PDA

Zobacz pełną wersję : [Event Euro] Problem po trzecim meczu

Xymena
01.06.2012, 21:17
[Event Euro] Problem po trzecim meczu.

Pokonałam ostatni obóz w trzecim meczu. Po wykonaniu zdobyłam klejnoty i podwyższyło poziom.
Niestety nie otrzymałam nagrody (piłek) oraz następnego meczu.
W menu "pergamin przy avatarze" nadal stoi "Ukończ przygodę". Do przygody - 3 - go meczu nie sposób wejść.
Generałowie z wojskiem wrócili.
Cookiesy wyczyszczone, komputer przerestartowany.
Ktoś pomoże?

TITO_CFC
01.06.2012, 21:44
[Event Euro] Problem po trzecim meczu.

Ktoś pomoże?

Support napewno nie oni takimi sprawami się nie zajmują...a jezeli juz to będą ci kazać wyczyscić pamięć podręczną przegladarki

Xymena
02.06.2012, 08:00
Problem jest nadal, wysłałam info do supportu. CISZA.

Xymena
02.06.2012, 08:24
NADAL CISZA.
Wysłałam więc SMS , kupiłam klejnoty za 6,15 brutto i za nie ukończyłam przygodę. I co dalej - czy moi zostanie zwrócone te 6,15 czy klejnoty?

mack0wski
03.06.2012, 04:31
ani jedno ani drugie.

Xymena
05.06.2012, 21:51
Nadal cisza...

BadMaro
06.06.2012, 14:22
ja mam podobną sytuację ale przygody z meczem nie ukończyłem byłem w połowie i nagle znikła...

Kondor03
06.06.2012, 14:56
A ja jestem w trakcie 3 meczu. Ale wejść do gry nie mam szans,bo nie może mnie zalogować. I wszystko pójdzie się rypać.

Booryss
06.06.2012, 21:41
BadMaro - prawdopodobnie skończył się czas jaki był na nią przewidziany (2 dni 12h) jako że się nie wyrobiłeś zniknęła
Kondor03 - czyszczenie pamięci + w FF zwiększ pamięć podręczną na minimum 512 (ale zalecam 1024 MB) sprawdź czy na dysku C nie brakuje miejsca bo jak tak może mieć strona problem z magazynowaniem danych do gry) ewentualnie aktualizuj jave
Xymena - kasy Ci na pewno nie zwrócą gdyż to była Twoja decyzja co do zakończenia za diamenty, trzeba było czekać na informacje do supportu, jak nie odpisują warto napisać jeszcze raz (oczywiście grzecznie i podając jak najwięcej danych co by im ułatwiło zadanie) teraz jak zakończyłaś zadanie bardzo możliwe że też nie da się sprawdzić co było nie tak... zależnie od tego jakie i ile starych informacji przechowują (o zakończonych zadaniach przygodach etc)

Kondor03
07.06.2012, 16:29
Booryss, wybacz, ale jak czytam takie teksty, to mi się słabo robi. Nie mam ogólnie problemu z wchodzeniem do gry więc twoje propozycje są nie na miejscu. Problem pojawił się tylko przy okazji tego 3 meczu. Na testowym przeszedłem cały turniej bezproblemowo. Natomiast tutaj zaczęły się zwiechy, więc o tym napisałem, ale mecz już zakończony i po sprawie. A tak przy okazji co ma wspólnego z grą aktualizacja javy?