Zobacz pełną wersję : Brak misji dziennych zwiazanych z piłkami.
Mam 20 lvl to tak na wstępie jednak z tego co wiem i z tego co mi inni mówili, nie zależnie od posiadanego lvl misje dzienne związane z eventem są dla wszystkich lvl (natomiast mecze[przygody] od 26lvl). Ja od kilku dni w ogóle nie dostaje takich misji z których nagrodami są piłki. Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego skoro inni którzy posiadają lvl niższy od mojego mają takie misje codziennie ?
może nie zrobiłeś jakiejs, i ci ona wisi i czeka na zrobienie
może nie zrobiłeś jakiejs, i ci ona wisi i czeka na zrobienie
nie mam żadnej w księdze zadań ani w "dziennych" ani w "oczekujących" ;/
Zgłoś to do supportu, przy dobrych wiatrach po miesiącu Ci pomogą. :)
Zgłoś to do supportu, przy dobrych wiatrach po miesiącu Ci pomogą. :)
po miesiącu to nam się event z "jełro" skończy ;/
To miejmy nadzieje że sie sprężą :)
Kfiatek6
11.06.2012, 19:07
Sprezaja sie i to bardzo. Nie wiem skad macie takie zle opinie o supporcie. Wczoraj mail z opisanym problemem wyslany, dzis dostalam wyczerpujaca odpowiedz. I nie byl to moj pierwszy mail z opisem problemu. I zawsze odpowiedz dostaje maksymalnie po 3 dniach.
A angielskie supporty pracują zazwyczaj 24h na dobe 7 dni w tygodniu. I odpisują po pół dnia
Gdyby tak ludzie mieli czekać na śmierć jak na pomoc z rozwiązaniem problemu technicznego, to żyliby znacznie dłużej. No tak pieniądze dostają ale żeby już tak trochę własnej chęci pomocy (od czego są) wykazali to już nie bo po co.
Zero szacunku i oczekujesz pomocy? Zgłosiłeś w końcu do supportu czy czekasz, aż łaskawie sami się zgłoszą?
Zero szacunku i oczekujesz pomocy? Zgłosiłeś w końcu do supportu czy czekasz, aż łaskawie sami się zgłoszą?
edit : Każdemu nerwy puszczają gdy na odpowiedz oczekujesz od 8 czerwca.
zero szacunku to ja mam do Ciebie więc bardzo cię proszę o cisze, poza tym przydałaby ci się umiejętność czytania ze zrozumieniem. Przeczytaj mojego ostatniego posta a później się wysilaj i "pomagaj".
by the way : nie odpisuj bo to i tak nic nie da a to nie ten dział na twoje wypociny. Dzięki.
edit : Każdemu nerwy puszczają gdy na odpowiedz oczekujesz od 8 czerwca.
zero szacunku to ja mam do Ciebie więc bardzo cię proszę o cisze, poza tym przydałaby ci się umiejętność czytania ze zrozumieniem. Przeczytaj mojego ostatniego posta a później się wysilaj i "pomagaj".
by the way : nie odpisuj bo to i tak nic nie da a to nie ten dział na twoje wypociny. Dzięki.
Nie napisałeś, że wysłałeś do supportu. ; )