Zobacz pełną wersję : śmieć a nie weteran
mack0wski
25.05.2012, 01:13
moze mi to ktos wyjasnic?
http://i48.tinypic.com/i3aoon.jpg
zyczą sobie 5 tysiecy diamentów za takiego śmiecia ktory nie działa poprawnie.
jawne złodziejstwo.
Strychnine
25.05.2012, 20:24
Ja tam kupilem za jajka i co nie tak z tym nim? Czas jego pozyskiwania to 2 godziny i jest 2x krortszy od zwyklego generala(4 godziny).
Wirusisko
25.05.2012, 22:09
Nie zrozumiałes sandman. Chodzi o to, że Weteran powinien podróżowac do innej strefy 15min a jak widac na screenie podróżuje dłużej. Też się nad tym zastanawiałem ostatnio i tez tego nie rozumiem za bardzo. Może wytłumaczy to ktoś bardziej doświadczony.
Piotru70
25.05.2012, 22:15
Wteran. Odzyskuje siły po porażce dwukrotnie szybciej. Przemieszcza się dwukrotnie szybciej. Może przewodzić 250 żołnierzom. Z tego co mi wiadomo to przemieszczanie odbywa się na mapie a nie czas podróży na przygodę.
Ewidentnie to bug, zgłoś do supportu. Mam weterana kupiłem go za jajka nie za klejnoty ale do przygody idzie 15 min. a nie 30 min.
Draxopix
26.05.2012, 00:41
Trafil ci sie kulawy utyka na jedna noge temu sie tak wlecze
PS 1 na jakies 10 razy sie trafia nie ma co robic zamieszania
mack0wski
26.05.2012, 01:20
Z tego co mi wiadomo to przemieszczanie odbywa się na mapie a nie czas podróży na przygodę.
no chyba nie
http://i49.tinypic.com/2lxtcgn.jpg
Wicherro
26.05.2012, 02:02
Bug ewidentnie, zglos do supportu, ja tak samo kupilem go za jajka i zawsze podrozuje 15min.
LukasXXI
27.05.2012, 10:43
Ludzie opamiętajcie się, raz na ruski rok się zdarzy że idzie dłużej ale normą jest że podróżuje 15 minut. Może wystarczy odświeżyć grę. Chyba że zawsze masz taki długi czas oczekiwania.
zrób standardowe czynności czyli wyczyść cookie i pamieć podręczną, przetestuj czas podróży jak nic sie nie zmieni pisz do supportu, wygląda na buga,
Każdy generał porusza sie tak samo po mapie, nieważne czy weteran/doświadczony czy normalny. Gdyby było inaczej większość bloków musiało by wyglądać inaczej przy korzystaniu z weterana.
mack0wski
28.05.2012, 14:13
Witaj mac1o,
Uprzejmie informuję, iż weteran powinien przemieszczać się krócej niż normalny, lecz niestety czasem zabiera mu to więcej czasu, natomiast cały czas trwają prace nad poprawą jakości gry co również sprawi, że gra stanie się bardziej satysfakcjonująca.
Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękuję za cierpliwość.
Pozdrawiam,
Gosia:)
Zespół The Settlers Online
to jeszcze nic, nie dość że często idzie dłużej niż 15 min, to zdarza się, że on razem z całą świtą zwykłych generałów idzie dłużej na przygodę niż 30 min XD
ja zauwazylem ze jak "odeslij armie" klikne to idzie 15min+czas na zebraie obozu, natomiast 22 min zajmuje mu podroz jezeli zakoncze przygode zanim go odesle
Witaj mac1o,
Uprzejmie informuję, iż weteran powinien przemieszczać się krócej niż normalny, lecz niestety czasem zabiera mu to więcej czasu, natomiast cały czas trwają prace nad poprawą jakości gry co również sprawi, że gra stanie się bardziej satysfakcjonująca.
Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękuję za cierpliwość.
Pozdrawiam,
Gosia:)
Zespół The Settlers Online
hehe - to cała wymówka maja w logo słowo BETA wiec moi drodzy zrozumcie to. Wydawajcie prawdziwa kasę na klejnoty kupujcie i nie odnieście korzyści ale nie miejsce do nas pretensji, gdyż to ciągle gra w fazie testowej. Więc jak stracicie to nie nasza wina przecież wszystkich o tym jawnie poinformowaliśmy umieszczając w logo słowo beta. - własnie tak można rozumieć te wyjaśnienia które mac1o otrzymał od zespołu The Settlers Online. Ogólnie porażka takie wyjaśnienia - standardowa przygotowana formułka i tylko skopiowana. Dosyć że łaskali odpowiedzieć ja trzy razy do nich napisałem i nie otrzymałem żadnej odpowiedzi.
Piotru70
31.05.2012, 14:21
Standardowa porada set2g. "wyczyść cookie" -,-
No najlepiej od razu jadem polać. Co dziwnego w tym, że mają formułkę? Mają Ci za każdym razem jakieś sprawozdanie własnymi słowami wypisać? Jak więcej jest takich inteligentów co z jednym problemem po kilka razy piszą to nie dziw się, że musisz czekać...
beta betą, ale jest to irytujące! gdzie przed np miesiącem generałowie normalnie się zachowują (przynajmniej tak było w moim przypadku), a teraz jest gorzej niż poprzednio! to chyba jakaś wersja zeta musi teraz obowiązywać.
zamel_78
01.06.2012, 17:37
U mnie tez niestety wystepuje czasami blad z czasem podrozy
zwykly general potrafi isc 60 min
weteran 30 min
zamel_78
11.06.2012, 09:49
Od jakiegos tygodnia notorycznie wystepuje u mnie problem z czasem podrozy generala
weteran idzie 30 min, normalny 45 min