Zobacz pełną wersję : Gra Ścieżka dźwiękowa z pierwszych Settlersów w wersji na Amigę 600
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Chciałbym w tym miejscu złożyć petycję do twórców wspaniałej gry The Settlers online.
Mając nadzieję, że nie sprawi to wielkiego kłopotu, chciałbym prosić o dodanie do gry ścieżki dźwiękowej z pierwszej wersji settlersów na Amigę 600.
Wielu z nas przechodzą ciarki po plecach gdy dziś słuchają tego utworu z przed jakby nie było 20 lat, mnie osobiście prawie łza się zakręciła.
Proszę niniejszym o dodanie do gry ścieżki dźwiękowej. Jej pełną wersję pozwalam wkleić sobie poniżej w linku na wrzucie. Mam nadzieję że to nie będzie naruszenie. Bardzo dziękuję z góry za spełnienie mojej jak i naszej prośby. Drodzy gracze ze wszystkich światów proszę was wszystkich o podpisywanie się pod niniejszym postem aby doprowadzić do końca ten pomysł. Wszystkich serdecznie pozdrawiam.
Przedstawiam tym którzy znają a i tym którzy nie znają wspaniały kawałek z lat 90 tych grany w pierwszej wersji ukochanych Settlersów:
http://antares520.wrzuta.pl/audio/376Bo6q3PAZ/the_settlers_ingame
Absolutnie popieram pomysł - przez to ćwierkanie mam ochotę wyciskać kanarki do herbaty:)) a odrobina muzyki doda pięknego akcentu całej grze - zwłaszcza taka muzyka.
thomaspila89
19.05.2012, 22:55
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Chciałbym w tym miejscu złożyć petycję do twórców wspaniałej gry The Settlers online.
Mając nadzieję, że nie sprawi to wielkiego kłopotu, chciałbym prosić o dodanie do gry ścieżki dźwiękowej z pierwszej wersji settlersów na Amigę 600.
Wielu z nas przechodzą ciarki po plecach gdy dziś słuchają tego utworu z przed jakby nie było 20 lat, mnie osobiście prawie łza się zakręciła.
Proszę niniejszym o dodanie do gry ścieżki dźwiękowej. Jej pełną wersję pozwalam wkleić sobie poniżej w linku na wrzucie. Mam nadzieję że to nie będzie naruszenie. Bardzo dziękuję z góry za spełnienie mojej jak i naszej prośby. Drodzy gracze ze wszystkich światów proszę was wszystkich o podpisywanie się pod niniejszym postem aby doprowadzić do końca ten pomysł. Wszystkich serdecznie pozdrawiam.
Przedstawiam tym którzy znają a i tym którzy nie znają wspaniały kawałek z lat 90 tych grany w pierwszej wersji ukochanych Settlersów:
http://antares520.wrzuta.pl/audio/376Bo6q3PAZ/the_settlers_ingame
Rowniez chetnie posluchal bym tych pieknych dzwiekow w nowej odslonie graficznej :)) bo te dzwieki nowoczesne brzmia jak kanarki i inne ptactwo ktoro budzi mnie nad ranem ;)) Pozdrawiam i popieram przedmowce :)
IntruzTHeAwesome
19.05.2012, 22:58
jestem za :D zobacyzmy co z tego wyjdzie ale pomysl ciekawy i oryginalny
Morfeusz12
19.05.2012, 22:58
Coś niesamowitego pamiętam tą melodie jak siedziało się po nocach i grało na Amisi w Settlersów. Pamiętam tą muzykę jak i świetne "Yupii" geologa jak znalazł rudy, stare dobre czasy, jak wspomniał SkadrA aż się łza w oku kręci.
Podpisuje się obiema rękami za wprowadzeniem starej muzyki go gry :)
Kaendril
19.05.2012, 23:12
ja rowniez za,od tego cwierkania juz czlowiek oszalec moze :)
skorpion123544
20.05.2012, 00:39
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów faktycznie ja rowniez od tego cwierkania juz czlowiek oszalec moze.
Herr_Uther
20.05.2012, 06:49
Również jestem za, szczególnie podobały mi się motywy muzyczne z drugiej częsci, też były to jakies proste muzyczki w midi więc z ich zaimplementowaniem do gry nie powinno być problemu i chętnie bym je usłyszał zamiast ćwierków :-)
Jippikayjei
20.05.2012, 08:27
jestem absolutnie na tak ! wystarczy mi jak za oknem ćwierkają ptactwa i różne tam inne dziwactwa ;P
UniżonySługa
20.05.2012, 09:04
Co prawda ja nie grałąm we wcześniejsze wersje settlersów, ale chętnie posłuchałabym czegoś innego niż ciągłego ćwierkania ptaków. W zasadzie ono jeszcze może być ale ta kwacząca kaczka w tle wyprowadza mnie z równowagi :P
Ja także jestem za wprowadzeniem tej scieżki dzwiękowej. :)
daveandnokia
20.05.2012, 09:56
oczywiście, w pełni popieram pomysł!!
Stalke3r
20.05.2012, 22:17
popieram, byłoby super :)
Popieram to byłoby niezłe,,zwłaszcza że ta melodia na zawsze zapadnie jako settlers .
Bluznierca
21.05.2012, 13:13
Byloby ok. To co jest teraz mam wylaczone ZAWSZE bo och...ec mozna od tych gownianych dzwiekow niewiedziec na co komu potrzebnych.
Paradocs
21.05.2012, 14:18
super pomysł, nie ma jak powrót do korzeni ;)
Kylar_Slyterin
21.05.2012, 23:33
Ja również jestem jak najbardziej za nową muzyką ale ta muzyka "mi" przypomina czasy średniowiecza a chyba widzicie, że w raz z poziomem przechodzi się jakby do innych "er" . Może wam się podoba ta muzyka i nie mam zamiaru się o to kłócić ale nie dało by rady wymyśleć czegoś na czasie "jak się gracz rozbuduje" to taka muzyka może nieco irytować....
Ech stare, dobre czasy amigi. Osobiście mam dźwięk wyłączony bo nie mogę już tego słuchać. Pomysł popieram i podpisuje się dwoma rękami i nogami. Amiga Rulez :)
Piotru70
22.05.2012, 10:36
Ćwierkanie mnie też trochę irytuje gdyż zagłusza mi muzykę którą słucham, ale jeżeli chcecie aby wprowadzili dźwięk muzyczny do gry to ja jestem za tym aby było możliwość wyciszenia dźwięku z gry, gdyż wolę już słuchać swojej muzyki.
scorpion63
23.05.2012, 01:37
Przecież pod avatarem w rozwijanym menu możesz sobie wyłączyć dźwięki i odgłosy w tle.
Osobiście także jestem za :)
witam
ojojoj jak to dawno temu bylo
faktycznie jak zaznaczyl kolego jupi i salto tak gralo sie nocami
a ze janie mialem kompa wiec zostawalo sie ukolegi i gralo caly weekend
ALE JESLI CHODZI O DZWIEKI W NOWEJ GRZE TO SA STRASZNIE UBOGIE.
mozna bylo by wziasc troche ze starszych wersji jak najbardziej.