Zobacz pełną wersję : tomaszeKK - oszust i cham
Chciałem u niego kupić rezydencje za 280 monet pieniądze przesłałem po czym mnie olał. Ciekawe ile osób już tak załatwił ?? Załączam screen.
mnie oszukał na 210 monet za lot w okradac 10 minut temu
Support tym się nie zajmie, bo czytałem regulamin. Oni powinni te wszystkie koszyki, rezydencje, itd w handel puścić. Przygody są w handlu to dlaczego reszta nie może być ?? Z drugiej strony ma to swój "urok" - tak jak FIFA nie chce wprowadzić nowych technologii (typu obejrzenie powtórki wideo, czy był spalony czy nie) dla sędziów, bo błędy sędziowskie są wpisane w historię futbolu, tak tutaj taki handel jest wpisany w ryzyko i zaufanie.
spyderek
29.05.2012, 10:43
dlatego ja staram się handlować z osobami z porządnych gildii, może i zapłacę więcej ale przynajmniej dużo większa pewność transakcji. A jak ktoś ma niższy lvl to niech wysyła pierwszy i po sprawie.
rzeznik8
29.05.2012, 10:51
support nie zawraca sobie tym glowy kwestia ,,zaufania,, do graczy jest sprawa umowna. Ja mam zasade nie handluje z graczami bez gildii i ze slabym lvl ot tak. Wiem ze nie zawsze sie to sprawdza ale zawsze bezpieczniej.
racja nasz błąd ale bana dostać powin... a on dalej oszukuje ludzi i smieje sie z tego
tomaszeKK
29.05.2012, 11:31
Proszę moda o usunięcie tematu ponieważ jest on obrażający wobec mojej osoby.
No proszę, więc i złodziej może czuć się urażony.....to takie...zabawne :)
Proszę moda o usunięcie tematu ponieważ jest on obrażający wobec mojej osoby.
Proszę moda o ukaranie gracza tomaszeKK, ponieważ jest bezczelny.
TomaszeKK będziesz się smażył w piekle zobaczysz... To już chyba jest wystarczająca kara :)
rzeznik8
29.05.2012, 13:01
ma kolo tupet ;p
Bluznierca
29.05.2012, 13:33
Niestety, chodza po swiecie takie mendy. Nie pierwsza to tez tutaj taka. Jakos mam wizje takiego padaka. Dziecinstwo zwalone bo albo sie nie umial obronic i byl bity przez kolegow albo mial za maly refleks zeby uchylic sie jak go opluwano, ojciec wchodzil do wanny albo wujek pod koldre, dziewczyne mial taka jaka sciagnal w formacie jpg...
To chociaz tu pokozaczyc moze.
EX_Cormax
29.05.2012, 15:40
Witaj,
Zgodnie z informacja zamieszczona w temacie > http://forum.thesettlersonline.pl/threads/14882-Najczęściej-zadawane-pytania?p=26325#post26325
publikowanie "czarnych list" jest niedozwolone. W zwiazku z tym, temat zostaje zamkniety.
Pozdrawiam
Cormax