Zobacz pełną wersję : Znikające budynki.....
Witam. Znikają mi budowle kolejno Chata rybaka młyn , tawerna i kantor handlowy.Jestem zalogowany korzystam z kantora handlowego jest ok. Zaloguje się następnym razem po budynku nie ma śladu. I drugi kłopot to geolog odnajdzie kamień wybuduje warsztat kamieniarza i eksploatuje złoże gdy kończą się zasoby i wyśle geologa nie odnajduje nowych złóż kamienia tylko uzupełnia starą kopalnie tak samo jest w przypadku marmuru, rudy miedzi i żelaza.
Baranicomber
28.05.2012, 19:24
Tak działa geolog, może on znaleźć ograniczoną ilość złóż w zależności od podbitych prowincji, a następnie je tylko odnawia. Chcąc wyszukać więcej rudy wyszukaj kolejną zanim skończy się stara.
Tak działa geolog, może on znaleźć ograniczoną ilość złóż w zależności od podbitych prowincji, a następnie je tylko odnawia.
Geolog albo znajduje złoże albo nie , na pewno nie powinien uzupełniać zasobów w eksploatowanej kopalni .
Chcąc wyszukać więcej rudy wyszukaj kolejną zanim skończy się stara.
I właśnie geolog zamiast wyszukać nowego złoża uzupełnia stare zanim się ono wyczerpie.
Baranicomber
29.05.2012, 18:24
Widocznie źle zrozumiałem Twoją pierwszą wypowiedź. Myślałem, że chodzi o to, że geolog cały czas wyszukuje Ci złoża w tym samym miejscu. Jeśli Ci dodaje do niewyczerpanego złoża, to jakiś dziwny (z jednej strony korzystny, z drugiej nie) bug.
No i zdarzyło się znowu.......Łuczarz(długie łuki) znikł bez śladu.
Witam. Znikają mi budowle kolejno Chata rybaka młyn , tawerna i kantor handlowy.Jestem zalogowany korzystam z kantora handlowego jest ok. Zaloguje się następnym razem po budynku nie ma śladu. I drugi kłopot to geolog odnajdzie kamień wybuduje warsztat kamieniarza i eksploatuje złoże gdy kończą się zasoby i wyśle geologa nie odnajduje nowych złóż kamienia tylko uzupełnia starą kopalnie tak samo jest w przypadku marmuru, rudy miedzi i żelaza.
Od tego jest już support a nie forum