny poziom, od którego można w nim uczestniczyć... a moje pytanie brzmiało, jak z resztą zacytowałeś/łaś, 'gdzie to jest wyszczególnione w opisach eventu, że istnieje takie wymaganie?', a propos umiejętności czytania...
@Fourola: dziękuję za odpowiedź.
Jeżeli ktoś ma choć odrobinę rozumu, której widze że nie prezentujesz, potrafi sie domyślić takich rzeczy, lub gdzieś to znaleźć, niż zakładać kolejny taki sam temat