PDA

Zobacz pełną wersję : Zaproszenie do przygody wysłane, nie doszło, nie anulowało się po 8h

Elif2
08.06.2012, 21:45
Hej,
Wczoraj wieczorem włączyłam przygodę (mroczni kapłani) i wysłałam zaproszenie do znajomego któremu obiecałam w niej udział.
Rano (po około 10h od wysłania zaproszenia) dostałam od niego info że zaproszenia nie dostał... teoretycznie po 8h samo się powinno anulować, ale do tej pory znajomy "wisi" u mnie w zakładce przygody tak jakby zaproszenie czekało na akceptację, nie mogę więc wysłać mu kolejnego, anulować też nie mogę, a on zaproszenie nie ma...
Zostało do końca przygody 24h i nie wiem czy ją sama mam kończyć, czy jest jeszcze szansa że się odblokuje i przyjdzie anulowanie zaproszenia żebym mogła wysłać jeszcze raz. Może ktoś miał podobnie? Coś się da z tym zrobić?
Do supportu napisałam, ale widać mają ważniejsze rzeczy do roboty, a w grze pomimo wprowadzania kolejnych zmian jakoś zaczyna się grać coraz gorzej mam wrażenie.

spyderek
08.06.2012, 21:56
dużo ludzi miało podobnie, nie wiem czy jest na to jakieś rozwiązanie - najlepiej pisz do supportu. by unikać takich sytuacji w przyszłości najlepiej uzgodnić wysłanie zaproszenia na szepcie, wtedy masz pewność że ten ktoś jest gotów przyjąć, że np nie jest już zaproszony na inną przygodę.

Ozzi
08.06.2012, 22:04
Miałem identyczny problem tylko z wiktorem i okradać, rozwiązania nie ma ani ze strony gracza ani ze strony supportu, ja dostałem zwrot wartości przygód ale na odpowiedz czekałem kilka dni więc lepiej zakończyć przygodę samemu niż by miała ona przepaść w całości. Na jakieś inne rozwiązanie bym nie liczył ja na wiktorze straciłem loota a mogłem na nim nieco zarobić i tego już support nie bierze pod uwagę ale choć tyle dobrze że mogłem kupić ponownie te przygody.

Elif2
08.06.2012, 22:16
Dzięki za odpowiedz i rady :) następnym razem zachowam ostrożność ;)
Jak sporo osób miało już podobnie to szkoda że twórcy gry nic z tym nie robią... skoro jest napisane że po 8h zaproszenie się samo anuluje to powinno tak być!
A jeszcze lepszym rozwiązaniem była by możliwość anulowania zaproszenia (jeszcze nie przyjętego) przez osobę która zaprasza, bo teraz to sobie można jak widać pisać do supportu i cierpliwie czekać na odpowiedz, która pewnie i tak nie wiele zmieni.

Ozzi to mnie pocieszyłeś :) może chociaż dostanę zwrot na zakup nowej :)

blade1
11.06.2012, 18:14
ja mam tak zawsze, gdy mnie ktos zaprasza. Za pierwszym razem biore akceptuj(bez efektu0 i zamykam wiadomosci. Pozniej wchodze jeszcze raz do tej wiadomosci juz nie mozna potwierdzic , biore anuluj i wyskakuje przygoda :D

Gosiag
11.06.2012, 21:15
ja też tak mam..za 1 razem mnie ktoś zaprosił a dzisiaj ja komuś wysłałam...szkoda nagród :(

Fourola
11.06.2012, 21:18
Czy znajomy też robi/robił mrocznych kapłanów?

rapalek11
11.06.2012, 21:39
Uprzejmie proszę odwiedzić wyspę znajomego np. dodać premię na jeden z jego budynków i wyjść z wyspy i proszę aby znajomy zrobił dokładnie to samo.
Po wykonaniu tych czynności opcja zaproszenia powinna zostać odblokowana.

Pozdrawiam,
Gosia:)
Zespół The Settlers Online

---------------------------------------------------
http://www.thesettlersonline.pl/pl/pomoc-i-wsparcie

ja dostałem taką odp . i pomogło
rapalek11 <czyrowski@poczta.onet.pl> napisał:
zaprosiłem kolegę z gildii do przygody, kilka dni wczesniej,, nie
akceptował go przez pare dni --- poniewaz go nie było, zaproszenia nie ma u
niego , a u mnie w zakładce przygody nadal jest ze jest
zaproszony,---mineło wiecej niz 8 godzin,.zrobilismy we dwoch czyszczenie
ciasteczek . prosze o pilna pomoc bądź odpowiedź