PDA

Zobacz pełną wersję : Gra odpłatny czat

Wargassis
01.06.2012, 20:43
Ja mam panaceum na trolowanie na globalu. Sam dostałem bana za moje stwierdzenie że sprzedam konto , było to dla jaj a mod nie dostroił się do mojego poczucia humoru. Jednak są bany za objawy trolowania na kanale w związku z tym proponuję wprowadzić dla zbanowanych możliwość wejścia odpłatnego za polskie zł na inny czat będący alternatywą tego z modami. Na tym czacie wolnaamerykanka, wykupujący jest świadom że będzie tam haos,spam, trolowanie,wulgaryzmy itp. Wchodzi tam na własne życzenie. Jednocześnie powinna być odblokowana wtedy możliwość handlu z innymi graczami. Pozdrowienia dla supportu który od 2 dni nie udzielił mi wsparcia.

Rashaz
01.06.2012, 21:42
Chyba sam byś siedział na tym czacie ;]

TITO_CFC
01.06.2012, 21:47
Skąd ludzie biorą takie pomysły haha :D żal

Fourola
01.06.2012, 23:59
Skąd ludzie biorą takie pomysły haha :D żal

Made my day. xD

Xenlin
02.06.2012, 00:23
A ja popieram! Może nie płatny ale jeśli mod banuje takiego kolesia raz, dwa razy, trzy to w końcu będzie miał prawo wykopać go na jakiś okres na taki kanał. Koleś posiedzi tam z tydzień nie będzie umiał zorganizować się w tam powstałym bajzlu i zrozumie, że nie należy na normalnym czacie trollować. I opcja handlu WYŁĄCZONA.
Kolejny powód, dzięki, któremu (a raczej jego brakowi przez pewien okres) zmaleje poziom trollingu.

Herr_Uther
02.06.2012, 10:53
Jak dla mnie w grze są dwa miejsca dla dwóch rodzajów graczy:
- miejsce dla ludzi inteligentnych, szanujących język ojczysty i innych graczy - dla nich przeznaczony jest czat)
- oraz miejsce dla gimbazy, troli, ograniczonych umysłowo i "tych, do których poziomu humoru nie dostosowują się inni" - dla nich przeznaczona jest kraina BAN i tam powinni siedzieć. Aczkolwiek może pomysł z czatem dla ograniczonych umysłowo jest dobry, pamiętam ze w innej grze MMO w którą grałem bany leciały nawet za obrażanie na PW innego gracza, ale można było włączyć "hardcore mode" gdzie nie było można zgłosić wypowiedzi do moderatora i w związku z tym wyzywać się ile tylko sił w opuszkach palców starczy. Pytanie tylko: po co? Czy bycie trollem i gimbazą rzeczywiście jest tak istotne, żeby dedykować mu osobny czat?

Wargassis
02.06.2012, 20:04
Chyba sam byś siedział na tym czacie ;] chyba Ty ;)

whiter13
03.06.2012, 13:01
Płatny czat? Ale poryty pomysł...

Jak ktoś się nie umie zachowywać na czacie to tylko BAN mu się należy. Jest mnóstwo graczy którzy spamują, obrażają itd. Więc dlaczego mamy im umożliwiać handel? Niech cierpią za to co zrobili, jak przez jakiś czas nie pohandlują to i tak wielka krzywda im się nie stanie. Moim zdaniem i tak za mało ostatnio banów idzie (mówię o Nowej Ziemi), jest zwłaszcza parę takich graczy którzy non stop spamują i banów nie dostają. Normalni gracze zazwyczaj nie dostają banów, wystarczy wiedzieć co można napisać a czego nie.

Jak się nie umiesz zachować -> cierp

muisc
03.06.2012, 13:38
Mnie też nie podobają się odzywki pewnych graczy, albo wpisy nie na temat na zadane pytania.
Ale żeby zaraz płatny chat robić? Pamiętajcie: Chłop ze wsi wyjdzie, ale wieś z chłopa nie. :)

(podobno jest komenda /ignoreadd "nick" -ale nie wiem czy działa, bo nie sprawdzałem :) )

pleb1
03.06.2012, 13:50
Pomysł niesamowicie durny, dziękuje, proszę się rozejść. Jest opcja ignorowania, wylgaryzmy zamieniają się z automatu w gwiazdki. W ogóle w tej grze mam wrażenie ludzie mają jakąś fiksację związaną z tym czatem.
A ja proponuję abonament i testy psychologiczne, IQ i testy sprawnościowe, na czat tylko z odpowiednim certyfikatem.

Kylar_Slyterin
03.06.2012, 16:19
Ja mam panaceum na trolowanie na globalu. Sam dostałem bana za moje stwierdzenie że sprzedam konto , było to dla jaj a mod nie dostroił się do mojego poczucia humoru. Jednak są bany za objawy trolowania na kanale w związku z tym proponuję wprowadzić dla zbanowanych możliwość wejścia odpłatnego za polskie zł na inny czat będący alternatywą tego z modami. Na tym czacie wolnaamerykanka, wykupujący jest świadom że będzie tam haos,spam, trolowanie,wulgaryzmy itp. Wchodzi tam na własne życzenie. Jednocześnie powinna być odblokowana wtedy możliwość handlu z innymi graczami. Pozdrowienia dla supportu który od 2 dni nie udzielił mi wsparcia.

A potem się dziwić, że mamy takich graczy jakich mamy........ I takie społeczeństwo. Słuchaj albo się dostosowywujesz do reguł albo do widzenia ;] XD w Grze nikt Cię nie trzyma ;] :)

Wargassis
03.06.2012, 17:31
O tak
........ I takie społeczeństwo może jeszcze gdzie byli rodzice? Jeśli ktoś ma ochotę potrolować i jeszcze za to płacić to ja nie widze problemu czemu nie miał by siedzieć na takim czacie zamiast trolować na ogólnym.