PDA

Zobacz pełną wersję : A.d.h.d

Unself
10.06.2012, 00:24
Pewnego dnia kilku osadnikow mialo juz dosc zachlannego krola tyrana postanowilo wymowic mu posluszenstwo.
Odeszli na dzikie tereny i zalozyli wlasne krolestwo w ktorym panowala przyjazn i wspólpraca.
Wazne decyzje podejmowano wspolnie a pomocy nikt nikomu nie odmowil nie wazne czy przy wyprawach po przygody
czy przy zwyklym rozwoju gospodarstwa.
Na glownego zalozyciela zgodnie wybrali najbardziej doswiadczonego starego sprawiedliwego Unselfa ktoremu poprzysiegli
wiernosc a On odwdzieczyl im sie tym samym.
Tak oto powstalo Krolestwo ktoremu wspolnie nadali nazwe A.D.H.D.

"Nie handlujemy, pomagamy jak mozemy.."

tiibor79
10.06.2012, 10:40
Jeśli ktokolwiek z Was czytających ten wpis grał już kiedyś w gry tego typu to wie iż atmosfera panująca w grupie , sojuszu czy gildii ma fundamentalny wpływ na postrzeganie gry jak i chęć włączenia kompa i poświęcenia czasu w A.D.H.D. możecie być pewni że zawalicie wiele nocy i dni a od czatu oderwać się nie będziecie mogli koleżeństwo przyjażń pomoc i atmosfera to dla nas priorytety bo gra ma nas bawić a rozmowy umilać czas:))

Unself
10.06.2012, 14:18
Gildia za mozliwosc przystapienia do nie nie pobiera zadnych kozysci z tym zwiazanych.

Unself
11.06.2012, 19:31
Gildia posiada juz 10 zgranych czlonkow i szuka kolejnych towazyszy podrozy, chetnych zapraszam :)

wisnia32
17.06.2012, 18:53
Jak mogę zostać członkiem GILDI?

B4st1an0
19.06.2012, 19:58
Witam wszystkich chętnych graczy do gildii ADHD.
Chcę przedstawić wam swoją opinię o Gildii jako "Były lider" Lidera Gildii ADHD i
Głównym powodem pisania oto takiego postu, jest bezczelna wiadomość od Panów z Gildii ADHD do Moich świeżych graczy na "Próbie"
Cytuję -
Witaj ?????? . Widzę, że dołączyłeś do EoE. Proponuje zapoznać się z naszą gildią ADHD. Na samym początku przeczytaj opis gildii-myślę, że wiele Ci powie ;]. Mam nadzieje, że zdecydujesz się jednak odejść od EoE i dołączyć do nas. Do zobaczenia.
To jest proszę was drodzy Gracze, nic innego jak - Kradzież
Przed wstąpieniem - dobrze się zastanów! i pamiętaj.....
"Każdy może koloryzować opis, a nic z tego nie robić"

Pozdrawiam
Lider Gildii Elite of Eternity

Ten post jest opinią, nie spamem.

EX_Cormax
05.07.2012, 12:12
Z powodu braku aktywności, temat zamykam.

Wszelkie prośby i pytania proszę kierować na PW

Cormax