PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Ścieżka dźwiękowa z pierwszych Settlersów w wersji na Amigę 600

SkadrA
19.05.2012, 22:51
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Chciałbym w tym miejscu złożyć petycję do twórców wspaniałej gry The Settlers online.
Mając nadzieję, że nie sprawi to wielkiego kłopotu, chciałbym prosić o dodanie do gry ścieżki dźwiękowej z pierwszej wersji settlersów na Amigę 600.
Wielu z nas przechodzą ciarki po plecach gdy dziś słuchają tego utworu z przed jakby nie było 20 lat, mnie osobiście prawie łza się zakręciła.
Proszę niniejszym o dodanie do gry ścieżki dźwiękowej. Jej pełną wersję pozwalam wkleić sobie poniżej w linku na wrzucie. Mam nadzieję że to nie będzie naruszenie. Bardzo dziękuję z góry za spełnienie mojej jak i naszej prośby. Drodzy gracze ze wszystkich światów proszę was wszystkich o podpisywanie się pod niniejszym postem aby doprowadzić do końca ten pomysł. Wszystkich serdecznie pozdrawiam.

Przedstawiam tym którzy znają a i tym którzy nie znają wspaniały kawałek z lat 90 tych grany w pierwszej wersji ukochanych Settlersów:
http://antares520.wrzuta.pl/audio/376Bo6q3PAZ/the_settlers_ingame

Unbo
19.05.2012, 22:55
Absolutnie popieram pomysł - przez to ćwierkanie mam ochotę wyciskać kanarki do herbaty:)) a odrobina muzyki doda pięknego akcentu całej grze - zwłaszcza taka muzyka.

thomaspila89
19.05.2012, 22:55
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Chciałbym w tym miejscu złożyć petycję do twórców wspaniałej gry The Settlers online.
Mając nadzieję, że nie sprawi to wielkiego kłopotu, chciałbym prosić o dodanie do gry ścieżki dźwiękowej z pierwszej wersji settlersów na Amigę 600.
Wielu z nas przechodzą ciarki po plecach gdy dziś słuchają tego utworu z przed jakby nie było 20 lat, mnie osobiście prawie łza się zakręciła.
Proszę niniejszym o dodanie do gry ścieżki dźwiękowej. Jej pełną wersję pozwalam wkleić sobie poniżej w linku na wrzucie. Mam nadzieję że to nie będzie naruszenie. Bardzo dziękuję z góry za spełnienie mojej jak i naszej prośby. Drodzy gracze ze wszystkich światów proszę was wszystkich o podpisywanie się pod niniejszym postem aby doprowadzić do końca ten pomysł. Wszystkich serdecznie pozdrawiam.

Przedstawiam tym którzy znają a i tym którzy nie znają wspaniały kawałek z lat 90 tych grany w pierwszej wersji ukochanych Settlersów:
http://antares520.wrzuta.pl/audio/376Bo6q3PAZ/the_settlers_ingame

Rowniez chetnie posluchal bym tych pieknych dzwiekow w nowej odslonie graficznej :)) bo te dzwieki nowoczesne brzmia jak kanarki i inne ptactwo ktoro budzi mnie nad ranem ;)) Pozdrawiam i popieram przedmowce :)

IntruzTHeAwesome
19.05.2012, 22:58
jestem za :D zobacyzmy co z tego wyjdzie ale pomysl ciekawy i oryginalny

Morfeusz12
19.05.2012, 22:58
Coś niesamowitego pamiętam tą melodie jak siedziało się po nocach i grało na Amisi w Settlersów. Pamiętam tą muzykę jak i świetne "Yupii" geologa jak znalazł rudy, stare dobre czasy, jak wspomniał SkadrA aż się łza w oku kręci.
Podpisuje się obiema rękami za wprowadzeniem starej muzyki go gry :)

Kaendril
19.05.2012, 23:12
ja rowniez za,od tego cwierkania juz czlowiek oszalec moze :)

skorpion123544
20.05.2012, 00:39
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów faktycznie ja rowniez od tego cwierkania juz czlowiek oszalec moze.

Herr_Uther
20.05.2012, 06:49
Również jestem za, szczególnie podobały mi się motywy muzyczne z drugiej częsci, też były to jakies proste muzyczki w midi więc z ich zaimplementowaniem do gry nie powinno być problemu i chętnie bym je usłyszał zamiast ćwierków :-)

Jippikayjei
20.05.2012, 08:27
jestem absolutnie na tak ! wystarczy mi jak za oknem ćwierkają ptactwa i różne tam inne dziwactwa ;P

UniżonySługa
20.05.2012, 09:04
Co prawda ja nie grałąm we wcześniejsze wersje settlersów, ale chętnie posłuchałabym czegoś innego niż ciągłego ćwierkania ptaków. W zasadzie ono jeszcze może być ale ta kwacząca kaczka w tle wyprowadza mnie z równowagi :P

Szwabek
20.05.2012, 09:42
Ja także jestem za wprowadzeniem tej scieżki dzwiękowej. :)

daveandnokia
20.05.2012, 09:56
oczywiście, w pełni popieram pomysł!!

Stalke3r
20.05.2012, 22:17
popieram, byłoby super :)

frin
20.05.2012, 22:27
Popieram to byłoby niezłe,,zwłaszcza że ta melodia na zawsze zapadnie jako settlers .

Bluznierca
21.05.2012, 13:13
Byloby ok. To co jest teraz mam wylaczone ZAWSZE bo och...ec mozna od tych gownianych dzwiekow niewiedziec na co komu potrzebnych.

Paradocs
21.05.2012, 14:18
super pomysł, nie ma jak powrót do korzeni ;)

Kylar_Slyterin
21.05.2012, 23:33
Ja również jestem jak najbardziej za nową muzyką ale ta muzyka "mi" przypomina czasy średniowiecza a chyba widzicie, że w raz z poziomem przechodzi się jakby do innych "er" . Może wam się podoba ta muzyka i nie mam zamiaru się o to kłócić ale nie dało by rady wymyśleć czegoś na czasie "jak się gracz rozbuduje" to taka muzyka może nieco irytować....

annmax1
22.05.2012, 10:18
Ech stare, dobre czasy amigi. Osobiście mam dźwięk wyłączony bo nie mogę już tego słuchać. Pomysł popieram i podpisuje się dwoma rękami i nogami. Amiga Rulez :)

Piotru70
22.05.2012, 10:36
Ćwierkanie mnie też trochę irytuje gdyż zagłusza mi muzykę którą słucham, ale jeżeli chcecie aby wprowadzili dźwięk muzyczny do gry to ja jestem za tym aby było możliwość wyciszenia dźwięku z gry, gdyż wolę już słuchać swojej muzyki.

scorpion63
23.05.2012, 01:37
Przecież pod avatarem w rozwijanym menu możesz sobie wyłączyć dźwięki i odgłosy w tle.
Osobiście także jestem za :)

OL52TYN
30.05.2012, 12:43
witam
ojojoj jak to dawno temu bylo
faktycznie jak zaznaczyl kolego jupi i salto tak gralo sie nocami
a ze janie mialem kompa wiec zostawalo sie ukolegi i gralo caly weekend
ALE JESLI CHODZI O DZWIEKI W NOWEJ GRZE TO SA STRASZNIE UBOGIE.
mozna bylo by wziasc troche ze starszych wersji jak najbardziej.