PDA

Zobacz pełną wersję : Wycofanie Ewentu Piłkarskiego?

Persiu
31.05.2012, 23:34
Witam Was drodzy gracze.
Myślę, że MY musimy wziąć sprawy w swoje ręce.
Napiszcie w tym temacie kto jest za wycofaniem tego ewentu na jakiś czas jak już nasi admini uporają się z tymi wszystkimi błędami i problemami.
Po co nam ten ewent jak połowa straciła Generałów, a druga połowa nie może nadal wejść w przygody z ewentu.

Jestem za wycofaniem ewentu do odwołania.
Pozdrawiam

Zajadek
31.05.2012, 23:35
Ja juz gdzieś wczesniej pisałem...ze nie chce eventu...wole stabilniejsza wersje gry.

Laios
31.05.2012, 23:40
Popieram. To co się obecnie dzieje to paranoja.

Kenzi
31.05.2012, 23:43
dokladnie! ja nie chce zbugowanego eventu, niesprawnych i padajacych co chwila serwerow, znikajacych wojsk i rpzygod, na ktore nie da sie wejsc! wycofajcie w diably ten pseudo event i przywroccie normalna prace serwerow!!

AirHawk
31.05.2012, 23:51
Jestem za wycofaniem eventu euro do czasu aż naprawią błąd, ale pod warunkiem że o tyle dni go przedłużą na ile go wycofali - podejrzewam że planowo będzie on tylko cały maj (31 dni). Niech się uczą od narodowości z innych krajów jak to się robi. Dziś ok 20-22 w ogóle nawet strona główna niebyła dostępna podczas gdy w tym samym czasie na inne zagraniczne wchodziłem bez problemu.

spyderek
31.05.2012, 23:52
uśmiałem się do łez, dzięki chłopaki :)

szpilek
31.05.2012, 23:53
Jestem za tym aby prace nad grą posuwały się w kierunku rozwoju, a nie dodawania w pierwszej kolejności elementów dostępnych dla gracza jedynie za klejnoty. Dziwaczne jest, że w wersji beta sprzedaje się itemy za realne pieniądze, a w przypadku problemów technicznych zasłania się wersją beta.
Nie obchodzi mnie czy ewent jest czy go nie ma. Wiem że komfort gry znacznie się pogorszył. Praktycznie wprowadzenie tej piłki do gry uniemożliwiło rozgrywkę. Czas płynie i niedługo przeterminują się rozpoczęte w połowie przygody, a straty będą większe. Być może część osób kupiła przygody za klejnoty. A na pewno wszyscy którym zniknął SZŁOM wydali na niego złotówki.

Pijus
31.05.2012, 23:55
Oby Euro2012 nie wyszło jak ten ewent :)

Elhap
01.06.2012, 00:13
Nie wiem jak dla was ale jak dla mnie to problemy były juz przed eventem i nie sa one nim spowodowane tylko przeciążeniem serwerów w nocy wszystko śmiga i można do woli wchodzić i wychodzić :)

wenusska
01.06.2012, 06:13
Nie mogę wrócić z eventu........

set2g
01.06.2012, 06:17
jakies 2 miesiące temu sporo osób domagało sie zbugowanej wersji byle event wielkanocny był jak najszybciej, teraz reakcja odwrotna, to mamy 1:1 gracze vs BB :D

czopor
01.06.2012, 07:54
Niech się uczą od narodowości z innych krajów jak to się robi? Ciemna maso, błędy mogą tylko niemcy wyeliminować bo to oni robią tą grę...