PDA

Zobacz pełną wersję : Wykrycie buga.

DENZEL
08.05.2012, 22:04
Witam.
Znalazłem buga który umożliwia budowanie 2 budynków naraz.
Bedzie jakiś bonus od Team'u za wykrycie i opisanie?

RaideR
08.05.2012, 22:40
Prędzej dostaniesz bonus jeśli go będziesz używał a nie poinformujesz ich o tym hehe

Hakardrag
08.05.2012, 23:17
Dorabiać się oszustwem to żadna przyjemność i satysfakcja .... każdy głupek to potrafi :)

Maksiu
08.05.2012, 23:32
A nie budowałeś przypadkiem rezydencji lub innego budynku za klejnoty i zwykłego budynku, bo to akurat bugiem nie jest.

spyderek
09.05.2012, 00:26
budynki za klejnoty budowane są poza kolejką więc możesz i 10 na raz stawiać

Falcoon
09.05.2012, 11:54
Błąd jest, sam też go znalazłem kilka tygodni temu, ale support nie bardzo się przejął moim zgłoszeniem. W skrócie, odpowiedź którą otrzymałem brzmiała "daj nam spokój, mamy poważniejsze problemy".

A w oryginale brzmiała tak:

Najmocniej przepraszamy za zwłokę w odpowiedzi na zgłoszony problem.
Niestety z powodu problemów technicznyc nie mogliśmy na czas otrzymać wszystkich zgłoszeń.

Opisana przez Ciebie sytuacja pojawiła się po raz pierwszy, jak dotąd nie mieliśmy podobnego zgłoszenia.

Jeśli probem nadal występuje, może on być spowodowany błędnymi lub/i nieaktualnymi danymi w pamięci podręcznej (tzw. cache) Twojej przeglądarki.
Aby mieć pewność, że korzystasz z aktualnej wersji gry, zalecamy regularnie czyścić pamięć podręczną przeglądarki internetowej.

Proszę również upewnić się, że korzystasz z najnowszej wersji przeglądarki i oprogramowania Flash.

W razie dalszych pytań bądź wątpliwości, proszę o kontakt.

Pytań ani wątpliwości nie mam, więc na tym się moja inicjatywa zakończyła.
Cały "błąd" (o ile w ogóle administracja uważa to za błąd, bo po reakcji można mieć wątpliwości) przydaje się bardzo rzadko, tylko w sytuacjach gdy trzeba dużo studni/pól postawić na raz.
Może jak dostaną jeszcze kilkanaście zgłoszeń pochylą się nad sprawą i stwierdzą, że problem nie leży po stronie gracza, tylko gdzieś u nich.