Zobacz pełną wersję : Gra Notatki
Cześć Wszystkim,
Gram od kilku tygodniu i odczuwam potrzebę częstego notowania pewnych rzeczy.
Uważam, że dobrze by było umieścić coś w rodzaju notatnika na własne potrzeby.
Oczywiście jest notatnik w każdym systemie, lecz po kilku próbach zauważyłem, że nie zdaje on egzaminu, nie zawsze gra się na tym samy komputerze chociażby tyle.
Co o tym myślicie?
wojokret
14.05.2012, 08:29
Cześć Wszystkim,
Gram od kilku tygodniu i odczuwam potrzebę częstego notowania pewnych rzeczy.
Uważam, że dobrze by było umieścić coś w rodzaju notatnika na własne potrzeby.
Oczywiście jest notatnik w każdym systemie, lecz po kilku próbach zauważyłem, że nie zdaje on egzaminu, nie zawsze gra się na tym samy komputerze chociażby tyle.
Co o tym myślicie?
mysle ze to swietny i latwy do wprowadzenia pomysl. Byloby to niesamowicie przydatne (przynajmniej dla mnie :P ) Ile koszy komu wisze, od kogo ile monet pozyczylem itp
Tak właśnie, lub np. pamiętać co następne rozbudować, za ile ostatnio sprzedałem miecze, za ile zboże, szybka notatka komu sprzedałem...
Ktoś jeszcze ? Czy tylko dwie osoby mają takie potrzeby ?
Derython
17.05.2012, 17:50
Ja do tego mam osobny plik txt na pulpecie.. :/ W sumie zaoszczędzenie syfu na monicie dzięki wbudowanemu systemowi w grze to chyba dobra idea. Jestem na tak.
Możesz wysłać do siebie wiadomość. : )
Sedzia_Dredd
18.05.2012, 14:53
Ktoś jeszcze ? Czy tylko dwie osoby mają takie potrzeby ?
Przecież nie będą się wszyscy wypowiadać. Wiadomo, że sporej części osób notatnik sie przyda.
Możesz wysłać do siebie wiadomość. : )
I zgubić ją w setkach raportów z buffowania, walk, itd.
"Przecież nie będą się wszyscy wypowiadać. Wiadomo, że sporej części osób notatnik sie przyda ".
Kilka osób by mogło, bo tak umrze temat, bo ktoś uzna, że nikt oprócz dwóch osób nie potrzebuje.
obcy123456789
18.05.2012, 20:34
Mi to by się bardzo przydało :D
Sedzia_Dredd
18.05.2012, 23:38
"Przecież nie będą się wszyscy wypowiadać. Wiadomo, że sporej części osób notatnik sie przyda ".
Kilka osób by mogło, bo tak umrze temat, bo ktoś uzna, że nikt oprócz dwóch osób nie potrzebuje.
Bez sensu wygląda temat, gdy każdy tylko pisze "jestem za" "podoba mi się" i tak przez kilkanaście stron. Zwłaszcza w tematach, gdzie toczy się jakaś dyskusja na temat poprawek do propozycji, jej wad i zalet, itp.
Od siebie jeszcze dodam, że coś czuję, iż taki dodatek jak wprowadzą, to jako opcję premium...
Chyba o to chodzi by dawać swoje propozycje. A jak Ty sobie to wyobrażasz ?
A skąd te premium Ci przyszło do głowy, dołożenie notatek to wcale nie jest nic wielkiego, a Ty od razu premium.
Sedzia_Dredd
20.05.2012, 02:37
Propozycje tak, ale dziesiątek odpowiedzi typu "tak jestem za" "tak popieram" między normalna dyskusją na temat propozycji - taką jaką teraz prowadzimy (głupio by wyglądało, gdyby po mnie na 3 stronach ludzie pisali, że popierają, są za, podoba im się, a ty na czwartej byś mi odpowiedział)
Po prostu takie bajery często dołączane są do opcji płatnych w wielu grach. Podobnie jak najróżniejsze podglądy, przyspieszenia, itp.
Ciekawe czy ktoś czyta te propozycje ? Czy bierze pod uwagę, czy wprowadza? Jest ktoś taki ?
Sedzia_Dredd
21.05.2012, 18:34
Na pewno czytają. Ciekawsze ślą dalej. Szkoda tylko, że propozycje które kompletnie nie mają szans, nie są zamykane. wiadomo byłoby wtedy w którym kierunku nie warto propozycji słać.
Powinna być informacja zwrotna, zgadzam sie.