PDA

Zobacz pełną wersję : Rekompensaty

lonio
10.06.2012, 12:25
Ciekawi mnie czy przewiduja jakies rekompensaty za stracony czas u niektorych pieniadze za problemy z ich strony , pomijam juz wielotygodniowe problemy , ale np dzisiejszy dzien , kolezanka wyslala zaproszenie do przygody Okradac bogatych , zaproszenie nie dotarlo , nawet informacja kto zalozyl buffy niedotarla , na lv 41 okradac robi sie bardzo szybko czyli mam stracony drop i szanse na bialy zamek.Wydaje sie ze byloby uczciwe aby nasze nerwy ,niepowodzenia w grze , spowodowane z winy dystrybutora zostaly jakos wynagrodzone , i chyba ta rekompensata powinna byc dosc pokazna .Ciekawe co mysla inni gracze .mam nadzieje ze BB_xaar cos odpowie

P4wel3011
10.06.2012, 12:29
Taaa....
W swej łaskawości dadzą 10 piłek...

Fourola
10.06.2012, 12:45
Czy Ty robiłeś w tym czasie własne okradać bogatych?

Edit: Hej lonio.

Ania83
10.06.2012, 12:46
Tak już widzę te rekompensaty

Lambo
10.06.2012, 12:50
Kod główny chyba by każdego zadowolil

Gotha324
10.06.2012, 12:52
Ja chce zeby serwer dzialal jak dawniej

renia0607
10.06.2012, 12:58
Nalezy nam sie w 100% Niemcy lub Anglia to waaaaaaaaaaaaala wszystkim !! klejnoty, zloto, krolicze lapki, ulepszony zaciag, doladowania dowolnej kopalni itd itp ;) a Polska???!!!! siedzi i gapi sie kosztem naszych nerwow! wiele ludzi przestalo juz grac bo ich to nudzi!!!

CHCEMY !!! WRECZ ZADAMY REKOMPENSATY!!!

Wielu z nas kupilo wersje pudelkowa zalacilo prawdziwymi ciezko zapracowanymi pieniedzmi! Wiec mamy prawo sie domagac!
I nie chcemy 10 pilek i kosza egzotycznego! o wiele wiecej sie nam nalezy! wszystkim !

Irenicus
10.06.2012, 13:28
ależ oczywiście że należy nam się rekompensata za te utrudnienia, które mamy od ostatniej przerwy konserwacyjnej, ja uważam że nic się chójom z BubelByte nie stanie jak każdemu dadzą Opactwo może wówczas będą podchodzić do swojej pracy w sposób odpowiedzialni i jeśli zajdzie taka konieczność to wszelkie błędy będą usuwać natychmiast
tylko co na to BubelByte_xaar ?

lonio
10.06.2012, 13:47
ale za ta sytuacje nie odpowiada Blue Byte za ta sytuacje odpowiada Ubisoft , gram tez na angielskim serverze tam jest wszystko ok , ta sytuacja dotyczy naszego swiata i jest spowodowana tylko i wylacznie z winy dystrybutora czyli ubisyfa,na angielskich servach dbaja o ludzi jak by sie roznioslo co sie dzieje to..., inna kultura inne podejscie tam szybko straca klientow ceny gier w stosunku do zarobkow sa niskie a w polsce wiemy jak jest , ludzie graja bo darmowka ,ciekawe co bysmy dostali na angielskim servie gdyby zaistniala taka sytuacja jak tutaj

Iskidv
10.06.2012, 13:50
Oni mają nas w dupie. Co nam po kolejnej przerwie technicznej jak i tak wszystko będzie sie po 5 minutach sypać. Znowu nie można wejść do przygody, przedmioty znikają, nie można sie zalogować, norma

pre-man
10.06.2012, 13:53
ramach rekompensaty każdy z domagających się dostanie wiadro wody dla ochłody a reszta uścisk dłoni prezesa :P

Fourola
10.06.2012, 13:56
ależ oczywiście że należy nam się rekompensata za te utrudnienia, które mamy od ostatniej przerwy konserwacyjnej, ja uważam że nic się chójom z BubelByte nie stanie jak każdemu dadzą Opactwo może wówczas będą podchodzić do swojej pracy w sposób odpowiedzialni i jeśli zajdzie taka konieczność to wszelkie błędy będą usuwać natychmiast
tylko co na to BubelByte_xaar ?

Każdy uważa innąformę rekompensaty za stosowną.. Powiedz mi, na co komu kolejne Opactwo, skoro można bez problemu kupić je w grze? Równie dorbze mogą każdemu dać Mennicę czy Tartak Liściasty. +Nie ma sensu obrażać, naprawdę.

set2g
10.06.2012, 14:01
najlepsza forma rekompensaty by byly klejnoty, bo wtedy każdy może z nimi zrobić co chce

Mork
10.06.2012, 14:01
A ja mam w d ...... ich rekompensaty niech lepiej naprawią ten serwer

Iskidv
10.06.2012, 14:03
Oni są jak dzieci we mgle :P

lonio
10.06.2012, 14:07
w zasadzie norma wyciagnac jak najwiecej kasy przy minimalnym nakladzie srodkow i pracy , polski serwer napewno nie przynosi tyle zyskow co zachodnie to i moze podejscie inne, ale przynajmniej o rzetelne informowanie graczy powinni zadbac , no i niestety rekompensaty w grze za utrudnienia sa calkiem inne na zachodnich niz tu

Iskidv
10.06.2012, 14:10
Bo na zachodzie więcej im płacą

Iskidv
10.06.2012, 14:27
Jak zawsze, jesteśmy 100 lat za murzynami

Irenicus
10.06.2012, 14:35
Każdy uważa innąformę rekompensaty za stosowną.. Powiedz mi, na co komu kolejne Opactwo, skoro można bez problemu kupić je w grze? Równie dorbze mogą każdemu dać Mennicę czy Tartak Liściasty. .
bez problemu?? ciekawe...no tak... można je "kupić"... no i wszystko jasne, tylko uzbieraj te wszystkie piłeczki... albo kup :) . Ja już mam opactwo bo na szczęście ukończyłem "turniej piłkarski" przed tymi problemami jakie nam sprawili po ostatniej przerwie konserwacyjnej, ale i tak bym się nie obraził z kolejnego Opactwa bo w pewnym momencie (jak się np. robi przygody) to piwa czasem brak

+Nie ma sensu obrażać, naprawdę
ależ ja nikogo nie obrażam, tylko wyrażam swoją opinię o twórcach tej gry :)
po za tym jeśli nie rzucisz kórwą albo innym kamieniem to nikt twojego protestu nie zauważy.... takie jest niestety życie :)

Fourola
10.06.2012, 15:00
Hah, uzbieranie tego naprawdę nei jest trudne, 15000 monet na samych piłkach zdobyłem, bo ludzie strasznie dużo za nie oferują.

Co do obrazy... Cytujesz mój tekst z innego tematu.. To była równoczesna odpowiedź do dwóch osób. Niekoniecznie miałem Ciebie na myśli.

spyderek
10.06.2012, 15:15
a jaki problem uzbierać te piłeczki skoro są takie tanie? (na pewno tańsze od pisanek)

Bluznierca
10.06.2012, 15:17
ja uważam że nic się chójom z BubelByte nie stanie jak każdemu dadzą Opactwo
Po ch...olere mi kolejne opactwo? Kazdy je mogl kupic nie wysijaca sie prawie wogole. I kazdy moze miec dwa jak mu potrzebne i sie troche wysili.

NIE CHCE ZADNYCH REKOMPENSAT - CHCE SOBIE NORMALNIE GRAC BEZ RZUCANIA (...) PO SCIANACH
:cool:

Xsiaze_Malko
10.06.2012, 16:38
Coś w tym wszystkim jest, uważam że może jakiś zbiorowy e-mail do supportu by coś dał?

set2g
10.06.2012, 16:45
A myślisz ze nie dostają masy wiadomości?
Jak ich dodatkowo zasypiecie wiadomościami, o tym ze nie da rady wejść do gry (o czym zapewne doskonale zdają sobie sprawe) to inne zgłoszenia będą dłużej czekac na rozpatrzenie, zgłoszenia które może rozwiązać support, czyli gracze z innych krain będą dłuzej oczekiwac na odp

rafalx1
10.06.2012, 17:50
widzę ze to kolejna gra gdzie Polscy gracze są dyskryminowani , jeżeli chcemy walczyć o równe traktowanie Polskich graczy i rekompensaty to musimy zorganizować akcje , do tego zebrać dowody jak jesteśmy nie równo traktowani , wysłać taką petycje bezpośredni do firmy i odpowiednich urzędów które zajmą się tą sprawą , ale to wszystko zależy od graczy jak bardzo chcą walczyć o równe traktowanie ?

set2g
10.06.2012, 18:37
widzę ze to kolejna gra gdzie Polscy gracze są dyskryminowani , jeżeli chcemy walczyć o równe traktowanie Polskich graczy i rekompensaty to musimy zorganizować akcje , do tego zebrać dowody jak jesteśmy nie równo traktowani , wysłać taką petycje bezpośredni do firmy i odpowiednich urzędów które zajmą się tą sprawą , ale to wszystko zależy od graczy jak bardzo chcą walczyć o równe traktowanie ?

To kto sie tym zajmie, bo z tego co widzę to ludzie dużo piszą a mało robią. Czekamy na inicjatywę.

Betka666
10.06.2012, 18:41
rzucanie mięsem za dużo nie pomoże... w pierwszej kolejności i przede wszystkim dobrze by było gdby gra była naprawiona, bo po co nam te rekompensaty jak nie moglibyśmyz nich skorzystać....
a jak już ktoś zechiałby jednak wyjść nam na przeciw to uważam, że powinien zostać wydłużony czas wszystkich trwających przygód (nie wiem czy wszystkie są na czas), albo powinniśmy dostać w rekompensacie trochę gotowego wojska, na którego stworzenie i wysłanei do misji straciliśmy tyle czasu i surowców. A poza tym to tylko klejnoty bo za nie każdy kupi co będzie chciał...

rafalx1
10.06.2012, 20:07
To kto sie tym zajmie, bo z tego co widzę to ludzie dużo piszą a mało robią. Czekamy na inicjatywę. tu masz racje ze wielu ludzi jest odważnych na forum , ale by coś zrobić to większość nie będzie chciała się wychylać , najgorsza jest nie robienie nic z tą sprawą , sam się przekonasz lub przekonacie z czasem będzie jeszcze gorzej na polskim serwerze ( pisze to z praktyki , bo bawię się w takie gry online koło 10 lat , nie miało znaczenia czy gra była darmowa czy płatna , widziałem do tej pory tylko 1 grę która poważnie traktuje wszystkich graczy ona istnieje właśnie 10 lat i nie mam problemu z graczami )

foka-77
14.06.2012, 18:47
Szanowni przedmówcy,

Może nie umiecie czytać albo nie znacie znaczenia słowa BETA...
My wszyscy musimy zaakceptować pewne niedociągnięcia w funkcjonowaniu serwerów i w grywalności gry, braku wszystkich
opcji i możliwości w grze itp.
Beta to beta i basta.
Kwestia pocieszania nas powyższymi brakami przez developera to jest tylko jego dobra wola.
Zaś moim zdaniem w wersji beta nie powinien funkcjonować sklepik i opłaty...
Pozdrawiam ;)

nicnowego
14.06.2012, 18:51
Zapytaj się BB_Xaar czemu jest beta a potem przeczytaj co napisałeś

Kyou
14.06.2012, 20:29
Ile razy trzeba będzie powtarzać, że beta odnosi się jedynie do naszej wersji językowej, a nie samego silnika gry... nie tłumaczcie wszystkiego co jest nie tak tym że to beta...