PDA

Zobacz pełną wersję : Mam problem z budowaniem

Skrobcio
03.06.2012, 22:41
Witam. Dzisiaj pojawił się problem z budowaniem. Najpierw zaczęły się problemy z kolejką budowania. Otóż drugi i trzeci w kolejnosci budynek zaczał mi znikać, a budowal sie tylko pierwszy. Pozniej sprawa się pogorszyła i nawet jednego budynku nie moglem wybudować. Znikał mi np. jak bylo 70%, a nawet zdarzyło się po ukończeniu.
Nie mam pojęcia co z tym fantem zrobić. Gram na przeglądarce goolgle chrome i nigdy nie było problemu. Wyczyscilem wszystkie cache, ale i tak nic nie pomoglo.

Skrobcio
04.06.2012, 21:32
Czy tu [WYCIĘTE] jest jakas pomoc? Z supportem nie moge sie skontaktowac bo jakis blad wyskakuje to moze w dziale "Problemy techniczne" ktos odpisze? Dzisiaj z rana juz moglem budowac ale teraz problem pojawia się znowu i mi znikają budynki z kolejki budowania.

//BB_xaar: wulgaryzmy, nawet w formie pseudo cenzury, nie są tutaj mile widziane

BB_xaar
05.06.2012, 09:53
W związku z tym, że z poziomu forum nie zawsze jesteśmy w stanie udzielić szybkiej i skutecznej pomocy, sugeruję, by napotkane problemy w przyszłości zgłaszać bezpośrednio do naszego Supportu: jeśli nie możesz skorzystać z formularza kontaktowego na stronie głównej, zawsze możesz wysłać swoje zapytanie pod następujący adres e-mail: account.support@thesettlersonline.pl

Opisany przez Ciebie problem sugeruje, że jego źródłem mogą być dwie rzeczy: albo lagi po stronie serwera albo błędne/uszkodzone dane w pamięci podręcznej przeglądarki (tzw. cache).