PDA

Zobacz pełną wersję : czas oczekiwania na przejscie generala do strefy przygody

Betka666
09.06.2012, 21:04
zauważyłam u siebie kilkakrotnie, że czas przejścia generała do strefy przygody z ewentu piłkarskiego nie trwa 30 min (jak jest napisane), tylko dłużej. Zdarzyło się, że czekam po 40-50 min...w tych przygodach jest ograniczony czas ich trwania, poza tym nie każdy ma czas siedzieć cały dzień przed kompem żeby robić te przygody... więc dobrze by było , żeby 30 min to było 30 min, a nie godz, bo wtedy zaczyna się cała akcja bardzo przeciągać...

Herr_Uther
10.06.2012, 08:10
Jeżeli wyślesz generała do strefy o 12:35 a zalogujesz się ponownie do gry powiedzmy o 14, to po wejściu na przygodę mimo, że minęło grubo ponad 30 minut od wysłania, pojawi się ikonka procentowa rozkładającego się obozu i musisz czekać kilka sekund, co nie znaczy że generał szedł z opóźnieniem, gdybyś zalogowała się dzień później to ikonka też by się pojawiła

Betka666
10.06.2012, 08:18
ale nie chodzi mi o ikonke procentowa, to ze ona jest to ok. Ale zdarza się, że pomimo, że minęło np. 35 min mojego generała nadal nie ma w strefie przygody. Wchodzę po kilka razy sprawdzam i np. dopiero po kolejnych 10 min pojawia się % czy koszary w fazie budowy. Dodam, ze nie wygląda to tak, że wejde na przygode, wszystko się jeszcze nie zalogowało i stwierdzam, brak generała, tylko poczekam kilka minut z nadzieją, że może zaraz się pojawi bo dopiero się wczytuje...a tu nic :(