Zobacz pełną wersję : deski zawieszone w próżni
genetrix
17.05.2012, 17:24
mam następujący problem,
surowce nie przeszły mi z pola gwiazdki do domu władyki, tylko utknęły w nicości...
tzn ilość deseczek na magazynie w momencie przekazywania nie powiększyła się, a w gwieździe mam przyciemnione pole desek i nic nie moge z tym zrobić, proszę o radę.
zaznaczę przy tym , ze jest to premia wytworzona w magazynie prowiantu :mad:
Herr_Uther
17.05.2012, 17:27
Przeloguj gre
genetrix
17.05.2012, 17:43
super, teraz w ogóle nie mogę się zalogować , spróbuje za jakiś czas
genetrix
17.05.2012, 17:48
ok, poszło ...
niestety straciłam 200 szt desek z drewna liściastego...
z pola gwiazdki surowce co prawda zniknęły , ale niestety stan magazynowy w domu władyki nie powiększył się
Herr_Uther
17.05.2012, 19:12
Być może dostałaś te deski "podwójnie" - ja tak często mam, że dodaje coś do magazynu, pojawia się w magazynie ale w gwiazdce wciąż jest dostępne, klikam drugi raz, to NIE dodaje mi do magazynu (słusznie - bo raz już dodało) ale jednocześnie towar jest przyciemniony jak w trakcie dodawania. Najprzyjemniej było jak dostałem podwójny drop z misji :-) ale niestety, mimo moich rozlicznych prób gra nie policzyła mi go podwójnie :-( - wszystko to co było "zaciemnione" nie pojawiło się już w magazynie bo to po prostu błąd serwera :-( Taki mały błąd, prawdopodobnie nie zauważyłaś że raz już Ci policzyło te dechy