Zobacz pełną wersję : brak zaliczenia zadania !!!
miałam za zadanie sprzedać pewną ilość egzotycznego drewna handlując z graczami - sprzedałam i d..a - zadanie nadal pokazuje, że drewno nie sprzedane a z inwentarza oczywiście wyszło... to jedna sprawa
druga : w zadaniu mam przejść przygodę jednak w menu gwiazdy nie ma zaproszenia!? czy ja mam sama sobie te zaproszenia kupować? skoro tak to ja za nie dziękuję - niech nie zawalają mi paska zadań...
SZYNSZYL
11.06.2012, 09:46
Przestań zachowywać się jak księżna z dupy wzięta.
Nie Ty pierwsza i nie ostatnia otrzymałaś zadanie polegające na ukończeniu przygody której nie posiadałaś w menu gwiazdy.
Zadania dzienne nie są obowiązkowe i zawsze możesz je anulować. Co z resztą większość ludzi w przypadku misji dziennych z przygodami czyni.
Nie licz na to, że specjalnie dla Ciebie "nie będzie zawalał Ci paska zadań".
Co do zadania z drewnem egzo to jestem przekonany że błąd tkwi w Twoich działaniach nie zadaniu.
przestań być arogancki!!! nie oczekuję pomocy od ludzi Twojego pokroju. a zadań nie mam możliwości anulować panie przemądrzały - dawno bym to uczyniła...
jeśli nie możesz zakończyć / anulować to musi być to zadanie oczekujące ...
jeśli nie możesz zakończyć / anulować to musi być to zadanie oczekujące ...
oczekujące ? zgodnie z treścią zadania sprzedałam drewno... nie wiem gdzie można popełnić błąd przy zwykłej transakcji sprzedaży.
zrób screena księgi z zadaniami
Zadanie oczekujące. Musisz najpierw wykonać zadanie dzienne.
daveandnokia
11.06.2012, 13:36
dot_a, wszyscy chcą ci pomóc, a nie opieprzać cię. Najlepiej będzie, jak zrobisz screena i wtedy każdy będzie wiedział jak dokładnie ci pomóc...
Dzięki za zaangażowanie, już otrzymałam pomoc w grze. Post można zamknąć.
Pinoccio
14.06.2012, 10:30
Dziś jest piąty dzień jak po wykonaniu zadania oczekującego nie otrzymuję nagród! Nie mogę zadania anulować ani zatwierdzić jego wykonanie.
http://wstaw.org/w/1aeS/linki/#
za zadania oczekujące nic nie dostaniesz puki nie klikniesz na zakończ, a w oczekujących nie ma tego magicznego przycisku, najpierw wykonaj zadanie "polowanie na ... (czarownice ?) i wtedy zadnie oczekujące wejdzie w miejsce dziennego i będziesz mogła zakończyć je.
Robisz wielką aferę przez własne niedoinformowanie, a sprawa z oczekującymi przewijała sie mnóstwo razy przez forum, wystarczyło poszukać.