Zobacz pełną wersję : Ukończyłem mecz - a jednak nie ?
swirek21
03.06.2012, 12:50
Witam
Nie wiem o co chodzi ale wkradł się u mnie jakiś bug, wczoraj koło 0:30 rozwaliłem ostatnich ludków z pierwszego meczu, wyskoczyło mi że zadania ukończone. Loguje się dzisiaj rano i wiadomość że nie zdołałem ukończyć (czy podołać) wszystkich zadań - bo czas się skończył... yy zdębiałem, powinienem przecież otrzymać mecz drugi - a otrzymałem tylko pd .. czy coś mogę z tym zrobić ? czy muszę jeszcze raz wykonywać mecz pierwszy ??
swirek21
06.06.2012, 20:36
czy dostanę kiedykolwiek na to odpowiedź ? mimo że napisałem do suportu jakiś tydzień temu ??
Dostałeś doświadczenie tak, czyli przygodę wykonałeś. Masz zadanie w księdze?
Żeby zaliczyć zadanie trzeba zrobić przygodę ze swojego zakresu "poziomowego", czyli 26-35 bądź 36+.
Migotka79
06.06.2012, 20:55
Też mecz ukończyłam i dostałam wiadomość, że nie zdołałam ukończyć zadania. PD przyznało i nic poza tym. Na pewno wszystkie obozy zniszczyłam przed upływem czasu.
swirek21
06.06.2012, 21:57
Dostałeś doświadczenie tak, czyli przygodę wykonałeś. Masz zadanie w księdze?
Żeby zaliczyć zadanie trzeba zrobić przygodę ze swojego zakresu "poziomowego", czyli 26-35 bądź 36+.
Zrobiłem przygodę ze swojego zakresu poziomowego i... nic zeeero, meczu 2giego nie mam a za mecz 1 dostałem tylko PD
Draxopix
07.06.2012, 11:54
Jesli sie nie myle po rozbiciu wszystkich obozow musisz wejsc w wykrzyknik i tam kliknac zakoncz(albo ok) i potem powrot bo inaczej przygoda nie bedzie zaliczona i nie zaliczy zadania.
Kfiatek6
07.06.2012, 13:14
Bo za rozegranie meczu (przygody) dostaje sie tylko PD. Pilki i nastepny mecz dostaje sie po ukonczeniu zadania. Czyli wejsc w wykrzyknik i nacisnac "zakoncz". Wtedy pilki przychodza do magazynu, a nastepny mecz w PW.