Zobacz pełną wersję : Problem z uruchomieniem gry.
Witam. Mam problem z uruchomieniem gry , po kliknięciu w przycisk " GRAJ " gra mi sie wgle nie ładuje jest biały ekran ...
mateuszek908
28.05.2012, 14:22
ja też
No tak, po wczorajszych problemach.. czas na większe problemy.. <jupi>
hehe wie ktoś może kiedy to będzie naprawione ? lub coś z tym zrobione ??
mateuszek908
28.05.2012, 14:29
ja mam juz cos trzeba wyłączyc fira i właczyc np. painta i spowrotem fira i przywróc poprzednia sesje
restart,restart help!!!! hehe
Ale nie martwcie się, za 4 h przyjdzie xaar i powie żeby "spróbować wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki (cache)" i to na pewno pomoże XD
Ale nie martwcie się, za 4 h przyjdzie xaar i powie żeby "spróbować wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki (cache)" i to na pewno pomoże XD
hehe no pewnie tak ;D
mateuszek908
28.05.2012, 14:34
ta ale strace dzien logu i chce za to 1000 klejnotów:)
Heh, też mam biały ekran... Pewnie ma to coś wspólnego z niedziałającym facebook'iem.
JanSettlers
28.05.2012, 14:58
Heh, też mam biały ekran... Pewnie ma to coś wspólnego z niedziałającym facebook'iem.
coś mi się zdaje, że masz racje ! aż się wystraszyłem bo na wszystkich moich www wysypały się F**KBOOKI i sam FB też... zemsta inwestorów ? :D
Cziczaki
28.05.2012, 15:07
Znowu nie działa. A przynajmniej mnie się pierwszy raz teraz zdarzyło że można conajwyżej kolejkę logowania zobaczyć.
powinni coś za to dać w ramach odszkodowania. bo żaden znany mi sposób nie pomaga mi w załadowanie się gry po logowaniu
Nic nie pomoże jak się zapchał serwer i się dławi coraz bardziej jak milion osób chce się zalogować xD Trzeba kogoś kto mu pomoże się odetkać :D
Edit1@
Najbardziej wkurza mnie fakt, że nikt mi nie odda tego co stracę na niezbuffowanej produkcji złota, która od 1,5h działa bez wspomagania i tracę 50% ...
Edit2@
Możliwe, że to też wina flash playera, bo cała strona Adobe leży i kwiczy :D
WTF nie dziala mi facebook, steam, xfire, settlersi, battlelog a inne strony normalnie chodza o0
Leży strona Adobe więc prawdopodobnie i cały adobe flash player leży i kwiczy, a jeśli te strony tak jak TSO używają AFP to efekt będzie podobny jak tutaj ...
A potrafisz wyjasnic czemu Flash wymaga dzialania adobe,zeby strony sie wczytywaly.Strona setlersa wymaga stalego polaczenia pluginow z adobe ???? jak to w ogole dziala ?
Skąd mam kurna wiedzieć jak to jest powiązane nie ja programowałem AFP. Stwierdzam zgon na podstawie faktów, a fakty są takie, że 3 gry via Browser, w które gram i które potrzebują adobe flash playera leżą i kwiczą jak i nasze TSO.
adulinos
28.05.2012, 16:09
ale to nie tylko na jednym świecie jest ale chyba na wszystkich z tego co czytałam wszyscy mówią o tym samym , na testowym tez jest to samo nie można się zalogować biały ekran
U mnie już działa, strona adobe też już trybi.
Czy nie ma innego oprogramowania tylko od Adobe skoro oni dają d***y to może jest jakaś alternatywa. Jakiś czas temu aktualizacja windy zainstalowała mi programik coś od javy i ładnie śmigało do momentu aktualizacji tego gównianego adobe.
chyba sobie zrobie miesiac przerwy od tej gry bo wiecej nerwow szarpie niz przyjemnosci z gry i dziwie sie ze wlasciciele tej gry nie zajmuja sie ta sprawa tak jak powinni, albo poprostu maja male kompetencje
TITO_CFC
28.05.2012, 19:02
Znowu zaczyna się ta sama śpiewka co wczoraj i przedwczoraj...znowu nie mozna wejść do gry, szczerze zaczyna mi ta gra coraz mniej podobac, zamiast działać coraz lepiej to im dalej tym gorzej działa, support ciągle mydli nam oczy ze wprowadzą fajne zmiany a tu lipa...szkoda tylko mi tej kasy która straciłem na grę, na chwilę obecną mam zamiar przerwać granie a co najważniejsze nie wydać juz ani grosza na grę bo ludzie którzy powinni pracowac nad komfortem graczy mają nasze zgłoszenie głęboko w czterech literach
Wczoraj rano i wieczorem i teraz znów.Straszny bajzel mi się przez to zrobił,bufy się rozjechały.Masakra
Ja to samo straty na rudzie zlota ogromne cykl przerwany mniej diamentow ciekawe co na to support
DARK_JOY
28.05.2012, 19:22
http://img823.imageshack.us/img823/3244/przechwytywaniegp.jpg
Ja rozumiem, że to BETA.. ale czemu za bete biorą kase? Troche mnie to wnerwia bo kopalnie sobie teraz jadą na "czysto" ... super sprawa...