PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z kopalina

xwertur
18.05.2012, 20:18
Witam po wyeksploatowaniu złoża gdy burze kopalnie nie otrzymuje ponownie pozwolenia na budowe. Wydaje mi sie że nie powinno tak byc a jednak... Prosze o pomoc :)

Kfiatek6
19.05.2012, 11:37
Pozwolenie wraca automatycznie zaraz po wyeksploatowaniu kopalni. Burzenie kopalni nic nie daje, to tylko kwestia estetyki.

xwertur
20.05.2012, 03:14
sorki ale wyeksploatowałem od rana 4 kopalnie i ani jednego pozwolenia :(

Herr_Uther
20.05.2012, 06:48
Przeloguj grę, pozwolenia wracają przewaznie "z opóźnieniem" i tylko relog je przyśpiesza

Pandroron
21.05.2012, 16:18
mam ten sam problem bo wyeksploatowaniu rudy miedzi nie dostalem pozwolenia na budowe!!!

Domestos_Ace
21.05.2012, 22:05
mam to samo, wysłałem geologa a wyburzyłem kopalnie i nie mam pozwolenia nie pierwszy raz ;/

Arkowe
22.05.2012, 09:23
Witam

Czemu nie mogę zlikwidować 2 kopalni marmuru ?
Klikam na nich i brak jakiejkolwiek reakcji tzn. brak wyskakującego okna z bąbą itp.
Żeby było ciekawiej pomimo zlikwidowania warsztatu kamieniarza wydobycie marmuru trwa nadal i właśnie dzięki "szybkiej pomocy" straciłem 2 pozwolenia na budowę.
Odnoszę dziwne wrażenie że w tej grze chodzi o to aby gracze jak najwięcej kupowali a nie o pomoc.
Pomimo zgłoszenia problemu brak jakiejkolwiek reakcji nawet głupiej wiadomości że wiedza o problemie.

laress123
22.05.2012, 09:26
Arkowe, kopalni marmuru nie da sie burzyc, ani nie posiada ona okna, to nie blad w grze tylko tak ma byc. A co pozwolen to pewnie weszliscie rano postawiliscie jakis budynek albo inne kopalnie i pozwolenia sie skonczyly:P tylko nie pamietacie o tym:D

Arkowe
22.05.2012, 09:30
Niestety ale kopalnie również i marmuru da się bużyć bo już to robiłem a mój problem dotyczył tylko 2 kopalni marmuru i 1 kamienia.
A czemu pomimo braku warsztatu kamieniarza wydobycie trwa nadal ?

laress123
22.05.2012, 09:32
nie da sie burzyc kopalni marmuru ani kopalni kamienia. Zburzyc jedynie mozesz gdy zloze sie skonczy, chociaz to i tak nic nie daje, bo wyslanie geologa i tak Ci odryje raz jeszcze zloze i nic tam budowac nie musisz. Pozwolenia to tez nie kosztuje

Piotru70
22.05.2012, 09:46
Niemożliwe jest stracić pozwolenia na budowę w tej grze, takie są moje odczucia, nie miałem jeszcze żadnego buga w tej grze więc nie wiem czemu wam tak wszystko się wiesza. Może najwyższa pora zaktualizwać Jave i mozille?

RedJul
22.05.2012, 09:50
Jak lares123 zauważył NIE DA SIĘ BURZYĆ działającej kopalni marmuru ani kamienia.
Można zburzyć tylko ruiny. Jeśli burzyłeś to albo kopalnię miedzi, węgla, żelaza lub złota. Lub ruiny.
Wydobycie trwa nadal, bo ludziki korzystają z innego złoża, tyle że czas wydobycia jest odpowiednio dłuższy (kwestia odległości do drugiego złoża).

Kfiatek6
22.05.2012, 15:00
Dlatego ja za kazdym razem powtarzam: NIE MA KOPALNI KAMIENIA ANI MARMURU! Sa zloza i odpowiednie warsztaty. I wlasnie w tym wypadku dokladnie widac, jaka jest roznica miedzy zlozem a kopalnia.