PDA

Zobacz pełną wersję : pozwolenia na budowe

Otteporowo
09.05.2012, 18:13
mam jeszcze pozwolenia na budowe a nie moge nic wybudowac, mimo że kolejka budowy nie jest pełna, wyswietla sie "osiągnięto maksymalną liczbe budynków " czy jakos tak a pozwolenia sa jeszcze
o co w tym why ?

set2g
09.05.2012, 18:21
Ile pozwoleń ci zostało i jaki budynek chcesz stawiać? Bo np. koszary/magazyn prowiantu i kantor handlowy może byc tylko 1

daveandnokia
10.05.2012, 11:18
ale nawet, jak sie ma pozwolenia to koszary/magazyn prowiantu oraz kantoru nie wybierzesz, gdyż są zablokowane. Ja też tak miałem czasami, najlepiej jest wylogować się i zalogować się ponownie, sprawdź wtedy czy to pomoże. Czasem jest też tak, że za szybko pracujesz:) też to mam, dajmy np. mam 3 pozwolenia, chcę wybudować 2xkopalnię węgla, więc szybko wybieram jedną i stawiam. I szybko wybieram drugą, ale patrzę, cała lista budynków zablokowana. Czekam chwilę, odblokowuje się i mogę stawiać następną:) nie dziwmy się, to jeszcze wersja beta...

Kiereii
11.05.2012, 12:28
Ja także mam problem z pozwoleniami na budowę, może mi ktoś powiedzieć ile jest standardowo pozwoleń?? Bo chyba przeliczę budynki. Jestem pewna, że gdy budowałam, postawiłam rezydencje jako 3 w kolejce (zabrało 2 pozwolenia) ale zdecydowałam, że na razie potrzebne mi coś innego, więc anulowałam budowę rezydencji, oddało tylko jedno pozwolenie...

set2g
11.05.2012, 12:53
na starcie masz 75, po podbiciu całej wyspy powinnaś mieć 155, kolejne można tylko za klejnoty w sklepie kupic

Otteporowo
11.05.2012, 23:15
własnie zazwyczaj tak mialem ze zostawało mi jedno pozwolenie, a kolejka budowy nie była pełna, nie mogłem nic wybudować, nawet po wylogowaniu , było to samo
zrobiłem mały test , miałem na budynki jeden w budowie a 2 w kolejce a 3 miejsce na budowe było puste , zostało mi jedno pozwoleni i nic oprócz pól i stuni nie dało raady wybudowac

set2g
12.05.2012, 10:24
Tak chyba każdy ma, ten problem mija sam po pewnym czasie, nie wiem czemu tak się dzieje, trzeba poczekać i już. Trochę wkurzające jeśli komuś sie np. śpieszy.

MaximusBugi
13.05.2012, 16:01
Ja mam chyba problem: zdobyłem 8 obszar i nie dostałem pozwoleń na budowę

K0si4r
20.05.2012, 12:37
U mnie to samo co u MaximusBugi. Zdobyłem strefę 3, a dodatkowych 10 pozwoleń na budowę nie dostałem...

EDIT:
Wiadomość o premii za zdobycie strefy przyszła dopiero teraz (ponad 30 minut).

TheKolunio
20.05.2012, 14:46
WITAM.

Mam Problem. Mam 2 poziom i mam kolejne zadanie dotyczace gry zeby wybudoawc chate lesnika. Ale ona jest od 3 poziomu. i co robic?
Moze nie dali mi pełnego poziomu. Robiłem wszystko odswiezalem gre kilku krotnie i nic. aktywowalem emile i tez nie.

BB_xaar
24.05.2012, 10:11
TheKolunio, w takiej sytuacji najlepiej będzie skontaktować się bezpośrednio z Supportem, na pewno uda się znaleźć rozwiązanie.

Natomiast jeśli chodzi o problem z kolejką budowania (nie dało się dodać do niej kolejnych budynków, nawet jeśli było jeszcze kilka wolnych pozwoleń/licencji) - zostało to poprawione w jednej z ostatnich konserwacji.

Senlandia
30.05.2012, 12:40
Które budynki nie wliczają się do pozwoleń na budowę?
Przykład:
Mam podane: "Zostało ci 8 z 145 pozwoleń" - czyli wykorzystałem 137.
Ale jak policzę wszystkie budynki (produkcyjne, rezydencje, magazyny, kantor, koszary, tawerna) ale bez studni i pól to wychodzi mi 141.
Wygląda na to, że budynki które można mieć tylko po 1 sztuce nie wliczają się do pozwoleń (władyka, kantor, koszary, magazyn prowiantu).
Potwierdzi to ktoś?

Baranicomber
30.05.2012, 14:29
wybuduj chatę drwala... błąd w tłumaczeniu.

Inka_21
01.06.2012, 14:12
Dopiero zaczęłam grę i już na 11 poziomie pojawił mi się problem:
mam do wykonania zadanie "Narzędzia" - wybudować dwa budynki piec do wytopu miedzi i warsztat ślusarza. Ten drugi wybudowałam bez najmniejszego problemu, natomiast mam problem z piecem - ikonka jest aktywna, więc mogę go już wybudować ale jak na nią klikam nic się nie dzieje :( probowałam się wylogować i zalogować ponownie, kolejki nie mam zajętej, surowców mam na tyle aby móc ten piec wybudować. Z każdym innym budynkiem jaki mam już aktywny nie mam najmniejszego problemu aby go zbudować, tylko z tym piecem coś nie tak! Pomóżcie bo nie mogę przejść do kolejnych zadań!

billl
01.06.2012, 21:58
ja na 25 levelu wybudowałem 3 budynki / za ostatnie 3 pozwolenia i jednocześnie zlikwidowałem dwie kopalnie/ z rachunku wychodzi 2 pozwolenia, a mam zero