PDA

Zobacz pełną wersję : generałowie, wojsko, populacja

kerazuh
03.06.2012, 16:27
jednak wszyscy mają w dupie zwykłego szaraka on ma jedynie tylko płacić i to jest tylko ważne, a nie jego problemy techniczne wywołane przez was.
nikt nawewt nie raczy cokolwiek powiedzieć, czy dać znać że przeczytał wiadomość o problemie, nawet moderatorzy unikają rozmów, a nawet jak coś to tylko zbywają byle od siebie.

BIZNES DALEJ SIĘ KRĘCI I PEWNIE NASTĘPNI ROBIĄ ZAKUPY W SKLEPIE ZA WŁASNE PIENIĄDZE BY KOLEJNI GENERAŁOWIE RZEPADLI:mad:

spyderek
03.06.2012, 17:31
a co moderatorzy mają do twoich problemów?

kerazuh
03.06.2012, 19:29
uważasz że to moja sprawa że zginęli generałowie za moje pieniądze, wojsko z nimi i limit populacji zajęty przez zniknięte wojsko? śmieszny jesteś
moderator ma łatwiejszy kontakt z ekipą, tak czy nie?

szpilek
03.06.2012, 20:06
Ale moderatorzy są tu tylko od wyłapywania błędów ortograficznych i sprawdzania poprawnej polszczyzny nic więcej. Błędy w grze zgłaszaj, tzn. próbuj zgłaszać do administracji, supportu, wodza naczelnego, firmy BB :)

kerazuh
03.06.2012, 22:23
jasne palce już bolą od pisania i nie tylko mnie

Laios
03.06.2012, 22:38
Jeśli przepadli Ci generałowie, których kupiłeś za realne pieniądze (pudełko z "grą") to możesz domagać się zwrotu pieniędzy lub zgłosić oszustwo do UOKiK :)

mack0wski
04.06.2012, 02:10
jeżeli ktos z was mysli ze polski team maja cos do powiedzenia w sprawie tej gry to pozostaje mi tylko wam współczuć.