Zobacz pełną wersję : problem z uruchamianiem
Chciałbym trochę pomarudzić, jak to większość z nas ma w naturze, a chodzi mi dokładnie problemy z uruchamianiem gry, często zdarza mi się że zaraz po naciśnięciu przycisku graj uruchamia mi sie gra ale ekran miga, i musze cofnąć do menu i tak kilka razy, albo poprostu pasek nie chce sie załadować i koniec, musze czekać kilka minut aby z powrotem działało ale to nie ostatni problem, czasami nie moge sie zalogować :)
Proszę nie piszcie mi abym wyczyścił pamięć przeglądarki bo to nic nie daje ale powiedzcie czy wy też tak macie i jak często?
spyderek
21.05.2012, 18:24
Zdarza się, ale zwykle po relogu jest już dobrze.
teraz nie moge zalogować się.Czekam juz jakiś czas i wyskakuje mi "przerwa techniczna" - dzwonie do koleżanki i słysze ,ze ona śmiga .Nie wiem co się dzieje
Herr_Uther
21.05.2012, 19:51
Mi tak się dzieje średnio 3-4 razy dziennie, ale nie narzekam - mam tylko kilka minut opóźnienia, kolega ma tak, że na żadnej przeglądarce mu gra nei śmigała (albo śmigała ale nie miał czatu i handlu - a bez handlu wiadomo, nie ma sensu grać) ale okazało się, że działa mu pod chrome tylko że regularnie co 10 minut go wyrzuca z gry i musi się przelogowywać - to jest dopiero ból :-(
Bo to logowanie to jest chore, to jakas nie dorobione badziewie albo calkowity idiotyzm na serwerze. Tyle ludzi pisze ze sa problemy z logowaniem zamiast to poprawic to zajmuja sie *******ami wymyslaja bzdety
No może w końcu coś z tym zrobią... ale wątpię, u mnie jest coraz gorzej ;P
Piotru70
22.05.2012, 10:12
JA mam takie same problemy, zgłaszałem to do supportu to powiedzieli że we dle ich źródeł to jest problem serwerów z których jest mój internet. Bo u nich jest wszystko gites. Tylko że chyba nie wszyscy mamy jeden internet więc jeżeli nie zaczną myśleć to kiedyś mogą stracić graczy.
Oni myślą, ale tylko o sobie ;P