Zobacz pełną wersję : Dla tych co nie mogą zsynchronizować konta na uplay, a mają poczte na wp
witam, miałem od dłuższego czasu problem z synchronizacją konta, a w przypadku jutrzejszego konkursu chciałem cos na ten temat poradzić. Otóż serwer Uplay nie akceptuje adresów od wp, rozwiązanie jest proste;) potrzeba założyć poczte na jakimkolwiek innym portalu(polecam onet- szybko) i zmienić adres w zakładce "moje konto" i cieszyć się poprawną aktualizacją konta;) pozdrawiam
MakCorporation
07.05.2012, 23:40
Hej Powinieneś zrobić to jako Poradnik w dziale "Propozycje Poradników" - sorki za to ale mi się lekko wyrwało. Problemy na uplay są nie tylko z kontami z wp.pl ale także z innymi kontami np. o2.pl - ja zmieniłem alians konta (czy jak to się zwie inna nazwa tego samego konta) tzn tlen.pl i mi przyjęło i zarejestrowałem.
chodzi mi o fakt , gdy ktoś ma problem z synchronizacją konta, trzeba zmienić adres email;) ale dzieki ze wprowadziłes kilka innych możliwości błedu.
Piotru70
08.05.2012, 06:39
A ja polecam Założyć konto na Gmail.com i tam wpisujesz sobie adres alternatywny ten który masz aktualnie w settlersach, później zmieniasz email w settlersach i masz + więcej niż w pomyśle samego założyciela wątku. (+ między innymi, konto google, youtube i wiele innych za jednym zamachem) Jedyna sprawa jaka u mnie była minusem to miałem problem z powiązaniem tego konta z systemem Android ale już się uporałem z tym. Pozdrawiam prymitywów i zachęcam do myślenia.
Kfiatek6
08.05.2012, 13:46
A ja nie mialam problemow z rejestracja konta przez adres na o2.pl
CyprysowyKupiec
08.05.2012, 13:49
mnie akurat odrzucało wszytkie konta z onet i interii, a adres z wp został przyjęty.
AndyMcQuinn
08.05.2012, 21:27
Nie wiem, skąd te problemy, ja rejestrowałem się bezposrednio na Uplay, skrzynkę mam cały czas na wp.pl (od kilku lat) i nie miałem żadnych problemów, zarówno w tej grze, jak i w innych grach i forach. No, chyba że problemy z wp powstały kilka tygodni temu, czyli po tym, jak się już zarejestrowałem...
UniżonySługa
09.05.2012, 19:42
Ja miałam problem z onetem. Jest wszystko w porządku po przeniesieniu gry na gmail.