Zobacz pełną wersję : Działanie przygód piłkarskich!
Erykb2001
02.06.2012, 06:58
Witam
Mam pytanie czy ktoś pracuje nad tą grą bo mam wrażenie, że niestety nie. Zarówno wczoraj jak i dziś (dziś szczególnie) nie można wejść do przygód jeżeli jakimś cudem za 10 lub 20 razem (po odświeżaniu i czyszczeniu pamięci) się wejdzie to po podbiciu jednego obozu nie można zmienić ilości oddziałów dla danego generała - jest to takie denerwujące, że łapy opadają ludzie pomocy bo szlag mnie trafi!
Florentyna
02.06.2012, 07:06
U mnie jest tak samo, nie wczytuje mapy, a po jednej walce zawiecha
Peter8619
02.06.2012, 07:12
Heh mnie się udało raz wejśc do przygody i obóz zniszczyc ale to koniec zabawy na dzisiaj:P no i oczywiście czekam na zwrot mojego weterana, który wciąż "zaginięty" a bez którego nie mogę zrobic przygód w sensowny sposób. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...
u mnie to samo, taki fajny tytuł z tyloma wspomnieniami jeszcze z Amigi, ale grać się chyba w to nie da. Szkoda wydanej kasy na diamenty i czasu.
Florentyna
02.06.2012, 09:52
Witam! Od rana są jakieś problemy. Dziś robiłam z problemami mecz nr 3, jakośsię udało, ale teraz nie mogę wejść do gry, po zalogowaniu i wczytaniu kolejki natychmiast zrywa mi połączenie
widze ze wszyscy wyzej sa z nowej ziemi - z innych serverow nikt nie zglasza problemu - wiec to pewnie u nas tylko
faktycznie nic nie idzie zrobic - czyzby takie zinteresowanie gra w sobotni poranek ze server nie daje rady ?
U mnie to samo ,w czasie robienia 3 meczu ,zawiesilo sie i juz nie moge wejsc aby dokonczyc mecz ,generałow i wojaków nie ma
Ja nie mogę w ogóle wejść na mapę 4, po próbie zawsze się wyświetla że połączenie zerwano i wywala z gry.
xxGrandxx
02.06.2012, 10:50
Ja nie miałem do tej pory problemów z eventem. Wczoraj podobno naprawili błędy i dziś nie mogę wejść na lokacje "meczu" bo za każdym razem zrywa połączenie.
Nie mogę wejść na piłkarską przygodę. Stale serwer rozłancza.
u mnie to samo nie mozna wejsc do przygody !!!
Zmieńcie przeglądarki , zróbcie porządek w kompach to będzie wam wszystko śmigać .
Zmieńcie przeglądarki , zróbcie porządek w kompach to będzie wam wszystko śmigać .
gorzej Ci biedaku?
Nowa Ziemia przeżywa kataklizm rozpadu a Ty taki złote rady dajesz...
mam 3 przeglądarki na żadnej nie idzie. więc ty zrób porządek ze sobą. sypie sie gra i tyle.