Zobacz pełną wersję : Problemz z Logowaniem!!!
Witam mam problem z logowaniem się do gry, a gdy wejde do kolegi lub staram się wejść na przygodę wywala mi że serwer nie odpowiada i wysyła mnie do strony logowania lub do głónej strony z możliwością graj.
Problem nie powinien już występować.
z przykrością muszę stwierdzić ze zebatka ma racje BB ja tez mam problem z logowaniem do gry
renia0607
02.06.2012, 13:22
A to dziwne bo ja mam to samo... a jak juz wejde na przygode ( przechodzenie na mape ok 20 min ;) ) to moge 100x generalowi przypisywac jednostki a i tak pozostaja bez zmiam! O buffowaniu u znajomego nawet nie wspomne! nie wejde wogle!
Cache czyscilam pare razy, sprawdzalam z innego komputera,inna siec, wracalam system i D..a nic nie pomaga... znow fucha na maxa :/ ile to bedziemy czakac az znow bedzie mozna grac?
Każdy ma problemy z tym serwerem i to nie jest wina przeglądarek. Pewnie znowu za jakiś czas dostaniemy śmieszną rekompensatę w ramach przeprosin
http://dajfoto.pl/images/oZQL0.jpg
i tak cały czas, czasem uda sie zalogować, ale po pewnym czasie wyskakuje komunikat o zerwaniu polacznia
Mam pytanie- czy da się zmienić serwer?
skurczybyk199
02.06.2012, 13:34
Ja nie rozumiem jednego dlaczego oni nic nie robia żeby to naprawić - przecież problemy są juz od dawna -wygląda na to że sami nie wiedzą co się dzieje
I dla czego najwiecej problemów jest na nowej ziemi -może czas najwyższy na zmiane serwera
prace trwały w czwartek wiec nie osadzajmy bez podstawianie za brak zaangażowania ze strony twórców gry
ale problem faktycznie jest w taki sposób nie da się normalnie grac
skurczybyk199
02.06.2012, 13:53
A ja jestem pewny że nie wiedzą z czym mają do czynienia można by to chociaż wywnioskować z tego iż piszą że problem już nie powinien występować lub serwery pracuja stabilnie a za chwile wszystko sie sypie więc tak na prawde nie wiedzą co w trawie piszczy
renia0607
02.06.2012, 13:54
Odechciewa sie grac! niedlugo Nowa Ziemia zostanie Opuszczona Ziemia :P bo wiele ludzi zrezygnuje z gry...
PS. Rekompensata za problemy tech. jest naprawde smieszna... postarajcie sie moze lepiej ;)
Suport pewnie jest już zawalony informacjami o występującym problemie :( ja tez chętnie bym napisał ale czy to coś da ze 1 więcej gracz dam im do zrozumienia ze problem nie zniknął
nicnowego
02.06.2012, 14:45
Moim zdaniem trzeba wysyłać do suportu żeby wiedzieli że problem nie zniknął
dzisiaj powtórka z rozrywki :/ Czy na innych światach występują takie same problemy?
Lipa, u mnie od kilku dni, co jakiś czas problemy z logowaniem Od ostatniej konserwacji nie było dnia, żeby mnie nie wywalało, więc myślę ze to wina dodanego eventu ME. Zróbcie coś z tym, bo się grać odechciewa.
wozekustrzyki
03.06.2012, 10:30
witajcie i ja mam ten sam problem . wie ktos kiedy ruszy serwer od wczoraj do dzisiaj nie idzie
?
To nie jest wina eventu, z serwerem problemy zaczęły się jeszcze tydzień czy nawet dwa tygodnie wcześniej. Jest cały długi wątek na ten temat.
PrzemasIII
03.06.2012, 10:36
u mnie to samo a mialem konczyc przygode !
re wozekustrzyki : Chyba sami nawet nie wiedzą kiedy problem zniknie, a z tego co zauważyłem problem dotyczy tylko Nowej Ziemii.
re Piwonia : Wcześnie nie miałem problemów z logowaniem, może były jakieś odosobnione przypadki, ale ja do ostatniej konserwacji nie miałem problemów, no może wieczór poprzedzający konserwację, ale tak poza tym było OK. Stąd mój wniosek, że to wina eventu.
wozekustrzyki
03.06.2012, 11:36
re Mac1a5? jestes juz w grze ?
Pięknie było, ale znowu się urwało ;/
Andrej32
03.06.2012, 15:37
witam
czy u was też nie działa magazyn prowiantu ??
Andrej32
03.06.2012, 16:23
w czasie przejścia na wyzszy poziom budynku
nie działa !!!!!!!!!!
to jest kicha !!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
EX_Cormax
04.06.2012, 00:19
Zapraszam do dzialu Problemy techniczne.
Temat zamykam.
Cormax