PDA

Zobacz pełną wersję : Zwis podczas wchodzenia do przygody

Lorrond
07.06.2012, 20:54
Witam,

Drugi raz już mi się to przydarzyło, wiec chyba jest błąd w grze. Jeżeli inny gracz rzuca mi buffa i ja w tej samej chwili wchodzę do przygody, gra mi się zawiesza. Miałem dwie przygody odpalone, wchodziłem do swojej.

Pozdrawiam,
Lorrond

jasko76
07.06.2012, 21:17
takie rzeczy tylko na tym serwerze
bedzie jeszcze gorzej jak wiecej osob na tym serwerze zalozy konto
miala byc poprawa a jest coraz gorzej

sam nie moge wejsc do przygody ani zaprosic do niej nikogo
a czas leci

Zawisza
07.06.2012, 21:22
Mi to gra w ogóle nie działa teraz. Flash się włączy, ale przy kolejce logowania pisze, że Połączenie z serwerem zostało zerwane. Nie pierwszy raz coś takiego się dzieje. Było już też tak, że 2 dni pod rząd przy logowaniu około godziny 20 wyskoczył komunikat, że Uplay nie działa. Mam naprawdę spore obawy z tym co to będzie jak gra będzie otwarta dla wszystkich.

Assgarth
08.06.2012, 13:46
Witam,

Drugi raz już mi się to przydarzyło, wiec chyba jest błąd w grze. Jeżeli inny gracz rzuca mi buffa i ja w tej samej chwili wchodzę do przygody, gra mi się zawiesza. Miałem dwie przygody odpalone, wchodziłem do swojej.

Pozdrawiam,
Lorrond

Dokładnie to błąd występuje, gdy w chwili gdy inny gracz rzuca buff'y, a użytkownik chce wejść do kogoś lub właśnie na przygodę.
Innymi słowy mówiąc, w chwili wczytywania innej mapy niż ta, która jest naszą mapą wyspy.
Ponieważ błąd można łatwo wychwycić, liczę na to, że administratorzy będą mogli go w sposób dość sprawy naprawić - trzymam kciuki! ;)

Jeszcze może być istotne, jakiej przeglądarki internetowej się używa, więc dla potrzeb testów podaję, że mam Google Chrome.

pozdrawiam,
Assgarth