PDA

Zobacz pełną wersję : rozdzielenie konta z fejsa nie działa

Monisia66666
18.05.2012, 12:22
Witam mam problem chcialam zmienic logowanie z fejsa na normalne MOD polecil mi usuniecie uprawnien na fejsie , ale teraz nie mam nic , nie mam ani starego konta w ktore tyle wysilku bylo wlozone ,nie moge sie zalogowac jeszcze raz sprobowalam wrocic uprawnienia ale nie wraca na stare konto , nie wiem co mam zrobic chce odzyskac swoje konto , jak mam to zrobic na meila nic mi nie przyszlo po usunieciu uprawnien w ubisoft mam zaktualizowany profil i meil .............HELP

Bluznierca
18.05.2012, 12:44
Sprawdz w spamie na mailu, o ile wczesniej zakladalas/aktualizowalas konto w uplay.

Kranderga
18.05.2012, 21:24
Wpisz w ekran logowania adres mail przypisany do konta facebooka i naciśnij zapomniałem hasła, na ten adres przyjdzie mail z linkiem do ustawienia nowego hasła, klikasz na link i ustawiasz hasło do logowania w uplay.
Za oddzielenie dostaniesz 170 kryształów.

monisia6666
18.05.2012, 23:20
udalo mi sie odzyskac stare konto rozdzielone z fejsa <to na ktorym pisze > aczkolwiek nie dzialalo przypomnienie hasla i wpisywanie danych z istniejacego ubi pokazywala sie informacja ze nastopil ogolny blad i prosze odświezyc strone i tak w kolo macieju odswiazalam koniec koncow zalozylam nowe ubi na rozdzielone konto z fejsa na nowy meil teraz mam problem bo koniec koncow zeby napisac ten post stworzylam inne konto pod podobnym nickiem zeby tu szukac pomocy i mam teraz dwa konta czyli naruszenie regulaminu , znow namieszane a nie chce bana chce zatrzymac To konto a nie to z ktorego prosilam o pomoc boje sie ze mnie nie zrozumieja jak im wysle zeby skasowali konto monisia66666 i skasuja mi to aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh

BB_xaar
24.05.2012, 10:07
Jeśli nadal masz problem z przeniesieniem konta The Settlers Online z serwisu Facebook do serwisu UPLAY, skontaktuj się proszę z naszym Supportem (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/14882#post4892).

monisia6666
26.05.2012, 23:21
temat do zamkniecia wszystko wyjasnione