PDA

Zobacz pełną wersję : Tego już chyba trochę za wiele

DearDeath2012
31.05.2012, 20:37
Dość cierpliwie przetrzymałem fakt, iż wgranie niedużych zmian na serwer prod. nastręcza trudności i w związku z tym nie mogę wejść do przygody. Co więcej, nawet byłem wdzięczny za szybką reakcję i próbę rozwiązania problemu. Piszę próbę, bo jeden problem zamienił mi się na inny.

Założenia wstępne problemu:
- wykupione bardzo niedawno 2 pakiety startowe = 2 doświadczonych generałów
Opis problemu
- po dokonaniu zmian przez BB mających na celu likwidację błędu związanego z brakiem możliwości wejścia do niektórych przygód (byłem "beneficjentem" również tego błędu) zauważyłem, że wyeliminowano z gry jednego z doświadczonych generałów wraz z posiadanym wojskiem. Generała i wojska fizycznie nie ma, jednakże brakujące wojsko jest uwidocznione w spisie osadników.

Rozumiejąc, że moja ocena jakości Państwa pracy z pewnością nie poprawi czasu reakcji na zgłoszenie (zakładam, że tutaj też można dostać wyciszenie :))

Pozdrawiam tylko "gorąco"

Wicherro
31.05.2012, 20:43
U mnie tez 1 generała brak, wyslany na teren przygody zbugowanej, nie ma go ani na wyspie ani w przygodzie ani tez w gwieździe (jako podroozujacego). Wyslalem juz @ do supportu, wyslij i Ty.

foka-77
31.05.2012, 20:52
Witaj :)

Szannowny Kolego, zauważ, iż jest to jeszcze BETA wersja, zatem cierpliwości:)
Co do Twoich strat to napisz do supportu, tutaj jedynie "przechodnie" tacy jak ja to czytają :)
Powodzenia w reklamacji, troszkę to potrwa, ale jak słyszę z wielu źródeł powinna być pozytywna.

Wicherro
31.05.2012, 21:01
U mnie to zwykły generał, wiec luz, gorzej by było gdyby to był weteran ;) A reklamacja potrwa kilka dni, gosc na forum tez tak mial.

szym89
31.05.2012, 21:12
No ale kto nam zwróci czas za brak gry i zahamowanie rozwoju osady? W sumie będę 4 dni stratny na tym piłkarskim evencie, straciłem 2 generałów z wojskiem które trzymali. Inni już handlują zdobytymi piłkami z przygód.

gromek1104
31.05.2012, 22:18
wlasnie to jest tylko beta, ale jak na becie nie moga sobie poradzic z takim problemem jak: czesty brak mozliwosci zalogowania sie do gry!!
to nie pozostaje nic innego jak wolac o pomste do nieba jak i kiedy oni wprowadza pvp ;p
przypuszczalnie za 3 lata, ale za 2 lata gra upadnie bo juz ludzie przestana wydawac na nia kase ;p

szpilek
01.06.2012, 13:37
Beta? A ja kupiłem w empiku płytę z grą (pakiet startowy) gdzie nie ma informacji, że to beta.

Dziadek_pl
02.06.2012, 09:14
Ponieważ BETA dotyczy wersji językowej i serwerów u nas w kraju a nie SILNIKA GRY :) - ale hasłem BETA - wszyscy tutaj wycierają sobie usta i robią piękną podkładkę pod bugi serwera, im więcej czytam, tym mniej chce mi się grać - za wersję BETA nie pobiera się kasy - prawdziwej - jeśli pobiera się opłaty, nie ma mowy o wersji BETA, jest to pełnoprawny produkt handlowy, gdzie sprzedający gwarantuje jego działanie a kupujący chce za niego płacić, jednak ja już nie chcę...
Uwielbiałem Settlersów odkąd tylko ta gra powstała, jednak rzucenie się na wersję on-line i mikropłatności nie wyszło tej grze na dobre, cóż, jak zwykle chciwość (lub chęć szybkiego zarobku) położyła kolejny klasyczny tytuł...

Mork
02.06.2012, 09:32
Ponieważ BETA dotyczy wersji językowej i serwerów u nas w kraju a nie SILNIKA GRY :) - ale hasłem BETA - wszyscy tutaj wycierają sobie usta i robią piękną podkładkę pod bugi serwera, im więcej czytam, tym mniej chce mi się grać - za wersję BETA nie pobiera się kasy - prawdziwej - jeśli pobiera się opłaty, nie ma mowy o wersji BETA, jest to pełnoprawny produkt handlowy, gdzie sprzedający gwarantuje jego działanie a kupujący chce za niego płacić, jednak ja już nie chcę...
Uwielbiałem Settlersów odkąd tylko ta gra powstała, jednak rzucenie się na wersję on-line i mikropłatności nie wyszło tej grze na dobre, cóż, jak zwykle chciwość (lub chęć szybkiego zarobku) położyła kolejny klasyczny tytuł...

Popieram grałem na angielskim i tam nie ma takich problemów tylko tu i z tego co czytam to tylko serwer Nowa Ziemia ma takie problemy więc skończcie z tym hasłem " To jest wersja BETA cierpliwości " .

crossman
02.06.2012, 11:12
Na Słonecznym Grodzie jest tak samo, weteran zniknął, ale nadal 0 informacji od BB.