Zobacz pełną wersję : Geolog - czas poszukiwania surowców.
Kolejny już raz geolodzy o wiele dłużej poszukują kopalin niż to wynikałoby z gry. Dzieje to się przy wyjściu z gry i ponownym zalogowaniu po jakimś czasie. Dziś już kolejny raz miałem ten przypadek. Wypuściłem geologa w poszukiwaniu węgla. Kiedy zostało mu około 40 minut wyszedłem z gry. Po ponownym wejściu po około 10 minutach zostało mu na znalezienie surowca 3 godziny 52 minuty. Podobnie stalo się przy poszukiwaniu marmuru. Z paru minut zrobiło 27.
Leon1984
11.05.2012, 09:01
Mam podobny problem. Wypuściłem dwóch geologów w poszukiwaniu złoża żelaza około godziny 7:30 (czas poszukiwania 1h) jest godzina 9:00 a oni potrzebują jeszcze 25 min. Może serwery są przeciążone...
mi stało sie tak z rudą zelaza wczoraj i dzis własnie teraz, godzine temu posłałem geologa liczac ze juz postawie kopalnie patrze a tu pozostało mu 40 minut
Mam to samo, wysłałem po marmur, wracam po 20 minutach, a oni mają 27minut do końca.
ja miałem przed chwilą tak z węglem, została godzina jak wyłączałem grę, jak przyszedłem miał geolog 3h 10m do zakończenia. W przypadku złóż których poszukiwania trwają kilka godzin jest to dosyć upierdliwe...
Potwierdzam. Też tak mam ze złożami żelaza. Można coś z tym zrobić?
też zgłaszałem do supportu - dostałem odpowiedź że problem znają... i że raz na jakiś czas to się zdarza...
Misiorww
28.05.2012, 07:29
raz na jakiś czas? to chyba częściej.
u mnie ostatnio dosyć częściej się to, niestety zdarza. :(
cornflakes
29.05.2012, 00:22
mi się zdarza, że w ogole nic nie znajdują chociaż powinni :) a z tymi samoczynnym ponownym wysłaniem też się zdarza ;p
niestety też mam ten problem,ostatnio zostało 15 minut do odnalezienia węgla ale po ponownym uruchomieniu były znowu prawie cztery 4 godziny.
KlopssiK
22.06.2012, 01:41
mam tak jak cornflakes ze nic nie znajduja choc zloza sa wyczerpane i nie jest ich za duzo jak to niekiedy geolodzy uwazaja
ja też mam takie problemy, już wielokrotnie przy poszukiwaniu marmuru, czas sie nie zmienił lub nawet wzrósł, pomiędzy wylogowaniem, a kolejnym zalogowaniem