Zobacz pełną wersję : Masakryczne lagi na przygodzie zdrajcy
Witam kolejny raz robie ta przygode i jak zwykle sa lagi...
tylko ze tym razem stracilem za duzo wojska..
czy wy nic z tym nie robicie ??
30 z 190 konnych 43 Ku to jest troche liczac 2 obozy.. nie licze rekru
po co kupywac diamenty inwestowac w gre skoro.. i tak jest to samo.
jest to blad gry a ja stracilem wojsko chcialbym je odzyskac
Nie rób bloków gdy masz lagi. Proste.
sorki alem am internet 20 mb i dosc wydajny komputer.. a zer przygoda zdrajcy jest zbugowana.. to juz wina supportu nie moja
nadodatek widzialem jak szli generalowie wszystko ladnie pieknie.. i przy obozach zniki... i nie dalo sie zawrocic..
Herr_Uther
08.06.2012, 17:40
Jeżeli masz lagi to nie jest to wina łącza ani kompa tylko serwera po stronie BB. Jedyna rada - nie robić bloków w czasie, kiedy 3/4 Polski siedzi na kompach w święto/weekend/inny dzień wolny albo pogodzić się z możliwością strat. Albo zrezygnować z robienia Zdrajców :-P
ale to tylko jest w zdrajcah zadnej innej..
FigoF4go
09.06.2012, 09:07
No tak to jest z tą przygodą, że bez bloków się nie za bardzo opłaca robić. Też ją robię został mi ostatni atak z blokiem do zrobienia i 6 kolejnych bloków fail. Na szczęście straciłem tylko kilku rekrutów na blokach , ale zaczynam się zastanawiać czy się wyrobię w te 3 dni. Pocieszające jest to, że na 10 bloków z jednym trafiłem mimo lagów. Tak czy siak support mógłby coś z tym zrobić bo zaraz się okaże, że warto robić jedną, dwie przygody, a reszta do kosza.
bo oplaca sie tylko robic na poczatku konika i piratow reszta lipa a potem wiktora wiking i rycerze reszta przygod do niczego sie nie nadaje
to jest fajan przygoda.. o ile jest dobra.. tak to jest totalne dno.. gdzie support ?