Zobacz pełną wersję : Znikające budynki.
Czy wie ktoś, co może być przyczyną, że połowa moich budynków tak po prostu zniknęła?! Dostałem za nie normalnie pozwolenia na budowę. Tylko dlaczego one zniknęły?! Czy to znaczy że musze je wszystkie od początku budować ??
nicnowego
13.05.2012, 08:59
Siemka a jakie to były budynki? Jak kopalnie to normalne że się zawalają gdy kończy się złoże.
nie, to nie były kopalnie (wiem, że kopalnie sie zużywają po jakimś czasie). były to m.in. gospodarstwa, warsztat piwowara, stajnia, rezydencje (razem jakieś 15 budynków).
Morfeusz12
13.05.2012, 16:50
Czy wie ktoś, co może być przyczyną, że połowa moich budynków tak po prostu zniknęła?! Dostałem za nie normalnie pozwolenia na budowę. Tylko dlaczego one zniknęły?! Czy to znaczy że musze je wszystkie od początku budować ??
Zobacz może masz starą wtyczkę flash to też może być przyczyną, jak ją zaktualizujesz i nic nie pomoże napisz do supportu tam sprawdzą czemu tak masz
Herr_Uther
13.05.2012, 17:30
Ktoś mógł Ci się włamać na konto (brat, siostra, kolega etc) i skasować budynki
mcluxor83
15.05.2012, 21:12
tez mialem takie znikajace budynki, wg mnie to raczej lag, bug lub nawet zawieszanie sie przegladarki (firefox u mnie)... niestety trzeba od nowa budowac.
mi przed chwilą też wcięło rzeźnika
Mi własnie wcielo warsztat kamieniarza (marmur) i nie dostalem znowu pozwolenia ;>
teraz zauważyłem jeszcze że dwie rezydencje (te które dokupiłem) się "rozmontowały" i są w menu gwiazdy