Zobacz pełną wersję : Brak misji
Siema nie pojawiła mi się misja w menu gwiazd chodzi mi o te Piłki Ukoncz przygode Puchar Europy 0/1 i niema nic w Menu Gwiazd i tak juz od 2 dni
a piłki nie pokazują się w menu gwiazda ;-)
Wiem ze sie nie pokazuja tylko chodzi mi o ta misje z piłkami gdzie w menu gwiazd powinna sie pojawic taka ikonka abym mogl kliknac i rozpaczac misje czaisz
spyderek
05.06.2012, 09:33
może masz to jeszcze w wiadomościach
Ja też mam podobny problem, mam misje "Zaproszenie" i powinienem dostać przygodę "Puchar Europy". Żadnej wiadomości nie otrzymałem :)
W sumie to ten sam problem...
Naprawiło wam się to? Bo ja mam dalej tak
Jeśli zadanie dotyczy misji eventowej, która nie została przyznana automatycznie przez system, proszę spróbować kupić ją w Sklepie za Monety.
dzięki, ale poczekam na przecenę :)
Dokładnie ja też wole poczekać niż wydac 100 monet
ja też mam ten sam problem a nawet nie wiem gdzie tą misję kupić bo nie występuje w sklepie, albo ja jej nie widzę.
Migotka79
06.06.2012, 20:52
Dokładnie ten sam problem - rozegrany pierwszy mecz, brak możliwości rozpoczęcia drugiego.
Jeśli zadanie dotyczy misji eventowej, która nie została przyznana automatycznie przez system, proszę spróbować kupić ją w Sklepie za Monety.
Jakoś tego w sklepie nie widze... co ja ślepy?
EDIT
O przepraszam znalazłem jest całkiem na dole listy kategorii w sklepie.
Witam,
Ten sam problem z meczem piątym - po uruchomieniu nie pojawiła się aktywna ikona przygody i z menu gwiazdy zniknął. Relog nie pomógł.
Po ilości zgłoszeń widać, że to problemy z serwerem.
<edit> Udało się uruchomić z menu wykrzyknika ale są problemy z odsyłaniem armii - nie ma jak tego zrobić bo nie ma właściwego okna.
Ja rozumiem wszystko, ale czemu za coś co powinno być za darmo ktoś musi 100 monet płacić skoro to błąd serwera. Mega LOL.
W Pierwszym meczu pokonałem ostatni obóz (bramkarza) ale zostało jeszcze paru zawodników , czy ich też muszę zlać , bo nic się nie dzieje , nie kończy sie mecz?
W Pierwszym meczu pokonałem ostatni obóz (bramkarza) ale zostało jeszcze paru zawodników , czy ich też muszę zlać , bo nic się nie dzieje , nie kończy sie mecz?
Zobacz warunki zakończenia przygody.
Czyli jeżeli jest podbijaj wszystkie obozy , to lać wszystkich ?! Hm.... szkoda myślałem że wystarczy zdobyć główny obóz (bramkę )
mam w księdze zadań zaproszenie Puchar Europy jak to uruchomić
Betka666
09.06.2012, 21:00
ja też zaproszenie mam, a misji niet :(
ale z jakiej racji mamy wydawać 100 monet jak inni maja normalnie :>?? a tez bym chcial zaczac przygody
ale z jakiej racji mamy wydawać 100 monet jak inni maja normalnie :>?? a tez bym chcial zaczac przygody
Mam ten sam problem (udało się zaliczyć jedną przygodę). Czy ktoś z Szacownego grona osób decyzyjnych mógłby się zainteresować tematem?
Sugerowanie żeby zapłacić za coś co dla innych jest free jest co najmniej nie w porządku.