PDA

Zobacz pełną wersję : Zaginął generał i wojsko, to część ewentu?

szpilek
31.05.2012, 23:15
Zaginał generał szłom kupiony wraz z grą w empiku za ciężko zarobione pieniądze ( złotówki). Przepadła armia generała, która była na przygodzie. Na pudełku z grą nie pisało, że to wersja beta. Czy ktoś coś z tym zrobi? Czy dalej będzie udawał, że wszystko jest w najlepszym porządku?

Persiu
31.05.2012, 23:20
Dokładnie taki sam generał z armią mi zaginą i drugi za klejnoty też z armią. Ale admini mają to gdzieś bo to nie ich pieniądze były wydane.

LukasXXI
01.06.2012, 00:03
DZisiaj wszystkie gienerały powrócą z zaświatów- nie martwcie się:)

OwerasPrawdziwy
01.06.2012, 00:34
Mi też zaginą, a mam już limit populacji, jak wróci będzie ponad stan, ciekawe gdzie będą mieszkać :/

i-l-i
01.06.2012, 06:55
wczoraj wieczorem rozpoczalem mecz nr 3 - wyslalem 4 generalow z calal armia - dzisiaj mecz mam w gwiazdce jaby nigdy nic, a generalow i armie wcielo. zagladam do drugiej przygody (wiktora) a oni wszyscy tam siedza - czary mary :D

edit:
albo ja wczoraj taki wciety bylem i nie tam wyslalem
hehe

Peter8619
01.06.2012, 07:00
A to kawalarze w tym BB siedzą :) jak naprawili przygodę to z kolei zabrali mi generałów :D 2 dzień czekania nadchodzi :P

DearDeath2012
01.06.2012, 08:09
U mnie wojsko z zaginionego gen widnieje w stanie osadników :)

Peter8619
01.06.2012, 08:16
U mnie wojsko z zaginionego gen widnieje w stanie osadników :)

Znaczy się nie zaginął, po prostu chodzi gdzieś sobie z konsekwencją pielgrzyma który wyruszył z Warszawy do Lublina przez Nowy Jork i Pekin :P

Kunghan
01.06.2012, 08:22
mam ten sam problem zaginął mi Generał z całym wojskiem + nie mam przygody, którą rozpocząłem

jacek399a
01.06.2012, 09:07
U mnie to samo, od 2 dni mam full ludzikow ,bo general ktory wiozl dostawe na przygode zaginal w niewyjasnionych okolicznosciach :) i co mi z tego ze juz moge wejsc w wiktora jak dalej nic z nim nie moge zrobic :D

kropek1920
01.06.2012, 11:16
-

Boski_Caesar
01.06.2012, 11:17
No to mi się wyjaśniło o co kaman. Wczoraj po meczu otwarcia "znikło" 105 konnych. A ja się potem zastanawiałem "co ja mam aż tylu osadników?".
Nie wiem jak oni teraz planują to naprawić, bo ja musiałem dorobić sobie ponad 100 konnych (4000 koni + 3000 napiwku). Zdublują mi ekipę???

crossman
01.06.2012, 12:15
Przygoda kupiona za 1200 monet, teraz stoje w połowie bo najważniejszy generał 250 zapadł się pod ziemie a czas przygody nadal leci ... W dodatku nie mozna rozpocząć tych piłkarskich co i tak bez generała 250 nie ma sensu ...

Można wiedzieć jakie postępy z naprawieniem tego błędu są obecnie ?

szpilek
01.06.2012, 13:31
Czy załoga tego serwera opuściła pokład, że tak cicho? Nawet zdania wyjaśnienia.

Boski_Caesar
01.06.2012, 13:50
Ja nie tykam na razie już misji eventowych. Nawet woja nie robię bo nie mam pewności ze nie zniknie. Dokończyłem tylko to co miałem rozpoczęte i czekam na odpowiedź.

kropek1920
01.06.2012, 15:16
-

Persiu
01.06.2012, 15:24
Ja nie tykam na razie już misji eventowych. Nawet woja nie robię bo nie mam pewności ze nie zniknie. Dokończyłem tylko to co miałem rozpoczęte i czekam na odpowiedź.

POMYŁKA: TA WIADOMOŚĆ JEST KIEROWANA DO WŁAŚCICIELA POSTU: kropek1920: otrzymalem zwrot za koszty produkcji armii, generałowie maja dolaczyc pozniej

A pisałeś gdzieś dalej w tej sprawie czy tylko na forum i Ci oddali koszty za wojo i garnizony??

kropek1920
01.06.2012, 15:30
-

Persiu
01.06.2012, 15:33
oK DZIA

bogunio
01.06.2012, 15:42
Mnie wczoraj też wcieło generała nie dojechał na mecz ikona z prawej strony ekranu i menu z nią związane też znikło nie mogę wrócić armii dla mnie to kpina. Rozumiem problemy techniczne ale jak się coś robi za pieniądze to sie daje gwarancje bawić się można za darmo . Ja w tę gre włożyłem pare zyla i co mam z tego ano g.........

DearDeath2012
01.06.2012, 16:41
Cóż, ja do czasu rozwiązania problemu nie wrzucę ani złotówki.

Marsik
01.06.2012, 22:38
otrzymalem zwrot za koszty produkcji armii, generałowie maja dolaczyc pozniej

naprawdę? ale dostałeś odpowiedź? "później" czyli kiedy?
wczoraj rano dwóch generałów Szlomów z armiami amba wcięła, nie mam jak grać, trąbie do supportu, od wczoraj 5 wiadomości, kompletnie nic, kamień w wodę, zero odpowiedzi
jak tak można traktować klientów, którzy ich utrzymują?

szpilek
01.06.2012, 22:55
Dziwna sprawa, że jeden rodzynek dostaje odpowiedź i jakiś domniemany zwrot chleba gdy reszta ludzi nie otrzymuje zdania wyjaśnienia. Nawet wyrazu z błędem ortograficznym. To jakaś ściema.

Szanowna administracjo czekam wciąż na wyjaśnienie i zwrot dóbr które zakupiłem. Z każdym dniem leci procent, powiedzmy pożyczki.

crossman
01.06.2012, 23:48
nadal nic sie nie zmieniło a czas leci... to jest jakas parodia, nie moge nic zrobic bo generał zaginął

jacek399a
01.06.2012, 23:56
ponoc nad tym pracuja :P z drugiej strony to moje menu gwiazdy nigdy nie zawieralo tylu ludzikow gotowych do dodania :) zawsze to jakis pozytywny aspekt w tym calym czekaniu hehhe :D bede kolekcjonerem :]

Persiu
02.06.2012, 00:20
Napisałem już chyba ze 3 wiadomości i nic nie wiadomo w sprawie moich 2 generałów. Co wy tam ku*** robicie za tymi biurkami. Po co mi ten ewent jak bez generałów
nie zrobię przygody. Zacznijcie działać ADMINI i rozwiążcie nasze problemy...

crossman
02.06.2012, 11:33
Dostałem oficjalna odpowiedz od supportu w sprawie generałów

(...) W związku z faktem, iż zaginięcie generała weterana nastąpiło w związku z problemami na naszych serwerach, zostanie on jak najbardziej zwrócony na Twoje konto. Niestety, może to jednak dopiero nastąpić podczas kolejnej przerwy konserwacyjnej (czwartek 7 czerwca br). (...)

Czyli generała zwrócą, ale dopiero 7mego czerwca, jakby nie można było zrobić przerwy konserwacyjnej wcześniej ...

I ciekawe jaka będzie rekompensata za kończenie przygody generałami 200, straty wtedy są kolosalnie większe...

jacek399a
02.06.2012, 12:02
o pieknie ... prawie caly wiktor zrobiony i nagle takie cos pisza ? To co mam teraz policzyc ilu rekrutow stracilem i ubiegac sie o zwrot surowcow plus premii ?

crossman
02.06.2012, 12:08
Mam to samo stoje na końcówce wiktora która robiłem wg poradnia gdzie weteran 250 to podstawa, i muszę czekać do 7mego gdzie mi przygoda wygaśnie i 10k Expa + cały droop przejdą koło nosa. W dodatku ile czasu monet i wędlin poświęciłem na znalezienie tej przygody a tu nagle nie moge nic zrobic.

Jedyne wyjscie to dac komus innemu ja dokonczyc ale wtedy 10k expa przejdzie koło nosa :(

jacek399a
02.06.2012, 12:13
ja robie sam wiec 30k expa do piachu pojdzie ...

BadMaro
02.06.2012, 12:53
zagineli mi wszyscy generalowie cale wojsko i znika rozpoczeta przygoda z meczem 3 poziomu 36+

szpilek
02.06.2012, 14:34
Jak widać Polska to dziwny kraj. Zazwyczaj wersje Beta są darmowe, a nawet niektóre firmy mobilizują oddział graczy którym płacą za testowanie gier w fazie testowym, w fazie beta. No cóż, w naszym kraju na niedoróbkach można nieźle i świadomie zarobić mając całą rzeszę użytkowników za idiotów. Tutaj kilka osób wpadło na to, że to userzy będą płacić za możliwość testowania gry. A gdy coś zniknie nie trzeba będzie nawet wyjaśniać. Nic mnie już nie zdziwi nawet gdy któregoś dnia znikną serwery.

Szanowna administracjo napisałem już kilka zgłoszeń i postów na forum. Zaginął mi kupiony za złotówki wirtualny generał szłom wraz z całą armią. Czekam już kilka dni na odpowiedź. Dzisiaj traktuje to jak pożyczkę, być może jutro zmieni się status wypożyczenia na kradzież.
Jeśli macie tyle podobnych zgłoszeń o zaginięciu i brakuje wam czasu na odpowiedzi indywidualne to czemu nie wyjaśnicie tego w informacji na forum lub na stronie głównej. Po co szerzyć plotki, że to jak z solę drogową sprzedawaną do kiełbasy.

Bluznierca
02.06.2012, 16:23
Zauwazyliscie ze odkad tutaj ludzie (slusznie) zaczeli sie bardziej burzyc to jakby wszyscy moderatorzy forum poznikali? Nawet nadgorliwy mod cormax lubiacy sie w oraniu (czyt. zamykaniu) watkow siedzi cicho. Nikogo nie ma? Pogoda taka boska ze wszyscy z obslugi nad woda?
A moze udajemy ze nikogo nie ma zeby nie czuc sie zobligowanymi do jakichkolwiek odpowiedzi?
Ciekawe...

jacek399a
02.06.2012, 16:33
No mnie juz ku..... strzela :/ Bede musial poprosic jakiegos znajomego zeby zakonczyl za mnie tego wiktora bo mi przygoda przepadnie a zostala ostatnia strefa :/ 3 dzien czekam czekam i nic , cisza. 0 przyjemnosci z gry , 0 informacji

Bluznierca
02.06.2012, 16:37
no to faktycznie padaka, mnie wyje**** przed chwila, no i kilka razy na chwile od rana, ale szlo (prawie) normalnie grac...

jacek399a
02.06.2012, 16:43
U mnie zeby nie fakt ze brak zaginal mi 1 jedyny general z miesem armatnim tez by sie dalo :d zostali mi Ci z kusznikami, konnica zolnierzami ochotnikami i wybornymi lucznikami :P tylko szkoda mi takie wojsko na smierc wysylac :/

Bluznierca
02.06.2012, 16:50
doskonale cie rozumie...

TITO_CFC
02.06.2012, 17:57
w evencie wielkanocnym musieliśmy szukać pisanek ukrytych teraz programiści z BB pochowali nam generałów ale problem w tym że ani oni nie wiedzą ani my gdzie sie podziali naszi generałowie

costam
02.06.2012, 18:33
schowali sie skubance heh i to na amen ;)
ale sie nie martwcie support mi odpowiedzial :
wojskiem zajmiemy sie pozniej :D

TorcaZbo
02.06.2012, 20:55
mi też część armii zaginęła masakra

Argusek
02.06.2012, 21:17
mnie wcięło wszystkie koniki potrzebne do zakończenia MECZU... misja kończy się za 20h a ja ich nie odrobię do tego czasu:( powolutku ta gra zaczyna mnie delikatnie mówiąc wk... i nikomu jej polecał nie będę... wrócę do PLEMION chyba bo to bardziej stabilne i przynajmniej admin odpisze na zgłoszenie w przeciągu 2-3h

Bluznierca
02.06.2012, 21:28
a mozna gdzies znalezc poradnik z ukrytymi generalami? :p

costam
03.06.2012, 08:01
support opracowywuje :D

ciekawe jakie oni straty ponosza heh

Babelluu
03.06.2012, 12:10
ten sam problem ,zakonczylam mecz otwarcia ,generalowie wrocili,ale wieksza czesc armii przepadla :(

Bluznierca
03.06.2012, 12:34
Poszli na piwo, wroca. Ale pijani.

metiu_magic
03.06.2012, 17:59
Mi wcieło 3 generałów wraz z 600 jednostkami. 2 dni temu zgłosiłem problem i zero odpowiedzi.

szpilek
03.06.2012, 18:50
Kiedy Administarcjo opanujesz epidemię zaginięć ?

BadMaro
04.06.2012, 08:23
masakra przygoda z meczem się poszła gonić wraz z 4 generałami w tym jednym za kasę kiedy dostaniemy zwrot ? czas leci...

costam
04.06.2012, 09:02
BadNaro ja zglosilam w czwartek ;) i nadal zero reakcji

Marsik
04.06.2012, 09:27
to samo, od czwartku brak generałów Szlomów, 6 wiadomości do supportu, zero odpowiedzi... kocham gości
podobno komuś odpowiedzieli, że generałowie wrócą przy następnej konserwacji 7.06

Marsik
04.06.2012, 09:28
DZisiaj wszystkie gienerały powrócą z zaświatów- nie martwcie się:)

taa, coś się niesprawdziło

PaYpl
04.06.2012, 17:53
hmmm mi wcieło 100 konnych po powrocie z meczu otwarcia....

szpilek
04.06.2012, 19:27
Kolejny dzień bez odpowiedzi. Może mam zły adres e-mail? Administracjo, czy ten będzie właściwy żeby złożyć reklamację pakietu startowego?

info@bluebyte.de

BB_xaar
05.06.2012, 09:46
Proszę pamiętać, że w niektórych okolicznościach generał wysłany na przygodę, może z niej powracać nieco dłużej niż 30 minut (w przypadku standardowego generała). Jeśli Wasz generał nie powróci do, powiedzmy, 4 godzin, proszę pisać bezpośrednio do naszego Supportu: Jak skontaktować się z Supportem? (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/14882#post4892)

Adres e-mail podany w poście wyżej (info@bluebyte.de) nie służy do zgłaszania problemów z grą.

costam
05.06.2012, 10:45
BB_xaar sek w tym ze nasi generalowie nie wracaja od kilku dni , jest to zglaszane ale pozostaje bez odpowiedzi
nie ladnie ze strony supportu ze nie pokusi sie o jakakolwiek odpowiedz , bo ta generowana automatycznie to jednak jest nie do przyjecia
od czwartku wysylamy ze jest z nimi nie tak i cisza

bogunio
05.06.2012, 10:57
Ja napisałem już trzy razy i zero odpowiedzi .Meczu otwarcia nie mogłem skończyć bo nie działało odsyłanie armii. Po upływie czasu fakt generał który zaginął się pojawił ale bez wojska dosyć już mam tej gry.

Scorpiuss
05.06.2012, 10:59
Proszę pamiętać, że w niektórych okolicznościach generał wysłany na przygodę, może z niej powracać nieco dłużej niż 30 minut (w przypadku standardowego generała). Jeśli Wasz generał nie powróci do, powiedzmy, 4 godzin, proszę pisać bezpośrednio do naszego Supportu: Jak skontaktować się z Supportem? (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/14882#post4892)

Adres e-mail podany w poście wyżej (info@bluebyte.de) nie służy do zgłaszania problemów z grą.

A to ciekawe bo moja armia wraz z 3 generałami nie wrócili od czwartku... Kontaktuje się z supportem od tego czasu i w piątek uciął się kontakt. Zostałem poproszony przez kogoś z supportu o wysyłanie maili czy wrócili, więc tak też robie, dziennie wysyłam jednego maila z wiadomością że jestem wku..... zdenerwowany ponieważ od czwartku jedyne co mogę robić to handlować. Zaginęło w akcji ponad 700 chłopa w tym kusznicy, konni i żołnierze... Z supportu do tego momentu nikt nie raczył się ze mną skontaktować i powiadomić mnie czy coś robią w tej sprawie czy po prostu mogę sobie usunąć konto i bo nie są w stanie zwrócić mojego wojska mimo tego że w statystykach ludności (mieszkańcy pracujący) armia widnieje.

Peter8619
05.06.2012, 13:11
A to ciekawe bo moja armia wraz z 3 generałami nie wrócili od czwartku... Kontaktuje się z supportem od tego czasu i w piątek uciął się kontakt. Zostałem poproszony przez kogoś z supportu o wysyłanie maili czy wrócili, więc tak też robie, dziennie wysyłam jednego maila z wiadomością że jestem wku..... zdenerwowany ponieważ od czwartku jedyne co mogę robić to handlować. Zaginęło w akcji ponad 700 chłopa w tym kusznicy, konni i żołnierze... Z supportu do tego momentu nikt nie raczył się ze mną skontaktować i powiadomić mnie czy coś robią w tej sprawie czy po prostu mogę sobie usunąć konto i bo nie są w stanie zwrócić mojego wojska mimo tego że w statystykach ludności (mieszkańcy pracujący) armia widnieje.

identyczna sprawa u mnie, od wprowadzenia eventu nie ma weterana, w limicie ludności ujęci są żołnierze których z nim wysłałem, mogę zrobic sobie 100 rekrutów na raz bo wiecej sie nie miesci:D a support nie odpisuje... czekam... czekam... i tak dalej:)

szpilek
05.06.2012, 13:28

O czym Administratorze piszesz? Generał Szłom (ten z pakietru startowego za ok 40 zeta) zaginął mi w czwartek w tamtym tygodniu, nie cztery godziny temu. Wysłałem dwa zgłoszenia do supportu w odstępach dwudniowych (poprzez formularz ze strony i dostałem potwierdzenie zgłoszenia), jedno (PW) wiadomość do Ciebie Administratorze, wysmarowałem posta na forum i dalej żadnej odpowiedzi. Teraz zgłosiłem problem do innego supportu. Ile jeszcze trzeba wysłać wiadomości do Polskiej Administracji, żeby dostać odpowiedź?

Daw24
05.06.2012, 13:39
Właśnie dostałem 5000 chleba 2000 mieczy i 1000 piwa za zaginioną armię, ale generała dalej nie ma, i nie jestem pewien, czy zwolniło się miejsce w rezydencjach za te zaginione wojsko.

EX_Soliren
05.06.2012, 13:56
A więc tak:

Polecam wyczyścić cache w przeglądarce, przelogować się po zresetowaniu przeglądarki i sprawdzić czy działa. Jeśli nie to znaczy że jest to poważniejszy problem i należy zgłosić się z nim do supportu.

account.support@thesettlersonline.pl

lub

http://www.thesettlersonline.pl/pl/pomoc-i-wsparcie

Na odpowiedź od supportu czeka się do 48 godzin, czas może się wydłużyć gdy problem jest poważniejszy lub jest większa ilość zgłoszeń, natomiast firma dokłada wszelkich starań by były one rozpatrywane na bieżąco.

Ps. Awantury, narzekania na forum oraz spamowanie wiadomościami do supportu co godzinę nie przyspieszy procesu odpowiedzi, a nawet go wydłuży ze względu na to iż support musi przebijać się przez stos spamu zanim dojdzie do prawidłowej treści maila.

Pozdrawiam,
MOD_Soliren

costam
05.06.2012, 14:36
MOD_Soliren a tak na marginesie czy Ty w ogole czytasz co jest na tych kilku stronach napisane ?
czy ot tak kopiuj wklej jeden post zeby sprawiac pozory pracy ?

jesli czytalas to ups ... przeczytaj jeszcze raz i jeszcze raz :P

a skoro irytacja graczy jest nazwana awantura no to sorki
i narzekac bedziemy bo mamy na co , nie sadzisz ?

no chyba ze ma to byc taki jak to na jakims forum nazwano slodkopierdzacy kacik wzajemnej adoracji gdzie bedziemy pisac jak tu milo i jak przyjemnie
jak sie wspaniale gra , a nie moznosc uzyskania chocby odpowiedzi to pestka , bo bardzo lubimy byc ignorowani :P
to wtedy co innego , umiescie to w regulaminie forum zeby przypadkiem ktos nie mial czelnosc napisac ze mu sie cos nie podoba

pozdrawiam ,
costam

Scorpiuss
05.06.2012, 14:50
Ja widzę że Mod_Soliren ma problem ze zrozumieniem czytanego tekstu... Może to nie my powinniśmy sobie cache wyczyścić tylko admini i moderatorzy bo albo nie widzą tego co piszą gracze albo bawią ich nasze reakcje na te same głupkowate rady typu RELOG/WYCZYŚĆ CACHE etc...

szpilek
05.06.2012, 18:15
A więc tak:

Polecam wyczyścić cache w przeglądarce, przelogować się po zresetowaniu przeglądarki i sprawdzić czy działa. Jeśli nie to znaczy że jest to poważniejszy problem i należy zgłosić się z nim do supportu.

account.support@thesettlersonline.pl

lub

http://www.thesettlersonline.pl/pl/pomoc-i-wsparcie

Na odpowiedź od supportu czeka się do 48 godzin, czas może się wydłużyć gdy problem jest poważniejszy lub jest większa ilość zgłoszeń, natomiast firma dokłada wszelkich starań by były one rozpatrywane na bieżąco.

Ps. Awantury, narzekania na forum oraz spamowanie wiadomościami do supportu co godzinę nie przyspieszy procesu odpowiedzi, a nawet go wydłuży ze względu na to iż support musi przebijać się przez stos spamu zanim dojdzie do prawidłowej treści maila.

Pozdrawiam,
MOD_Soliren

Spamujesz nie na temat. Czyszczenie cache, przelogowanie nie zwróci generała i wojska. Problem zaczął się od wprowadzenia ewentu piłkarskiego. Czyli od czwartku, czyli już prawie tydzień. Wysłałem dwa zgłoszenia w odstępie dwudniowym, więc nie pisz że ktoś wysyłał co 1 godzinę bo nie ma tu takich czubków. Tu jest dział „problemy techniczne”, a zaginiecie generała jest takowym. Mylisz awantury z merytorycznym podejściem do problemu. Więc skąd twoja frustracja i brak zrozumienia tematu? Gdzie byłeś z informacją gdy pojawiła się epidemia zaginięć? Posty informujące o tym nie pojawiły się dzisiaj.

Pozdrawiam.

BB_xaar
05.06.2012, 18:55
Jeśli generał do kogoś nadal nie wrócił (a minęło już kilka dni), powinno to nastąpić po dzisiejszej konserwacji.

W sprawie ewentualnej rekompensaty za kilka dni "bez generała", proszę pisać do supportu - nie mogę obiecać, że każdy gracz dotknięty tym problemem coś dostanie, ponieważ każda sprawa jest analizowana indywidualnie, jednak z pewnością warto spróbować.

MISIAK_PYSIAK
05.06.2012, 19:24
konserwacja?
dzis bedzie konserwacja? kiedy o ktorej godzinie ? zawsze byla w czwartek..

Bigmount
05.06.2012, 23:54
Po powrocie z misji pilkarskiej 4 zniknela mi ok 400-500 osobowa armia co do dokladnej ilosci nie jestem pewien . co dziwnego , generalowie wrocili , tyle ze bez wojsk . Nadal sa liczeni gdyz na 255 domow , pracuje 1220 osadnikow a armia zmalala mi do ok 200 - 300 woja . Ktos wie jak je odzyskac ??

remana
06.06.2012, 04:49
ja miałem to samo i wróciło po jakiś 2 godzinach więc wojsko wraca samo z dłuższym okresem czasu

Jurek12345
06.06.2012, 06:47

A czy znajdę gdzieś odpowiedź w jakich to okolicznościach ten powrót generała może trwać dłużej?

Bigmount
06.06.2012, 07:36
wojsko wrocilo . Uff . 640 jednostek

szpilek
06.06.2012, 07:59
wrócił generał wraz z armią.

MTSkilla
06.06.2012, 08:50
U mnie niestety nie wróciła armia. Nie ma to jak wstać pełnym nadziei i dostać obuchem w łeb. 5 generałów, konnica, elitarni, kusznicy. Skoro po konserwacji nie wrócili, to chyba już nie wrócą.

P.S. Najgorsze jest to, że gracz czuje się jak w dżungli. Wszędzie dookoła pełno pułapek (błędy), a Przewodnika nie ma żadnego. Support milczy uparcie, a wystarczy odpisać, że są/nie są w stanie przywrócić mi wojska. Odsprzedam wtedy swoje 30 kuponów i rozejrzę się za jakąś inną grą.

Ignorancja Teamu jest porażająca. Nie zazdroszczę im tej pracy i nie chciałbym być na ich miejscu, ale skoro podjęliście się tego zadania, to uświadomcie sobie, że jesteście naszymi "Przewodnikami". Jeśli ktoś uważa, że "mam 15 minut wolnego, to zerknę na maila, co te palanty tam naskrobały" - to lepiej czym prędzej zwolnijcie swoje miejsca tym, którzy poświęciliby nam naprawdę trochę czasu..

DearDeath2012
06.06.2012, 09:03
U mnie tak samo, co więcej, chyba przynajmniej przestała być liczona w spisie osadników (jeszcze muszę policzyć)

Scorpiuss
06.06.2012, 09:45
U mnie na chwile obecną wrócili chyba wszyscy ^^

------------------------------------------------------------
hahah to się nacieszyłem... odzyskałem wojsko ale teraz nie mogę wejść do przygody do której ich wysłałem bo wywala mnie z gry ^^ z deszczu pod rynnę...

MTSkilla
06.06.2012, 10:19
U mnie na chwile obecną wrócili chyba wszyscy ^^

------------------------------------------------------------
hahah to się nacieszyłem... odzyskałem wojsko ale teraz nie mogę wejść do przygody do której ich wysłałem bo wywala mnie z gry ^^ z deszczu pod rynnę...

Wojsko pojawiło Ci się po konserwacji, czy może w innych okolicznościach?

Jeśli na powrót armii mam czekać do kolejnego czwartku, to szczerze żałuję, że zacząłem w to grać (o kilkuset złotych nie wspomnę).

BB_xaar
06.06.2012, 10:40
Prosiłbym o informację z którą przygodą występuje problem.

MTSkilla
06.06.2012, 11:35
Prosiłbym o informację z którą przygodą występuje problem.

Towarzyszu, daj kilka zdań osobom, które nie mają w ogóle armii, ich generałowie zawieszeni są w próżni i nie mogą iść na żadną przygodę, nie mogą rozgrywać meczy.... Wydaje mi się, że jest to istotny problem. No, chyba że to są pierdoły, którymi nie trzeba sobie zawracać głowy.

BB_xaar
06.06.2012, 12:36
Oczywiście w przypadku, gdy generał (z ewentualnymi jednostkami) nadal nie powrócił i minęło już kilka dni od jego wysłania/utraty, należy skontaktować się z Supportem, zapewniam, że na pewno uda się znaleźć jakieś rozwiązanie, a odpowiednia rekompensata zostanie przyznana (o ile problem się potwierdzi).

Niestety weryfikacja tego typu zgłoszeń jest czasochłonna, co skutecznie wydłuża czas udzielania odpowiedzi - proszę o cierpliwość, na każde zgłoszenie zostanie udzielona odpowiedź.

metiu_magic
06.06.2012, 13:47
Moja armia jest już w domku. Dzięki za zwrot armii ;). Pozdrawiam.

Scorpiuss
06.06.2012, 14:04
Okej problem po paru godzinach ustąpił. A wojsko odzyskałem po konserwacji, teraz gra śmiga jak szalona :)

pozdro

sowa25
07.06.2012, 19:13
Ukończyłem event puchar europy trzeci mecz. Niestety wróciła tylko część wojska przypisana do rozkazów generała,mam pytanie co zresztą. Pozostało 99 żołnierz, 77 konnych i kilkudziecięciu ochotników

Scorpiuss
07.06.2012, 20:02
przyznam szczerze że ja też nie nacieszyłem się zbyt długo moim wojskiem i generałami -_- znowu zaginęli w trójkącie bermudzkim....

Mork
07.06.2012, 20:11
Ukończyłem event puchar europy trzeci mecz. Niestety wróciła tylko część wojska przypisana do rozkazów generała,mam pytanie co zresztą. Pozostało 99 żołnierz, 77 konnych i kilkudziecięciu ochotników

Wojsko nie przypisane generałowi wraca 1h50 min jeśli nie wróci pisz do supportu może ci odpowiedzą :P