Zobacz pełną wersję : Ban na handel
Megamiszcz
25.05.2012, 20:41
Witam
Dostałem bana na chat jakiś tydzień temu i do dzisiaj nie działa mi chat i przede wszystkim handel. Na ile czasu tutaj można dostać bana? Mija tydzień i nic, to chyba lekka przesada. Przyznaję, że czasem się zdenerwuję i rzucę mięsem, ale bez przesady ;/
Szczerze to bardzo dobrze ze dostales bana,moze sie czegos nauczysz to jest gra tez dla DZIECI i one tez korzysztaja z czatu
Megamiszcz
25.05.2012, 20:57
Spokojnie, obecne "dzieci" klną bardziej niż Ty i ja razem wzięci
Piotru70
25.05.2012, 21:05
JA raz dostałem bana od MOD_liszek za to że nie wierzyłem że zbanuje mnie bezpodstawnie W momencie kiedy dawał mi bana na 720minut napisałem że jak to zrobi zgłoszę go do supportu. A bana od razu mi zdjął. Ale do bluzgania to ban słuszny.
Megamiszcz
25.05.2012, 21:16
Skoro nie można karcić ludzi z różnymi dysfunkcjami mózgu za robienie błędów ortograficznych, to nie można też karcić nerwowych i zniszczonych przez stres za zdenerwowanie się. Żądam równouprawnień!
Piotru70
25.05.2012, 22:18
dysfunkcja mózgu to tez jest brak opanowania się i kontrolowania swoich wypowiedzi więc zastanów się co ty w ogóle wygadujesz za głupoty.
Megamiszcz
25.05.2012, 23:05
Przeczytaj jeszcze raz to, co ja napisałem, a później to, co ty. Jeśli nie zrozumiesz, to zrób to jeszcze raz i jeszcze raz, jeśli dalej nic, to daj sobie spokój, bo twojej dysfunkcji nic już nie pomoże.
Piotru70
25.05.2012, 23:15
Człowieku, wyzywasz na czacie później płaczesz na forum. Jeżeli ktoś powie tobie prawdę o twoim zachowaniu to wybuchasz agresją co świadczy że jesteś za przeproszeniem skończonym kretynem. Tutaj jak chcesz coś napisać to na poziomie bo twój poziom zostawiłem w podstawówce. Kiedy ją kończyłem. Ciebie zapewne przepychali bo zaniżałeś poziom szkoły. Mam racje? Ale wracając na forum twoja agresja świadczy że bana dostałeś słusznie i na słuszny okres bo niczego ciebie nie nauczył bo twój nawyk do braku umiejętności komunikowania się z ludźmi nadal powraca. Powinieneś dostać bana dodatkowego za ubliżanie na Forum. Na okres 2 tygodni może wtedy byś dorósł do naszego poziomu. Jeżeli chcesz coś dodać to konkretnego i logicznego. A jeżeli masz wyzywać i kwestionować mojego posta to lepiej sobie odpuść bo wyjdziesz na większego kretyna niż nam się zdawało.
Megamiszcz
26.05.2012, 11:19
Widać dalej nie zrozumiałeś, więc podam ci na tacy, napisałeś dokładnie to, co ja tylko bardziej dosadnie, a na końcu zapytałeś, co ja wygaduje za głupoty. I kto tu jest teraz skończonym kretynem? Resztę pominę, bo jaki poziom reprezentujesz każdy widzi hipokryto ;)
Megamiszcz
27.05.2012, 11:44
My tu gadu gadu, a problem dalej nie rozwiązany. Wypowie się w końcu ktoś z góry, czy w ogóle tutaj nie zaglądacie? :/
Dalej nic :/
Megamiszcz
28.05.2012, 19:39
Wiem, że nie powinno się pisać postów pod postem, ale tylko w ten sposób mogę dać temat do góry, więc czy ktoś w końcu rozwiąże problem??;/
Megamiszcz
01.06.2012, 00:17
Dość! Jeżeli do soboty problem nie zostanie rozwiązany to rezygnuję z gry i zażądam zwrotu pieniędzy za klejnoty. Po co mi gra, w której nikt nic nie potrafi poza banowaniem i jeszcze nie potrafią się wypowiedzieć na forum. Wstyd
SZYNSZYL
01.06.2012, 01:05
Rzeczywiście wstyd.
Wstyd, że dorobiłeś się bana. Tego za darmo i bezpodstawnie się nie otrzymuje.
Jeżeli zrezygnujesz gry to wyświadczysz wielu normalnym kulturalnym graczom tylko przysługę.
Trzymam kciuki za Twoje odejście.